Actie: ruil uw pinapparaat in en ontvang korting op een nieuwe

Heeft u al een pinautomaat in bezit, maar wilt u overstappen op een nieuw model dat nog jarenlang mee kan? Kies dan voor de gebruiksvriendelijke pinautomaten van SEPAY. U ontvangt bovendien tijdens deze speciale actie een aantrekkelijke inruilkorting op uw bestaande pinapparaat, afhankelijk van het model en de leeftijd.

Meer informatie

Actie: 10% korting op uw volgende huurautomaat

Bestaande klanten van SEPAY profiteren van nog meer voordeel. Dat geldt zeker voor onze klanten die een pinautomaat huren. SEPAY is al de goedkoopste aanbieder van Nederland op het gebied van huurautomaten, maar als u al eerder een pinautomaat bij ons gehuurd heeft, ontvangt u nog eens 10% korting. Het enige wat u hoeft te doen, is uw e-mail in de gaten te houden als u een pinautomaat huurt.

Actie: geen registratiekosten bij een vervolgaankoop

Heeft u al een pinautomaat van SEPAY in uw bezit? Dan betaalt u geen registratiekosten meer als u een nieuwe betaalautomaat aanschaft. Daarmee bespaart u direct € 49,- op uw aankoop. Het maakt daarbij niet uit of u kiest voor een koop-, lease, of PayAsYouPin-contract. U logt gewoon in op uw ‘Mijn-SEPAY’-pagina en bestelt vanuit daar een nieuwe pinautomaat. Heel gemakkelijk!

 • De medewerkers van SEPAY hebben me goed geholpen toen ik de pinautomaten moest aanvragen. Bij het aanvragen van nieuwe pinautomaten naderhand hoefde ik niet meer de opdrachtformulieren zelf in te vullen maar hebben zij dit voor me gedaan. We zijn dan ook erg te spreken over de service en dienstverlening van SEPAY.”

  Elaine van Koolwijk
  Vestia
 • In het verleden hebben we vaak een apparaat voor een paar dagen besteld. Deze werd altijd keurig bezorgd en opgehaald en de apparaten werkten zonder problemen. Recentelijk hebben we een ‘PayAsYouPin’-abonnement afgesloten. Dit is de ideale oplossing voor elke ondernemer die niet elke dag een pinapparaat nodig heeft.

  Lisette Tuizenga
  Nana Pearl
 • “Met ruim 50 tafels in ons restaurant, is ’t belangrijk dat we kunnen rekenen op een veilige en betrouwbare betaalmogelijkheid voor onze klanten. Sinds een aantal jaar gebruiken we daarom mobiele en vaste pinautomaten van SEPAY. Daarmee kan de klant direct aan tafel of aan de bar betalen. Dat scheelt veel gedoe. Tot dusver zijn we erg tevreden met SEPAY.”

  Michael Brand
  Restaurant Oker
BIOS-groep
Gall & Gall
ANWB
Kika
Etos
FEBO