Gebruikersnaam
Wachtwoord vergeten
Loading

Snel en makkelijk aan de slag met uw mobiele pinautomaat

De SEPAY Mobiel is een alles-in-één pinapparaat. Gebruiksvriendelijk, compact, snel en licht. Deze pinautomaat is geschikt voor Maestro, V-PAY en creditcardbetalingen. Natuurlijk volledig gecertificeerd, dus u bent klaar voor ‘het nieuwe pinnen’!

 

Ervaar nu zelf het gemak van een betrouwbare mobiele pinautomaat!

 

Veilig en snel pinnen.

Pinnen met een zeer snelle verbinding is gegarandeerd. De SEPAY mobiele pinautomaat is uitgerust met een GPRS simkaart van Vodafone; het Vodafone netwerk heeft landelijke dekking en maakt gemakkelijk pinnen vrijwel overal mogelijk.

 

Veilig betalen staat bij SEPAY voorop. U koopt altijd een mobiele pinautomaat die is gecertificeerd conform de laatste, door de betaalautoriteiten opgelegde specificaties!


Vanaf €20,45


Bestel nu uw mobiele pinautomaat!

 

 

 
Direct een automaat kopen

 

De voordelen van het kopen van een mobiele pinautomaat

Een SEPAY mobiele pinautomaat kopen verschaft u veel voordelen, naast natuurlijk het betaalgemak. Heel belangrijk om te weten: SEPAY regelt alles voor u.

 

  • SEPAY standaard service: goed bereikbare helpdesk.
  • Goed bereik mobiele pinautomaat op basis van het Vodafone netwerk
  • De pinbetalingen staan binnen 2 werkdagen op uw bankrekening. U hoeft niets  met uw bank te regelen.

 

U betaalt een vast bedrag per maand voor het abonnement van uw mobiele pinapparaat. Dit is inclusief standaard service en onderhoud, het (Vodafone) GPRS-abonnement én de bankkosten. Na het eerste jaar wordt uw abonnement automatisch met een jaar verlengd tegen dezelfde voorwaarden.

 

Kosten mobiele pinautomaat kopen

 

Prijzen Koop Eenmalige registratiekosten: € 49,-
SEPAY Mobiel
Eenmalige aanschafkosten € 685,-
1 jaar abonnement € 20,45 p/m
Transactiekosten € 8,70 p/m**

* Prijs is incl. gebruik pinautomaat, standaard service & onderhoud, GPRS abonnement en bankkosten.
** Maximaal 250 transacties permaand, overige transacties €0,05 per stuk.

 

Aanvragen koop mobiele pinautomaat: snel geregeld

U kunt morgen al de flexibel in te zetten mobiele pinautomaat van SEPAY in huis hebben. Het enige dat u daarvoor hoeft te doen, is het aanvraagformulier invullen. Na ontvangst van uw inschrijving en alle documenten wordt het mobiele pinapparaat binnen 24 uur bij u thuis bezorgd. Pinnen is dan direct mogelijk. Goed geregeld, toch?

 

Voorwaarden koop mobiele pinautomaat

Dienstverlening onder voorbehoud acceptatie door SEPAY en acceptatie Algemene Voorwaarden. Vermelde prijzen zijn excl. BTW en creditcard tarieven, prijswijzigingen voorbehouden. Voor creditcardacceptatie dient u een apart contract af te sluiten, dit kan via SEPAY. U betaalt dan 1,49% over de creditcard omzet.

 

Direct een automaat kopen

 

Andere betaalsystemen van SEPAY