Eenvoudige creditcard acceptatie op uw SEPAY-pinautomaat!

Accepteer nu Visa en MasterCard op de pinautomaten van SEPAY. Dankzij de samenwerking met Worldline en PaySquare kunt u al vanaf 1,35% per transactie profiteren van creditcard acceptatie. Zo wordt uw pinapparaat nóg veelzijdiger.

Enkele voordelen van acceptatie via Worldine of PaySquare

 • Scherpe tarieven

 • SEPAY zorgt voor de activering op de terminal

 • Geen verborgen kosten

worldline
Visa
MasterCard
American Express
Giftcards

Wat moet u doen om gebruik te kunnen maken van deze voordelen

Creditcard acceptatie is bij SEPAY zo geregeld. Bekijk hier welke situatie voor u van toepassing is.

Heeft u nog geen creditcard overeenkomst, maar bent u al wel klant van SEPAY?

Download de onderstaande overeenkomst en vul uw gegevens in. Stuur de getekende overeenkomst, een geldige kopie van uw legitimatiebewijs, een kopie van uw bankafschrift (niet ouder dan drie maanden) en een exemplaar van uw KvK gegevens (niet ouder dan zes maanden) per post of per fax naar:

 • Worldine BV, Antwoordnummer 88, 2980 VB Ridderkerk; Fax: 0180 – 442443

 • PaySquare SE, Postbus 30508, 3503 AH Utrecht; Fax: 030 – 2837310.

Binnen enkele dagen kunt u creditcards accepteren op uw pinautomaat.

Bent u nog geen klant van SEPAY en wilt u ook creditcardacceptatie op uw pinautomaat?

Bij het aanvragen van een SEPAY pinautomaat krijgt u automatisch de mogelijkheid om een creditcard overeenkomst in te vullen. U kunt ook de overeenkomst onderaan deze pagina downloaden en invullen. Stuur de getekende overeenkomst, een geldige kopie van uw legitimatiebewijs, een kopie van uw bankafschrift (niet ouder dan drie maanden) en een exemplaar van uw KvK gegevens (niet ouder dan zes maanden) per post of per fax naar:

 • Worldine BV, Antwoordnummer 88, 2980 VB Ridderkerk; Fax: 0180 – 442443

 • PaySquare SE, Postbus 30508, 3503 AH Utrecht; Fax: 030 – 2837310.

Binnen enkele dagen kunt u creditcards accepteren op uw pinautomaat.

Heeft u al een creditcardovereenkomst bij EMS en bent u klant bij SEPAY?

Het tarief wat u bij EMS betaalt is niet zo voordelig als de 1,35% of 1,59% die SEPAY u samen met respectievelijk Worldline en PaySquare aanbiedt. Om van deze voordelige tarieven gebruik te kunnen maken, dient u een nieuwe overeenkomst in te vullen. Download de onderstaande overeenkomst en vul uw gegevens in. Stuur de getekende overeenkomst, een geldige kopie van uw legitimatiebewijs, een kopie van uw bankafschrift (niet ouder dan drie maanden) en een exemplaar van uw KvK gegevens (niet ouder dan zes maanden) per post of per fax naar:

 • Worldine BV, Antwoordnummer 88, 2980 VB Ridderkerk; Fax: 0180 – 442443

 • PaySquare SE, Postbus 30508, 3503 AH Utrecht; Fax: 030 – 2837310.

Binnen enkele dagen kunt u creditcards accepteren op uw pinautomaat.

Stuur de formulieren direct op naar onze partners

Ook bij vragen over de formulieren kunnen zij u het beste helpen

Op basis van de ingevulde overeenkomst wordt er direct een aansluitnummer voor u aangemaakt, zodat u snel creditcardbetalingen kunt accepteren op uw pinautomaat.

Bij aanvullende vragen kunt u direct contact opnemen met de creditcard-maatschappij:

SEPAY heeft geen overeenkomsten met EMS en AMEX over het doorgeven van de creditcardtransacties over het SEPAY-netwerk. Als u hiervan gebruik wenst te maken, dan betaalt u hier maandelijkse kosten voor. Deze bedragen €5,05 ex BTW per maand voor aangesloten EMS- en AMEX-contracten, per betaalautomaat. Voor nieuw aan te sluiten EMS en AMEX creditcard contracten (en bepaalde GiftCard-contracten) geldt een eenmalige bedrag van €26,- ex BTW per betaalautomaat.

Creditcards accepteren

Het accepteren van creditcards kan helpen om uw omzet te verhogen. Zeker wanneer u regelmatig buitenlandse klanten heeft. Maar ook binnen Nederland neemt het betalen met creditcards langzaam toe.

Bij SEPAY is het aanvragen van een creditcardacceptatie nog nooit zo makkelijk! Heeft u een pinautomaat van SEPAY, dan kunt u, nu al,  standaard creditcards van VISA en Mastercard accepteren. U hoeft hierniets voor te doen. Met 1,25% van het transactie bedrag is SEPAY de goedkoopste aanbieder in Nederland.

 • Met 1,25% transactietarief, de goedkoopste van Nederland
 • Standaard geactiveerd op elke SEPAY pinautomaat
 • Ondersteuning van Mastercard en VISA creditcards
 • Geen additionele (jaarlijkse) kosten
Vraag direct aan
Mastercard creditcard aanvragen
VISA Creditcard Accepteren

Laagste tarief van Nederland (1,25%)

Creditcardbetalingen worden op basis van een percentage berekend van de bedragen die via een creditcard wordt afgerekend. Dit verschilt ten opzichte van debetkaarten (Meastro & VPAY) betalingen, hiervoor rekent SEPAY een vast transactietarief. Voor creditcardbetalingen van VISA en Mastercard berekenen wij 1,25%.

Nog meer creditcards accepteren?

Wilt u naast Mastercard en VISA ook andere creditcards accepteren? Dat kan! Afhankelijk welke brand u wilt aansluiten, dient u zich aan te melden bij de creditcardmaatschappij. Hieronder De creditcardmaatschappij waar u zich aansluit bepaalt dit tarief.

worldline creditcard
 • Diners Club Int.

 • Discover

 • Union Pay

 • Diners Club Int.

 • Discover

 • Union Pay

Heeft u een pinautomaat van SEPAY? Dan hoeft u niets te doen. U kunt standaard VISA en Mastercard accepteren. De transacties hiervan kunt u terugzien in “MIJN SEPAY”. Wilt u meer creditcards accepteren? Vraag deze aan bij de desbetreffende creditcardmaatschappij. Houdt er wel rekening mee dat tarieven kunnen verschillen per creditcard-brand.

Heeft u een andere pinautomaat en maakt u gebruik van een SEPAY transactiedienst? Dan kunt u standaard creditcards accepteren van Mastercard en VISA. Wilt u meer creditcard-brands accepteren? Dan kunt u deze aanvragen bij de desbetreffende creditcardmaatschappij(en).

U wilt gebruik maken van het laagste tarief op gebied van creditcard-acceptatie? Dat kan! U kunt bij SEPAY een creditcardaanvraag indienen voor Mastercard en VISA. De overige brands, dient u bij andere creditcardmaatschappijen aan te vragen.

U heeft al een bestaande creditcard-overeenkomst voor diverse creditcards? Wij zetten automatisch VISA en Mastercard over naar SEPAY. Overige creditcard-overeenkomsten zullen bij de desbetreffende creditcardmaatschappijen in stand worden gehouden en toegepast op uw pinautomaat. Vergeet niet uw aansluitnummers aan ons door te geven.