U kunt nu heel voordelig uw pinautomaat inruilen. SEPAY biedt u de nieuwste modellen die jarenlang meegaan ✓ Zeer gebruiksvriendelijke pinautomaten ✓ Gecertificeerd en gegarandeerd veilig ✓ Het type pinautomaat dat u inruilt bepaalt de korting. ✓ Deze korting geldt alleen als u klant bent bij SEPAY.

Voordelen van inruilen & overstappen

Voor bestaande SEPAY-klanten

U bent al klant van SEPAY? Ook dan kunt u overstappen naar een nieuwe pinautomaat. U betaalt geen registratiekosten en ook geen overstapkosten.

Zit u nog niet in uw laatste/verlengingsjaar van uw contract? Dan is de korting afhankelijk van de resterende looptijd. Vul onderstaand formulier in en ontvang een vrijblijvende offerte.

Let op: u dient uw lease SEPAY-pinautomaat retour te sturen om aanspraak te maken op uw inruilkorting.

Vraag direct uw inruilkorting aan

Mobiele Pinautomaat Kopen - Eenvoudig voor horeca

Eenvoudig uw pinautomaat inruilen

De vaste en mobiele pinautomaten van SEPAY zijn erg eenvoudig in gebruik. Ze zijn razendsnel en bovendien uitgerust met de modernste technologieën. U hoeft alleen maar de pinautomaat aan te zetten om direct betalingen te kunnen ontvangen.

Beautiful young woman holding laptop with shopping bags

Up-to-date overzichten, snel bestellen

Als klant van SEPAY krijgt u gratis toegang tot uw persoonlijke ‘Mijn SEPAY’-pagina. Daarmee kunt u op ieder gewenst ogenblik uw rapportages en transactie-overzichten inzien en downloaden. Bovendien kunt u ook snel extra accessoires, zoals bonrollen en autoladers bestellen.

Altijd 100% veilig pinnen

100% veilig volgens de betaalvereniging

De pinautomaten van SEPAY en de bijbehorende transactiediensten zijn gecertificeerd en goedgekeurd door de betaalvereniging. Zo weet u zeker dat al uw betalingen volgens de hoogste veiligheidsnormen worden uitgevoerd.