U kunt nu heel voordelig uw pinautomaat inruilen. SEPAY biedt u de nieuwste modellen die jarenlang meegaan ✓ Zeer gebruiksvriendelijke pinautomaten ✓ Gecertificeerd en gegarandeerd veilig ✓ Het type pinautomaat dat u inruilt bepaalt de korting. ✓ Deze korting geldt óók als u al klant bent bij SEPAY.

Voordelen van inruilen & overstappen

Voor nieuwe SEPAY-klanten

Heeft u al een pinautomaat van één van onze collega’s? Dan bieden wij een aantrekkelijke korting wanneer u bij ons een pinautomaat aanschaft. Sowieso hoeft u geen € 49,- registratiekosten te betalen.

Vul onderstaand formulier in en ontvang een vrijblijvende aanbieding. Kijk zelf hoeveel u gaat besparen op uw maandelijkse pinkosten.

Voor bestaande SEPAY-klanten

Bent u al klant van SEPAY? Ook dan kunt u overstappen naar een nieuwe pinautomaat. Zit u al in uw verlengingsjaar van uw contract? Dan bieden we € 150,- korting indien u overstapt naar een nieuwe mobiele pinautomaat en € 100,- op een vaste pinautomaat. U betaalt geen contractkosten en ook geen overstapkosten.

Zit u nog niet in uw laatste/verlengingsjaar van uw contract? Dan is de korting afhankelijk van de resterende looptijd. Vul onderstaand formulier in en ontvang een vrijblijvende offerte.

Let op: u dient uw oude SEPAY-pinautomaat retour te sturen om aanspraak te maken op uw inruilkorting.

Vaste en mobiele pinautomaat van SEPAY

Vraag direct uw inruilkorting aan

  • Welk merk pinautomaat heeft u momenteel?
  • Zoekt u een vaste of mobiele pinautomaat?
  • Wilt u uw nieuwe pinautomaat kopen of leasen?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
IWL-250

Gemakkelijk uw pinautomaat inruilen

De vaste en mobiele pinautomaten van SEPAY zijn erg eenvoudig in gebruik. Ze zijn razendsnel en bovendien uitgerust met de modernste technologieën. U hoeft alleen maar de pinautomaat aan te zetten om direct betalingen te kunnen ontvangen.

Up-to-date overzichten, snel bestellen

Als klant van SEPAY krijgt u gratis toegang tot uw persoonlijke ‘Mijn SEPAY’-pagina. Daarmee kunt u op ieder gewenst ogenblik uw rapportages en transactie-overzichten inzien en downloaden. Bovendien kunt u ook snel extra accessoires, zoals bonrollen en autoladers bestellen.

Beautiful young woman holding laptop with shopping bags
Altijd 100% veilig pinnen

100% veilig volgens de betaalvereniging

De pinautomaten van SEPAY en de bijbehorende transactiediensten zijn gecertificeerd en goedgekeurd door de betaalvereniging. Zo weet u zeker dat al uw betalingen volgens de hoogste veiligheidsnormen worden uitgevoerd.