Hartstichting collecteert met digitale collectebus

Donatiebus

Met onze Donatiebus kunnen mensen snel, makkelijk & veilig geld doneren aan goede doelen. Het enige wat u nodig heeft is een betaalpas met een NFC chip (contactloos betalen) of een mobiele telefoon met een betaalapp. Op deze manier kunnen goede doelen meer geld ophalen, aangezien mensen steeds minder vaak contant geld in huis hebben.

Huren

SEPAY Mobiele Pin Huren

Tijdelijk een Donatiebus huren?

SEPAY Donatiebus huren

Prijs

 Dag€   12,00
 Weekend- of feestdag€   18,00
 Weekend€   35,00
 Week€   79,00
 Maand€ 149,00
 Drie maanden€ 205,00
 Langer dan 3 maanden?Meer info
 Transactiekosten (per transactie)€     0,18

Orderverwerking

 Borg€ 500,00
 Set-up kosten (per pinautomaat)€   20,00
 Orderkosten (per order)€   17,50
 VerzendkostenGratis
Optioneel: Spoedlevering€ 175,00

10% korting op mobiele pinautomaat huren10% korting op uw volgende huur

Wij vinden het leuk wanneer u de volgende keer weer gebruik maakt van onze huurterminals. Als waardering bieden wij 10% korting op de huurprijs. Daardoor betaalt u (bijvoorbeeld) geen € 12,00 per dag, maar € 10,80. Voordeliger kunnen we het niet maken!

Gratis verzending, gratis retour sturen

U kunt de pinautomaat direct aanvragen. Zodra alles ingevuld is en alle documenten compleet en ondertekend binnen zijn, stuurt SEPAY u de pinautomaat gratis toe. U krijgt uw pinautomaat één of twee dagen voor gebruik geleverd in de speciale SEPAY-koffer, samen met alle inbegrepen accessoires. De dag na het laatste gebruik stuurt u de pinautomaat met het gratis retourlabel terug via PostNL.

Alles-in-één pakket voor een scherpe prijs

Nóg een groot voordeel: bij SEPAY weet u precies waar u aan toe bent. Met onze heldere prijzen voorkomt u verrassingen achteraf. Profiteer nu van de scherpste prijs in de markt door ons unieke alles-in-één pakket.

  • 100% Contactloos betalen;
  • Geen gedoe met contant geld;
  • Uiterlijk is aanpasbaar aan uw organisatie.
digitale collectebus-contactloos betalen

Vrijblijvende offerte ontvangen?

Langer dan 3 maanden huren? Dat kan!

We hanteren een maximale huurtijd van 3 maanden. Wilt u de pinautomaat langer gebruiken, dan is dit mogelijk. U start met het huren van een pinautomaat met een looptijd van 3 maanden. Tot deze drie maanden is dit een normale huurperiode.

Wilt u een pinautomaat langer dan 12 maanden huren? Dan kunt u beter leasen.

Tarieven

Omschrijving
Maandelijks
Abonnement
SEPAY Vast€ 47,50
SEPAY Vast Duo€ 60,00
SEPAY Mobiel€ 47,50
SEPAY Mobiel Wifi€ 60,00
SEPAY Mini€ 35,00
Transactietarief: € 0,18

Voorbeeld

Een ondernemer wil voor 7 maanden een mobiele pinautomaat (SEPAY Mobiel) huren. Dat kan, de eerste 3 maanden zal op basis van normale huur zijn met een periode van 3 maanden. Na 3 maanden wordt dit contract automatisch verbroken en wordt de huurperiode tezamen met de gemaakte transacties afgerekend. De pinautomaat blijft bij deze ondernemer, maar de resterende 4 maanden zal deze worden voortgezet onder een tijdelijke lease overeenkomst. Deze wordt maandelijks gefactureerd.

Wat gebeurt er na 3 maanden?

Na drie maanden verbreken we de huurovereenkomst en wordt deze voortgezet binnen een lease-constructie die iedere maand opzegbaar is. De betaalde borg wordt verrekend en u wordt maandelijks gefactureerd voor deze lease-overeenkomst.