[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Belangrijk! Uw betaalautomaat stopt met functioneren als uw betaalautomaat geen update heeft gehad!

SEPAY gaat een wijziging doorvoeren in de afhandeling van de betalingen van uw betaalautomaat. Deze wijziging vereist een update van de configuratie van uw betaalautomaat. Om te voorkomen dat uw betaalautomaat geen transacties meer kan doen is het zaak dat u z.s.m. deze update doorvoert. Deze noodzakelijke update moet u binnen de komende 5 werkdagen doorvoeren anders kan uw betaalautomaat geen betalingen meer uitvoeren![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”vc_default” el_id=”ingenico”][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner width=”2/3″][vc_column_text]

Uitvoeren update voor de SEPAY Mobiel Plus en SEPAY Vast Plus

Deze configuratie update moet handmatig doorgevoerd worden en geldt voor onze zwarte pinautomaten die (nog) GEEN SEPAY logo op het display hebben.

Let op! Van de dag dat u de update doorvoert worden de transacties van deze specifieke dag in twee delen op uw rekening gestort.

Dit omdat wij met deze update ook wisselen van bank. Daarom raden we u aan de update voor uw eerste transactie van de dag of na de laatste transactie van de dag uit te voeren. Houdt u rekening met een doorlooptijd van ongeveer 45 minuten.

Indien u gebruik maakt van periode totalen/rapportage adviseren wij u eerst de periode totalen uit te draaien zodat u niets mist in uw rapportages.[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][vc_single_image image=”16123″ img_size=”full” alignment=”center”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_column_text css=”.vc_custom_1497536784383{border-top-width: 2px !important;border-right-width: 2px !important;border-bottom-width: 2px !important;border-left-width: 2px !important;padding-top: 15px !important;padding-right: 20px !important;padding-bottom: 15px !important;padding-left: 20px !important;background-color: #cee0e5 !important;border-left-color: #e6007e !important;border-left-style: solid !important;border-right-color: #e6007e !important;border-right-style: solid !important;border-top-color: #e6007e !important;border-top-style: solid !important;border-bottom-color: #e6007e !important;border-bottom-style: solid !important;border-radius: 5px !important;}”]

Stappen voor het uitvoeren van de update

  1. Druk op “F”
  2. Selecteer “GPAS..”
  3. Selecteer Call TMS
  4. U ziet een voortgangs-balkje lopen. Zodra de betaalautomaat klaar is zal deze een bon printen en zichzelf herstarten.

  Mocht er een probleem optreden belt u dan de servicedesk.

  1. WACHT 30 minuten voordat u met de volgende stappen door gaat. Wij adviseren de betaalautomaat in deze tijd niet te gebruiken.
  2. Druk op de MENU knop (F4).
  3. Selecteer TECHNISCH MENU en druk op de OK
  4. Selecteer UPDATE en druk op de OK
  5. De betaalautomaat zal de update downloaden. U ziet een laadbalk lopen. Het downloaden zal bij een vaste betaalautomaat ongeveer 2 minuten duren en bij een mobiele betaalautomaat ongeveer 8 a 10 minuten duren.

  [/vc_column_text][vc_column_text]Indien de Update mislukt verzoeken we u contact op te nemen met onze servicedesk op het telefoonnummer 088-4262700.

  Controleer of de update succesvol is uitgevoerd.

  1. Voer een transactie van €0,01 uit.
  2. Controleer of het kassanummer op de bon begint met PY

  Na de update heeft uw betaalautomaat een Kassanummer dat begint met PY, u kunt dit op de transactiebon terugvinden. Indien het kassanummer niet met PY begint verzoeken wij u contact op te nemen met onze servicedesk op het telefoonnummer 088-4262700.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_raw_js]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[/vc_raw_js][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]