Oplossingen voor kappers en stylisten

Als kapper of stylist wilt u uw klanten van alle gemakken voorzien, ook als het op betalen aankomt. Daarom biedt SEPAY betaaloplossingen op maat aan. U hoeft geen aparte bankcontracten af te sluiten; SEPAY regelt alles voor u.

De voordelen voor kappers en stylisten:

 • SEPAY regelt alles voor u
 • Veilig en efficiënt afrekenen
 • Ook voor startende ondernemers
 • Razendsnel betalingen afhandelen
 • Eenvoudig administratie bijhouden
 • Zowel voor korte als lange termijn
SEPAY biedt betaalgemak aan kappers en stylisten

Leasen

Wilt u langere tijd een pinautomaat intensief gaan gebruiken, maar hoge aanschafkosten vermijden? Dan kunt u bij SEPAY voor 1, 3 of 5 jaar een pinautomaat leasen.

 

Pinautomaat leasen

Huren

Als u slechts voor een korte periode een pinautomaat nodig heeft, kunt u deze bij SEPAY huren. U betaalt alleen voor de periode dat u de betaalautomaat gebruikt.

 

Pinautomaat huren

Kopen

Wilt u extra lage maandlasten? Koop dat een pinautomaat. Daarmee wordt de pinautomaat uw eigendom en betaalt u maandelijks alleen voor het abonnement.

 

Pinautomaat kopen

PayAsYouPin

Heeft u af en toe een pinautomaat nodig? Kies dan voor PayAsYouPin. Hoe minder u pint, hoe minder u betaalt. Ook ideaal voor startende ondernemers.

 

PayAsYouPin bestellen

Deze bedrijven kozen ook voor SEPAY:

BIOS-groep
Gall & Gall
ANWB
Kika
Etos
FEBO

Wat onze klanten zeggen:

 • De medewerkers van SEPAY hebben me goed geholpen toen ik de pinautomaten moest aanvragen. Bij het aanvragen van nieuwe pinautomaten naderhand hoefde ik niet meer de opdrachtformulieren zelf in te vullen maar hebben zij dit voor me gedaan. We zijn dan ook erg te spreken over de service en dienstverlening van SEPAY.”

  Elaine van Koolwijk
  Vestia
 • In het verleden hebben we vaak een apparaat voor een paar dagen besteld. Deze werd altijd keurig bezorgd en opgehaald en de apparaten werkten zonder problemen. Recentelijk hebben we een ‘PayAsYouPin’-abonnement afgesloten. Dit is de ideale oplossing voor elke ondernemer die niet elke dag een pinapparaat nodig heeft.

  Lisette Tuizenga
  Nana Pearl
 • “Met ruim 50 tafels in ons restaurant, is ’t belangrijk dat we kunnen rekenen op een veilige en betrouwbare betaalmogelijkheid voor onze klanten. Sinds een aantal jaar gebruiken we daarom mobiele en vaste pinautomaten van SEPAY. Daarmee kan de klant direct aan tafel of aan de bar betalen. Dat scheelt veel gedoe. Tot dusver zijn we erg tevreden met SEPAY.”

  Michael Brand
  Restaurant Oker