QR Betaling Payconiq op SEPAY pinautomaten

Laat uw klanten snel en makkelijk mobiel betalen met een QR-code

Betalen is steeds eenvoudiger. De ontwikkelingen van het betalingsverkeer volgen elkaar in een razend tempo op: van cash, naar pinnen, naar contactloos betalen. En nu is er nog een extra optie: QR-code betalen met je mobiel. Maak je klaar voor de toekomst!

Iedere klant van SEPAY krijgt automatisch toegang om QR Betalingen van Payconiq te ontvangen.

Heeft u veel Chinese klanten? Dan kunt u ook gebruik maken van Alipay & WeChat Pay. Deze betaalwijze is ook automatisch beschikbaar op uw pinautomaat.

Hoe werkt het?

Om deze betalingen te accepteren hoeft u niets te doen. Iedere (nieuwe) klant krijgt deze metaalmethode beschikbaar op zijn/haar SEPAY pinautomaat. Aan u de keuze of u hiervan gebruik maakt.

Wilt u uw klanten op de hoogte stellen dat u deze betaalmethode accepteert? U kunt zelf bepalen welke vorm van promotiemateriaal wilt ontvangen. Bestellen kan via: www.payconiq.nl/promotiemateriaal

Waarom Payconiq?

  • Er wordt steeds meer betaald via de mobiele telefoon;
  • U wordt automatisch opgenomen in de hun lijst van acceptanten;
  • Payconiq is een debetbetaling, dus geen extra betaalkosten;
  • Het is gratis.

Hoe accepteert u betalingen?

Een QR code betaling ontvangen is net zo eenvoudig als een normale betaling. U voert het bedrag in op de reguliere manier en bevestigd deze. Bij het scherm die daarop volgt (contactloos icoon) staat een additioneel icoontje boven de F3 toets (bij de reguliere modellen) en bij de Plus modellen staat deze boven de MENU/F4 toets.
Nadat u deze toets indrukt, kunt u een keuze maken voor:

  1. Alipay
  2. WeChat Pay
  3. Payconiq

Daar kiest u voor optie 3 – Payconiq. (Ja, het is ook mogelijk om Alipay en WeChatpay te accepteren.)
Na uw keuze, verschijnt er een QR Code in beeld. Deze kan door uw klant gescanned worden door de Payconiq app op hun smartphone. Na de verwerking geeft de pinautomaat de status aan of de betaling is geslaagd of mislukt, net als een reguliere betaling.

Meer informatie over Payconiq?

Payconiq QR Betalingen accepteren op SEPAY Pinautomaat

Langer dan 3 maanden huren? Dat kan!

We hanteren een maximale huurtijd van 3 maanden. Wilt u de pinautomaat langer gebruiken, dan is dit mogelijk. U start met het huren van een pinautomaat met een looptijd van 3 maanden. Tot deze drie maanden is dit een normale huurperiode.

Wilt u een pinautomaat langer dan 12 maanden huren? Dan kunt u beter leasen.

Tarieven

Omschrijving
 
Maandelijks
Abonnement
SEPAY Vast€ 62,50
SEPAY Mobiel 4G€ 87,50
SEPAY Mobiel Wifi€ 87,50
SEPAY Mini€ 47,50
Transactietarief: € 0,18

Voorbeeld

Een ondernemer wil voor 7 maanden een mobiele pinautomaat (SEPAY Mobiel) huren. Dat kan, de eerste 3 maanden zal op basis van normale huur zijn met een periode van 3 maanden. Na 3 maanden wordt dit contract automatisch verbroken en wordt de huurperiode tezamen met de gemaakte transacties afgerekend. De pinautomaat blijft bij deze ondernemer, maar de resterende 4 maanden zal deze worden voortgezet onder een tijdelijke lease overeenkomst. Deze wordt maandelijks gefactureerd.

Wat gebeurt er na 3 maanden?

Na drie maanden verbreken we de huurovereenkomst en wordt deze voortgezet binnen een lease-constructie die iedere maand opzegbaar is. De betaalde borg wordt verrekend en u wordt maandelijks gefactureerd voor deze lease-overeenkomst.