De Vierdaagsefeesten staan weer voor de deur

Contactloos betalen is snel, makkelijk en veilig. Voor u, uw medewerkers én uw klanten. Ideaal voor hele drukke momenten, zoals de Vierdaagsefeesten! Stichting Vierdaagsefeesten helpt u graag om van de Vierdaagsefeesten ook een succes te maken als het om betalen gaat. Daarom komen wij nu in samenwerking met SEPAY met een mooie aanbieding voor het huren van (extra) mobiele of vaste contactloze pinautomaten.

De aanbieding is als volgt:

  • Huurkosten € 75,- per pinautomaat (mobiel of vast) voor gebruik in de periode van 15 t/m 21 juli 2017
  • Borg € 150,- per pinautomaat (borg krijgt u terug zodra de pinautomaten retour ontvangen zijn)
  • Setupkosten € 10,- per pinautomaat
  • Orderkosten € 17,50 per order
  • Transactiekosten € 0,09

Een mobiele pinautomaat maakt verbinding via het GPRS-netwerk met een GPRS multi-SIMkaart, een vaste pinautomaat maakt verbinding via het vaste internet (met een UTP-kabel). Heeft u slecht bereik in uw zaak, dan kunt u er eventueel een router bij huren.

SEPAY Vast Plus

SEPAY Mobiel Plus

Via bovenstaande links kunt u de pinautomaten tot 31 maart 2017 aanvragen. Neem rustig de tijd om de inschrijving te doen en verzamel alvast de volgende documenten:

  • Uittreksel KvK (niet ouder dan 6 maanden)
  • Kopie paspoort (van een rechtsgeldig persoon)
  • Kopie bankafschrift (niet ouder dan 3 maanden)

 

Op het moment dat wij alle documenten en de getekende overeenkomst + UBO verklaring van u binnen hebben kunnen wij direct de pinautomaten reserveren en weet u zeker dat u tijdens de Vierdaagsefeesten in het bezit van de automaten bent. U kunt de pinautomaat een aantal dagen voor de Vierdaagsefeesten ophalen op een centraal punt in Nijmegen. De definitieve locatie krijgt u t.z.t. door. De pinautomaten zijn Plug & Play en kunnen na ontvangst direct in gebruik genomen worden. Na de Vierdaagsefeesten kunt u de pinautomaten terug brengen naar het inleverpunt of tegen een zeer scherp tarief de pinautomaten overnemen.

Heeft u vragen over de aanbieding? Stuur dan een mail naar sales@sepay.nl.

Ook na de Vierdaagsefeesten een pinautomaat van SEPAY?

Speciaal voor u als ondernemer hebben wij een scherpe aanbieding om één of meerdere vaste of mobiele pinautomaten te kopen of leasen.

SEPAY Vast Plus

SEPAY Mobiel Plus

* na inhouding borg.

Transactiebundels

Het is mogelijk om transactiebundels af te sluiten om de transactiekosten te verlagen. Deze bundels kunnen per pinautomaat aan- en uitgezet worden. De prijzen zijn als volgt:

Voor losse transacties, zonder bundel, betaalt u € 0,10