4 tips om alles uit uw mobiele pinautomaat te halen

4 tips om alles uit uw mobiele pinautomaat te halen

Gebruikt u als ondernemer ook een mobiele pinautomaat voor de pinbetalingen van uw klanten? Afhankelijk van welke pinautomaat dat dan is, kunt u profiteren van veel voordelen. Denk allereerst aan het gemak dat een GPRS-verbinding u oplevert, zodat u vrijwel overal in Nederland pinbetalingen kunt accepteren zónder vaste of draadloze internetaansluiting. Kiest u voor een SEPAY-pinautomaat, dan wordt flexibel ondernemen u op meer vlakken makkelijk gemaakt! Lees in dit artikel 4 tips om alles uit uw mobiele pinautomaat te halen.

 

1. Kies de juiste provider voor een optimale dekking

De juiste pinautomaat voor iedere situatieDe SEPAY mobiele pinautomaten zijn voorzien van GPRS. Met deze technologie kan op een efficiënte, snelle en goedkope manier mobiele data verzonden en ontvangen worden. In Nederland kennen we drie grote telefoonproviders die elk een eigen netwerk hebben: KPN, T-Mobile en Vodafone. De onderlinge verschillen zijn niet zo heel groot: ze bereiken allemaal 95% tot 99,5% van de Nederlandse bevolking. Of u ook echt goed bereik heeft in uw woonplaats is van te voren echter niet 100 procent vast te stellen. Als uw SEPAY-automaat geen optimaal bereik heeft, neem dan contact op met de helpdesk van SEPAY. Zij kunnen u kosteloos een SIM-kaart van een andere provider toesturen.

2. Zet roaming aan om ook in het buitenland betalingen te accepteren

Wilt u (tijdelijk) ook pinbetalingen in het buitenland ontvangen? Geen probleem. U kunt op uw persoonlijke ‘Mijn SEPAY’-pagina roaming aanzetten. Per maand betaalt u slechts €6,75 extra, ongeacht het aantal transacties. De dienst is bovendien per maand ook weer uit te zetten. U zit dus nooit langdurig vast aan hogere maandlasten. Ideaal als u een tijdje uw producten in het buitenland wilt verkopen.

3. Stel de slaapstand in om de batterij te sparen

U kunt bepaalde instellingen van uw pinautomaat wijzigen. Eén van die instellingen is het aanzetten van de slaapstand. Op deze manier gaat de batterij van uw pinautomaat aanzienlijk langer mee.

4. Bespaar printerpapier door de bonkopie uit te zetten

Standaard worden er twee bonnen geprint op uw mobiele pinautomaat. Eén voor uw klant en één voor uw eigen administratie. Maar als u die tweede bon niet nodig heeft (omdat u bijvoorbeeld uw eigen administratie digitaal beheert), kunt u deze ook uitzetten. Daarmee bespaart u printerpapier. Handig en voordelig. Deze tip werkt uiteraard ook op een vaste pinautomaat.

Heeft u zelf nog tips?

Heeft u zelf nog tips voor anderen om alles uit uw mobiele pinautomaat te halen? Laat dan hieronder uw reactie achter.

Upload jouw CV | PDF
Maximale bestandsgrootte: 5 MB
Voornaam
Achternaam
Emailadres
Telefoonnummer
Toelichting / motivatie