Actie: koop een pinautomaat met € 149,- korting

Met de SEPAY betaalautomaat wordt elektronisch betalen wel heel gemakkelijk. Snel en eenvoudig alles geregeld en voor u als strandexploitant nu ook nog eens extra voordelig. Als u een pinautomaat koopt bij SEPAY, ontvangt u € 100,- korting op de aanschafprijs. Een vaste pinautomaat kost u dan slechts € 329,-, een mobiele pinautomaat slechts € 535,-. Bovendien betaalt u geen registratiekosten t.w.v. € 49,-.

Heeft u al een pinautomaat en wilt u deze inruilen voor een aantrekkelijke korting? Kijk dan op onze speciale actiepagina: pinautomaat inruilen.

Uw korting:

Hoe werkt ‘t?

Hieronder klikt u op ‘Een vaste pinautomaat bestellen’ of ‘Een mobiele pinautomaat bestellen’. De korting wordt automatisch verwerkt. Het enige wat u hoeft te doen, is op te geven wat er op de rekening-afschriften en bankteksten moet komen te staan. Daarna selecteert u de knop ‘bestelling afronden’. Doorloop vervolgens het bestelproces. Alles ingevuld? Dan sturen we u binnen twee werkdagen de pinautomaat toe.

Geniet van zorgeloos betalen op 't strand
Pinautomaat Leasen

Actie: een pinautomaat 7 maanden huren voor € 500,-

Met de SEPAY betaalautomaat wordt elektronisch betalen wel heel gemakkelijk. Snel en eenvoudig alles geregeld en voor u als strandexploitant nu ook nog eens extra voordelig. Als u de pinautomaat zeven maanden huurt, betaalt u slechts € 500,- voor de gehele huurperiode. Daarbij heeft u de keuze uit betalen per transactie of een transactiebundel (vanaf € 0,05 per transactie). Normaal betaalt u € 0,18 per transactie als u de betaalautomaat huurt.

Uw korting:

Hoe werkt ‘t?

Hieronder klikt u op ‘Uw pinautomaat huren’. U stuurt daarmee een e-mail naar de verkoopafdeling van SEPAY. Zij nemen binnen 24 uur contact met u op om uw bestelling af te ronden. Ruim voor de start van het seizoen heeft u de pinautomaat dan in huis. U kunt daarna direct beginnen met pinnen!

Uw pinautomaat huren
SEPAY mobiel plus pinautomaat

De voordelen op een rij

 • Voordelig een pinautomaat kopen of huren

 • Maestro-, V-Pay en creditcard betalingen

 • Inclusief Contactloos Betalen

 • Inclusief 50 transacties per maand

 • Inclusief Service & Onderhoud

 • In het verleden hebben we vaak een apparaat voor een paar dagen besteld. Deze werd altijd keurig bezorgd en opgehaald en de apparaten werkten zonder problemen. Recentelijk hebben we een ‘PayAsYouPin’-abonnement afgesloten. Dit is de ideale oplossing voor elke ondernemer die niet elke dag een pinapparaat nodig heeft.

  Lisette Tuizenga
  Nana Pearl
 • “Met ruim 50 tafels in ons restaurant, is ’t belangrijk dat we kunnen rekenen op een veilige en betrouwbare betaalmogelijkheid voor onze klanten. Sinds een aantal jaar gebruiken we daarom mobiele en vaste pinautomaten van SEPAY. Daarmee kan de klant direct aan tafel of aan de bar betalen. Dat scheelt veel gedoe. Tot dusver zijn we erg tevreden met SEPAY.”

  Michael Brand
  Restaurant Oker
 • De medewerkers van SEPAY hebben me goed geholpen toen ik de pinautomaten moest aanvragen. Bij het aanvragen van nieuwe pinautomaten naderhand hoefde ik niet meer de opdrachtformulieren zelf in te vullen maar hebben zij dit voor me gedaan. We zijn dan ook erg te spreken over de service en dienstverlening van SEPAY.”

  Elaine van Koolwijk
  Vestia