Extra pinautomaat aanschaffen

Boordevol geavanceerde technologieën

SEPAY heeft een geheel nieuwe serie pinautomaten op de markt gebracht, voorzien van de modernste technologieën. Heeft u al een pinautomaat, en wilt u dit aantal in uw bedrijf uitbreiden? Dan is dit het moment. U profiteert dan bovendien van een mooie korting.

Breidt nu het aantal pinautomaten uit

De nieuwe pinautomaten van SEPAY zijn nu beschikbaar. Heeft u al een SEPAY-pinautomaat en wilt u dit aantal uitbreiden? Vul dan onderstaand formulier in voor een vrijblijvende offerte. U betaalt geen registratiekosten t.w.v. € 49,-!

Vraag een extra pinautomaat aan

De twee pinautomaten van de SEPAY Vast Combi

Meer keuze dan ooit

Met ons nieuwe, uitgebreide aanbod is er altijd een pinautomaat die bij u past. U kunt nu bijvoorbeeld kiezen voor een pinautomaat met WiFi-ondersteuning. Er zijn in totaal zes verschillende configuraties mogelijk. Alle pinautomaten zijn bijzonder eenvoudig in het gebruik.

Laat u online adviseren door SEPAY

Of u nu een vaste of mobiele pinautomaat zoekt, met kleurenscherm of zonder: er zijn volop keuzemogelijkheden. Als u niet precies weet welke pinautomaat voor u geschikt is, kunt u vertrouwen op de online adviestool van SEPAY. Daarmee vindt u in een handomdraai de beste pinautomaat voor uw situatie.

Wijziging Algemene Voorwaarden
Contactloos Betalen met een bankpas

Ondersteuning voor contactloos betalen

Bijna alle nieuwe pinautomaten zullen ondersteuning bieden voor contactloos betalen. Hiermee wordt het nóg eenvoudiger om betalingen te accepteren. Ook smartphones die over een NFC-chip beschikken, zullen worden ondersteund.