Nieuwe ontwikkelingen binnen SEPAY

We zijn continue in ontwikkeling om de bestaande pinautomaten steeds beter te maken. Sommige onderdelen kunnen en mogen wij direct op de markt plaatsen, maar grote veranderingen dienen opnieuw gecertificeerd te worden. Om u, als klant van SEPAY, zo goed mogelijk te helpen, stellen wij onze projecten open waar u aan mee kunt doen. Zo kunnen we nieuwe ontwikkelingen beter en sneller uitrollen om zo ons product nóg beter te maken!

 Pilot SEPAY Mini

Wilt u onze nieuwste mobiele pinautomaat als eerste in huis hebben? Doe dan mee met onze pilot. Vul het formulier in, wij zoeken contact met u zodra de mogelijkheid er is.

U schrijft zich daarna in op de reguliere manier in onze webshop en bestelt de SEPAY Mini op basis van koop of lease. Wij horen graag uw feed-back.

Afgeronde Pilots

 NFC Verbetering

Van een aantal pinautomaten hebben we gemerkt dat NFC betalingen soms geweigerd werden. Meestal komt dit euvel voor bij een contactloze betaling ná een kaart-betaling (pas in voorzijde). Hier hebben wij een bug-fix voor gemaakt.

Let wel op dat een geslaagde contactloze betaling valt of staat met het correct aanbieden van de bankpas/mobiele telefoon.

X/Z Rapportage – Op aanvraag

Vanaf nu hebben we een pilot voor de X/Z rapportage. Deze functionaliteit wordt vaak gebruikt binnen de horeca. Simpele uitleg biedt de x/z rapportage inzicht van de pintransacties van moment A tot moment B. U kunt zelf kiezen om de teller (weer) op 0 te zetten of door te laten lopen.

Nieuwe “MIJN SEPAY”

Momenteel hebben wij een pilot voor de nieuwe “Mijn SEPAY”. Om hieraan deel te nemen, verzoeken we u het formulier in te vullen. Na ontvangst ontvangt u van ons de URL van de nieuwe “Mijn SEPAY”.

Enkele zaken die wij verbeterd hebben:

  • Beschikbaar voor mobiele apparaten;
  • Meer mogelijkheden voor het filteren van transacties;
  • Functionaliteit(en) van de pinautomaat wijzigen;
  • Gebruiksvriendelijker

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Langer dan 3 maanden huren? Dat kan!

We hanteren een maximale huurtijd van 3 maanden. Wilt u de pinautomaat langer gebruiken, dan is dit mogelijk. U start met het huren van een pinautomaat met een looptijd van 3 maanden. Tot deze drie maanden is dit een normale huurperiode.

Wilt u een pinautomaat langer dan 12 maanden huren? Dan kunt u beter leasen.

Tarieven

Omschrijving
Maandelijks
Abonnement
SEPAY Vast€ 47,50
SEPAY Vast Duo€ 60,00
SEPAY Mobiel€ 47,50
SEPAY Mobiel Wifi€ 60,00
SEPAY Mini€ 35,00
Transactietarief: € 0,18

Voorbeeld

Een ondernemer wil voor 7 maanden een mobiele pinautomaat (SEPAY Mobiel) huren. Dat kan, de eerste 3 maanden zal op basis van normale huur zijn met een periode van 3 maanden. Na 3 maanden wordt dit contract automatisch verbroken en wordt de huurperiode tezamen met de gemaakte transacties afgerekend. De pinautomaat blijft bij deze ondernemer, maar de resterende 4 maanden zal deze worden voortgezet onder een tijdelijke lease overeenkomst. Deze wordt maandelijks gefactureerd.

Wat gebeurt er na 3 maanden?

Na drie maanden verbreken we de huurovereenkomst en wordt deze voortgezet binnen een lease-constructie die iedere maand opzegbaar is. De betaalde borg wordt verrekend en u wordt maandelijks gefactureerd voor deze lease-overeenkomst.