Actie: win een pinautomaat

Elke maand geven wij een gratis pinautomaat weg. Dit doen we tot het einde van 2018. Bent u (of een goede vriend(in) op zoek naar een (nieuwe) pinautomaat? Maak een mooie foto waaruit blijkt dat u degene bent, die een pinautomaat écht kan gebruiken.

DOE MEE!

Actie: 10% korting op uw volgende huurautomaat

Bestaande klanten van SEPAY profiteren van nog meer voordeel. Dat geldt zeker voor onze klanten die een pinautomaat huren. SEPAY is al de goedkoopste aanbieder van Nederland op het gebied van huurautomaten, maar als u al eerder een pinautomaat bij ons gehuurd heeft, ontvangt u nog eens 10% korting. Het enige wat u hoeft te doen, is uw e-mail in de gaten te houden als u een pinautomaat huurt.

 • Als Nederlands e-bike marktleider rijden er dagelijks meer dan 100 Stella service- en bezorgteams door heel Nederland. Voor de veiligheid van onze collega’s zodat zij niet met contant geld onderweg zijn zochten we naar een betrouwbare betaalpartner. De gecertificeerde mobiele pinapparaten en bijhorende betaaloplossingen van Sepay zijn net zo betrouwbaar en storingsvrij als onze e-bikes. Dit maakt Sepay tot onze ideale betaalpartner!

  Rense Prakken - Stella Fietsen
  Rense Prakken
  Stella Fietsen
 • De medewerkers van SEPAY hebben me goed geholpen toen ik de pinautomaten moest aanvragen. Bij het aanvragen van nieuwe pinautomaten naderhand hoefde ik niet meer de opdrachtformulieren zelf in te vullen maar hebben zij dit voor me gedaan. We zijn dan ook erg te spreken over de service en dienstverlening van SEPAY.”

  Elaine van Koolwijk
  Vestia
 • In het verleden hebben we vaak een apparaat voor een paar dagen besteld. Deze werd altijd keurig bezorgd en opgehaald en de apparaten werkten zonder problemen. Recentelijk hebben we een ‘PayAsYouPin’-abonnement afgesloten. Dit is de ideale oplossing voor elke ondernemer die niet elke dag een pinapparaat nodig heeft.

  Lisette Tuizenga
  Nana Pearl
Dierenbescherming
Pinautomaat RET
Pinautomaten voor Stella Fietsen
SEPAY Pinapparaten bij ADO Den Haag
SEPAY Pinapparaten in de taxi’s van de Bios Groep
SEPAY pinapparaat bij Gall & Gall