Elektronisch betaalgemak

Steeds minder mensen hebben contant geld op zak. Daarom wilt u elektronische betalingen perfect geregeld hebben, al is het maar voor een dag. Het gaat tenslotte om uw omzet. Dit lukt met een gecertificeerde en veilige mobiele pinautomaat huren van SEPAY. Of u nu op een beurs, markt of festival staat, als u een SEPAY-pinautomaat huurt, kiest u voor zorgeloos tijdelijk pinverkeer.

Bekijk de inhoud van uw huurkoffer

De SEPAY mobiele pinautomaat huren wordt geleverd in een handig koffertje, met allerlei extra’s, zodat u direct aan de slag kunt met het accepteren van elektronische betalingen. In deze video ziet u wat u geleverd krijgt.

Direct alles bij de hand

U neemt de mobiele pin huren overal mee naar toe, dankzij de meegeleverde reiskoffer. In deze koffer zit – naast een gewone lader – ook een 12V-lader geleverd. U houdt de automaat bovendien eenvoudig schoon, dankzij de aanwezige reinigingsdoekjes. Ook aan het bordje ‘Pinnen, ja graag‘ is gedacht, zodat alle klanten weten dat er gepind kan worden. Heeft u veel pintransacties? Geen probleem: er zitten vier extra pinrolletjes in de koffer.

Prijzen voor mobiele pin huren

SEPAY Mini - Mobiele Pinautomaat Huren

SEPAY Mobiel - Mobiele Pinautomaat Huren

SEPAY Mobiel Wifi - Mobiele Pinautomaat Huren

Pinautomaat Huren

SEPAY Mini 4G

SEPAY Mobiel 4G

SEPAY Mobiel Wifi

 Dag €     9,50 €   17,50 €   17,50
 Weekend- of feestdag €   14,50 €   22,50 €   22,50
 Weekend €   24,00 €   40,00 €   40,00
 Week €   33,25 €   61,25 €   61,25
 Maand €   71,25 €   131,25 €  131,25
 Drie maanden € 142,50 € 262,50 € 262,50
 Langer dan 3 maanden? Meer info Meer info Meer info
Transactiekosten (per transactie) €     0,18 €     0,18 €     0,18

Orderverwerking

 Borg € 150,00 € 150,00 € 150,00
 Set-up kosten (per pinautomaat) €   10,00 €   20,00 €   20,00
 Orderkosten (per order) €   17,50 €   17,50 €   17,50
 Verzendkosten Gratis Gratis Gratis
Optioneel: Spoedlevering € 175,00 € 175,00 € 175,00
 

Model

  SEPAY Mini 4G SEPAY Mobiel 4G SEPAY Mobiel Wifi
  Bestellen Bestellen Bestellen
Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW

Creditcards accepteren, standaard bij een mobiele pinautomaat huren

Wilt u creditcards accepteren? Vanuit SEPAY activeren wij Visa en Mastercard op uw mobiele pinautomaat huren . Deze is actief zodra u de pinautomaat ontvangt. Bij het ontvangen van een creditcardbetaling betaalt u vanaf 1,25% van de omzet.

Maestro Logo - SEPAY Betaalautomaat
VPAY Logo - SEPAY Pinautomaat
Mastercard logo - SEPAY Betaalautomaat
Visa Logo - SEPAY Pinautomaat
American Express Logo - SEPAY Pinapparaat
Payconiq brand logo - SEPAY Pinautomaat
Alipay brand logo - SEPAY Pinautomaten
WeChat Pay brand logo - SEPAY Pinapparaten

 

Wilt u daarnaast ook andere creditcards of giftcards willen accepteren? Dan is het belangrijk dat u een SEPAY Mobiel Plus pinautomaat huurt. Deze pinautomaat ondersteunt alle credit- en giftcards. Vergeet niet uw aansluitnummers aan ons door te geven, zodat we deze kunnen koppelen met uw pinautomaat.

10% korting op mobiele pinautomaat huren10% korting op uw volgende huur

Wij vinden het leuk wanneer u de volgende keer weer gebruik maakt van onze huurterminals. Als waardering bieden wij 10% korting op de huurprijs. Daardoor betaalt u (bijvoorbeeld) geen € 10,00 per dag, maar € 9,00. Voordeliger kunnen we het niet maken! Een nieuwe reservering maakt u eenvoudig binnen uw persoonlijke pagina.

Gratis verzending, gratis retour sturen, standaard bij een mobiele pinautomaat huren

U kunt de pinautomaat direct aanvragen. Zodra alles ingevuld is en alle documenten compleet en ondertekend binnen zijn, stuurt SEPAY u de pinautomaat gratis toe. U krijgt uw pinautomaat één of twee dagen voor gebruik geleverd in de speciale SEPAY-koffer, samen met alle inbegrepen accessoires. De dag na het laatste gebruik stuurt u de pinautomaat met het gratis retourlabel terug via PostNL.

Alles-in-één pakket voor een scherpe prijs

Nóg een groot voordeel: bij SEPAY weet u precies waar u aan toe bent. Met onze heldere prijzen voorkomt u verrassingen achteraf. Profiteer nu van de scherpste prijs in de markt door ons unieke alles-in-één pakket.

Direct een mobiele pinautomaat huren

Bent u op zoek naar een pinautomaat die compact, snel, licht en geschikt is voor debet- en creditbetalingen? Dan zit u goed bij SEPAY. De pinautomaten zijn direct geschikt voor het ontvangen van Maestro, V-PAY, Mastercard, Visa en American Express-betalingen.

Vraag direct een offerte aan

Langer dan 3 maanden huren? Dat kan!

We hanteren een maximale huurtijd van 3 maanden. Wilt u de pinautomaat langer gebruiken, dan is dit mogelijk. U start met het huren van een pinautomaat met een looptijd van 3 maanden. Tot deze drie maanden is dit een normale huurperiode.

Wilt u een pinautomaat langer dan 12 maanden huren? Dan kunt u beter leasen.

Tarieven

Omschrijving
 
Maandelijks
Abonnement
SEPAY Vast€ 62,50
SEPAY Mobiel 4G€ 87,50
SEPAY Mobiel Wifi€ 87,50
SEPAY Mini€ 47,50
Transactietarief: € 0,18

Voorbeeld

Een ondernemer wil voor 7 maanden een mobiele pinautomaat (SEPAY Mobiel) huren. Dat kan, de eerste 3 maanden zal op basis van normale huur zijn met een periode van 3 maanden. Na 3 maanden wordt dit contract automatisch verbroken en wordt de huurperiode tezamen met de gemaakte transacties afgerekend. De pinautomaat blijft bij deze ondernemer, maar de resterende 4 maanden zal deze worden voortgezet onder een tijdelijke lease overeenkomst. Deze wordt maandelijks gefactureerd.

Wat gebeurt er na 3 maanden?

Na drie maanden verbreken we de huurovereenkomst en wordt deze voortgezet binnen een lease-constructie die iedere maand opzegbaar is. De betaalde borg wordt verrekend en u wordt maandelijks gefactureerd voor deze lease-overeenkomst.