U kunt nu heel voordelig uw pinautomaat inruilen. SEPAY biedt u de nieuwste modellen die jarenlang meegaan ✓ Zeer gebruiksvriendelijke pinautomaten ✓ Gecertificeerd en gegarandeerd veilig ✓ Het type pinautomaat dat u inruilt bepaalt de korting. ✓ Deze korting geldt óók als u al klant bent bij SEPAY.

Voordelen van inruilen & overstappen

Voor nieuwe SEPAY-klanten

Heeft u al een pinautomaat van één van onze collega’s? Dan bieden wij een aantrekkelijke korting wanneer u bij ons een pinautomaat aanschaft. Sowieso hoeft u geen € 49,- registratiekosten te betalen.

Vul onderstaand formulier in en ontvang een vrijblijvende aanbieding. Kijk zelf hoeveel u gaat besparen op uw maandelijkse pinkosten.

Voor bestaande SEPAY-klanten

Bent u al klant van SEPAY? Ook dan kunt u overstappen naar een nieuwe pinautomaat. Zit u al in uw verlengingsjaar van uw contract? Dan bieden we € 150,- korting indien u overstapt naar een nieuwe mobiele pinautomaat en € 100,- op een vaste pinautomaat. U betaalt geen contractkosten en ook geen overstapkosten.

Zit u nog niet in uw laatste/verlengingsjaar van uw contract? Dan is de korting afhankelijk van de resterende looptijd. Vul onderstaand formulier in en ontvang een vrijblijvende offerte.

Let op: u dient uw oude SEPAY-pinautomaat retour te sturen om aanspraak te maken op uw inruilkorting.

Vaste en mobiele pinautomaat van SEPAY

Vraag direct uw inruilkorting aan

Gemakkelijk uw pinautomaat inruilen

De vaste en mobiele pinautomaten van SEPAY zijn erg eenvoudig in gebruik. Ze zijn razendsnel en bovendien uitgerust met de modernste technologieën. U hoeft alleen maar de pinautomaat aan te zetten om direct betalingen te kunnen ontvangen.

Up-to-date overzichten, snel bestellen

Als klant van SEPAY krijgt u gratis toegang tot uw persoonlijke ‘Mijn SEPAY’-pagina. Daarmee kunt u op ieder gewenst ogenblik uw rapportages en transactie-overzichten inzien en downloaden. Bovendien kunt u ook snel extra accessoires, zoals bonrollen en autoladers bestellen.

Altijd 100% veilig pinnen

100% veilig volgens de betaalvereniging

De pinautomaten van SEPAY en de bijbehorende transactiediensten zijn gecertificeerd en goedgekeurd door de betaalvereniging. Zo weet u zeker dat al uw betalingen volgens de hoogste veiligheidsnormen worden uitgevoerd.