Creditcard acceptatie

Het accepteren van creditcards kan helpen om uw omzet te verhogen. Zeker wanneer u regelmatig buitenlandse klanten heeft. Maar ook onder binnenlandse klanten neemt het betalen met een creditcard langzaam toe.

Het aanvragen van creditcardacceptatie was nog nooit zo makkelijk! Heeft u een pinautomaat van SEPAY, dan kunt u standaard creditcards van VISA en Mastercard accepteren. Indien u uw pinautomaat na 16 juli 2018 heeft aangevraagd, dan hoeft u niets te doen. Had u deze voor die tijd in bezit? Dan hoeft u het enkel te activeren.

Goedkoopste creditcardaanbieder van Nederland

  • 1,25% transactietarief;
  • Betreft Mastercard en VISA creditcards;
  • Standaard geactiveerd op elke SEPAY pinautomaat;
  • Geen additionele (jaarlijkse) kosten.
Mastercard creditcard aanvragen
VISA Creditcard Accepteren

Laagste tarief van Nederland (1,25%)

Een percentage van het totaal aan bedragen via creditcards wordt als kosten in rekening gebracht. Dit verschilt ten opzichte van debetkaarten (Maestro & VPAY) betalingen, hiervoor rekent SEPAY namelijk een vast transactietarief. Voor creditcardbetalingen van VISA en Mastercard berekenen wij 1,25%.

Naast VISA en Mastercard nog andere creditcards accepteren?

Wilt u naast Mastercard en VISA ook andere creditcards accepteren? Dat kan! Afhankelijk van welke brand u wilt aansluiten, dient u zich aan te melden bij de creditcardmaatschappij. De creditcardmaatschappij waarbij u zich aansluit bepaalt de tarieven.

worldline creditcard
  • Diners Club Int.

  • Discover

  • Union Pay

  • American Express

Heeft u een pinautomaat van SEPAY? Dan hoeft u niets te doen. U kunt standaard VISA en Mastercard accepteren. De transacties hiervan kunt u terugzien in “Mijn SEPAY”. Wilt u meer creditcards accepteren? Vraag deze aan bij de desbetreffende creditcardmaatschappij. Houd er wel rekening mee dat tarieven kunnen verschillen per creditcard.

Heeft u een andere pinautomaat en maakt u gebruik van de SEPAY transactiedienst? Dan kunt u standaard creditcards accepteren van Mastercard en VISA. Wilt u meer creditcards accepteren? Dan kunt u deze aanvragen bij de desbetreffende creditcardmaatschappij(en).

U wilt gebruik maken van het laagste tarief op gebied van creditcard-acceptatie? Dat kan! U kunt bij SEPAY een creditcardaanvraag indienen voor Mastercard en VISA. De overige brands dient u bij andere creditcardmaatschappijen aan te vragen.

U heeft al een bestaande creditcard-overeenkomst voor diverse creditcards? Wij zetten automatisch VISA en Mastercard over naar SEPAY. Overige creditcard-overeenkomsten zullen bij de desbetreffende creditcardmaatschappijen in stand worden gehouden en toegepast op uw pinautomaat. Vergeet niet uw aansluitnummers aan ons door te geven.