Kassakoppeling

Kassakoppeling

Koppel uw SEPAY Pinautomaat aan uw kassakoppeling

Zowel bedraad als via de cloud

Eind 2019 zijn alle SEPAY pinautomaten voorzien van een kassakoppeling. Dit is niet enkel voor onze vaste pinapparaten, maar ook voor de mobiele versies. Hierdoor is het mogelijk om uw SEPAY pinautomaat aan te sluiten aan uw POS systeem.

  • Direct vanuit de kassa het totaalbedrag op uw pinautomaat;
  • Werkt bedraad of via de cloud;
  • Cloud- en iPadkassa’s worden ondersteund;
  • Koppeling is gratis.
AAP Software
ARJ Software
BBT
BizzCloud
Count IT
Countr
CSW Software
DoBizz
Future
Infinity POS Systems
InVista
Logivert
Orangepos
POS Kassasystemen
RentOut
SalonNet
Sitedish
TeslaTronic
Tilli Kassa

Kassakoppeling voor (toekomstige) klanten

Wij hebben contact gelegd met ruim 100 kassaleveranciers. Deze koppeling wordt goed ontvangen, maar zoals elke ondernemer wordt er inzicht gewenst in de aantallen voordat er geïnvesteerd gaat worden en een planning kan worden gemaakt. Help ons, en daarmee ook uzelf, door kort aan te geven welk kassasysteem u gebruikt.

Informatie voor kassaleveranciers

U bent een kassaleverancier en wilt een koppeling kunnen maken tussen uw kassasysteem en onze pinautomaten? Wij hebben de documentatie beschikbaar hoe dit te realiseren is. Deze krijgt u automatisch gemaild, na het invullen van het contactformulier. Wij kijken uit naar een prettige samenwerking.

Aansluiting

Het is mogelijk om met elke pinautomaat van SEPAY een kassakoppeling te maken. Het protocol is voor elke pinautomaat hetzelfde, maar we maken we onderscheid in een bedrade en een draadloze (cloud) koppeling.

  • De bedrade variant is enkel mogelijk voor de SEPAY Vast Neo (Nexgo T6). Deze wordt aangesloten via een seriële/USB kabel tussen het pinapparaat en de kassa.
  • De draadloze variant is voor alle SEPAY pinautomaten mogelijk (dus ook voor de vaste). Deze maakt gebruik van een cloud koppeling tussen uw kassasysteem en de pinautomaat.

LET OP! De kassaleverancier dient wel ons protocol te ondersteunen in hun software.

Upload jouw CV | PDF
Maximale bestandsgrootte: 5 MB
Voornaam
Achternaam
Emailadres
Telefoonnummer
Toelichting / motivatie