Gebruikersnaam
Wachtwoord vergeten
Loading

Snel en makkelijk aan de slag met uw mobiele pinautomaat

Ervaar het gemak van het leasen van een betrouwbare mobiele pinautomaat. De SEPAY Mobiel is een gebruiksvriendelijk alles-in-één pinapparaat: compact, licht, snel en geschikt voor Maestro- V-PAY- en creditcard betalingen. Natuurlijk volledig gecertificeerd, dus bent u klaar voor ‘het nieuwe pinnen’!

 

Veilig en snel pinnen

Pinnen met een zeer snelle verbinding is gegarandeerd. De SEPAY mobiele pinautomaat is uitgerust met een GPRS simkaart van Vodafone; het Vodafone netwerk heeft landelijke dekking en maakt gemakkelijk pinnen vrijwel overal mogelijk.

 

Veilig betalen staat bij SEPAY voorop. U least altijd een mobiele pinautomaat die is gecertificeerd conform de laatste, door de betaalautoriteiten opgelegde specificaties: EMV, C-Tap en PCI . De SEPAY pinapparaten zijn zodoende 100% klaar voor ‘het nieuwe pinnen’ en u dus ook!


Vanaf €35,80


Bestel nu uw mobiele pinautomaat!

   
 
Direct een automaat leasen

 

Leasen: geen zorgen, alles-in-één


Een SEPAY mobiele pinautomaat leasen verschaft u veel voordelen, naast natuurlijk het betaalgemak. Heel belangrijk om te weten: SEPAY regelt alles voor u.

  • SEPAY standaard service: goed bereikbare helpdesk
  • Goed bereik mobiele pinautomaat op basis van het Vodafone netwerk
  • De pinbetalingen staan binnen 2 werkdagen op uw bankrekening. U hoeft niet van bank te wisselen

 

U betaalt een vast bedrag per maand voor het leasen van uw mobiele pinapparaat. Dit is inclusief standaard service en onderhoud, het (Vodafone) GPRS-abonnement én de bankkosten. 

 

Kosten lease mobiele pinautomaat

De kosten voor het leasen van een betrouwbare mobiele pinautomaat van SEPAY zijn transparant weergegeven in het onderstaande overzicht.

 

Prijzen Lease Eenmalige registratiekosten: € 49,-
SEPAY Mobiel
1 jaar abonnement € 48,10 p/m
3 jaar abonnement € 40,95 p/m
5 jaar abonnement € 35,80 p/m
Transactiekosten € 8,70 p/m **

* Prijs is incl. gebruik pinautomaat, standaard service & onderhoud, GPRS abonnement en bankkosten.
** Maximaal 250 transacties permaand, overige transacties €0,05 per stuk.

 

Aanvragen lease mobiele pinautomaat: snel geregeld

Morgen al het flexibel in te zetten mobiele pinapparaat van SEPAY in huis hebben? Dat kan. Het enige wat u daarvoor hoeft te doen, is het  aanvraagformulier invullen. Na ontvangst van uw inschrijving inclusief alle documenten, wordt het geleasde mobiele pinautomaat binnen 24 uur bij u thuis bezorgd.
Pinnen is dan direct mogelijk. Goed geregeld toch?

 

Voorwaarden lease mobiele pinautomaat

De geleasde mobiele pinautomaat blijft eigendom van SEPAY. De contractduur bedraagt 1, 3 of 5 jaar. Dienstverlening onder voorbehoud acceptatie door SEPAY en acceptatie Algemene Voorwaarden. Vermelde prijzen zijn excl. BTW en creditcard tarieven. Prijswijzigingen voorbehouden. Voor creditcardacceptatie dient u een apart contract af te sluiten, dit kunt u doen via SEPAY. U betaalt dan 1,49% over de creditcard omzet

 

Direct een automaat leasen

 

Andere betaalsystemen van SEPAY