Elektronisch betaalgemak met een mobiele pinautomaat huren

Steeds minder mensen hebben contant geld op zak. Daarom wilt u elektronische betalingen perfect geregeld hebben, al is het maar voor een dag. Het gaat tenslotte om uw omzet. Dit lukt met een gecertificeerde en veilige mobiele pinautomaat van SEPAY. Of u nu op een beurs, markt of festival staat, als u een SEPAY-pinautomaat huurt, kiest u voor zorgeloos tijdelijk pinverkeer.

Bekijk de inhoud van uw huurkoffer

Wanneer u een mobiele pinautomaat huren huurt bij SEPAY dan wordt deze geleverd in een handig koffertje, met allerlei extra’s, zodat u direct aan de slag kunt met het accepteren van elektronische betalingen. In deze video ziet u wat u geleverd krijgt.

Direct alles bij de hand

U neemt de mobiele pin huren overal mee naar toe, dankzij de meegeleverde reiskoffer. In deze koffer zit – naast een gewone lader – ook een 12V-lader geleverd. U houdt de automaat bovendien eenvoudig schoon, dankzij de aanwezige reinigingsdoekjes. Ook aan het bordje ‘Pinnen, ja graag‘ is gedacht, zodat alle klanten weten dat er gepind kan worden. Heeft u veel pintransacties? Geen probleem: er zitten vier extra pinrolletjes in de koffer.

Prijzen voor mobiele pin huren

SEPAY Mini - Pinautomaat Huren

SEPAY Mobiele Pinautomaat Huren

SEPAY Mobiel Pinapparaat Huren

Mobiele Pinautomaat Huren

SEPAY Mini

SEPAY Mobiel

SEPAY Mobiel Wifi

 Dag €     7,50 €   10,00 €   15,00
 Weekend- of feestdag €   10,00 €   15,00 €   20,00
 Weekend €   17,50 €   25,00 €   35,00
 Week €   25,00 €   35,00 €   50,00
 Maand €   59,00 €   79,00 €  109,00
 Drie maanden € 109,00 € 149,00 € 189,00
Transactiekosten (per transactie) €     0,18 €     0,18 €     0,18

Orderverwerking

 Borg € 150,00 € 150,00 € 150,00
 Set-up kosten (per pinautomaat) €   10,00 €   20,00 €   20,00
 Orderkosten (per order) €   17,50 €   17,50 €   17,50
 Verzendkosten Gratis Gratis Gratis
Optioneel: Spoedlevering € 175,00 € 175,00 € 175,00
Bestellen Bestellen Bestellen
Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW
 • Mobiel pinapparaat Huren kan per dag, weekend, week of maand

 • SEPAY neemt al uw zorg uit handen

 • De pinautomaten zijn “Plug & Play”

 • Gegarandeerd 100% veilig

 • Goed bereik op basis van het GPRS-netwerk

Creditcards accepteren

Wilt u creditcards accepteren? Vanuit SEPAY activeren wij Visa en Mastercard op uw pinautomaat. Deze is actief zodra u de pinautomaat ontvangt. Bij het ontvangen van een creditcardbetaling betaalt u vanaf 1,25% van de omzet.

Wilt u daarnaast ook andere creditcards of giftcards willen accepteren? Dan is het belangrijk dat u een SEPAY Mobiel Plus pinautomaat huurt. Deze pinautomaat ondersteund alle credit- en giftcards. Vergeet niet uw aansluitnummers aan ons door te geven, zodat we deze kunnen koppelen met uw pinautomaat.

10% korting op mobiele pinautomaat huren10% korting op uw volgende huur

Wij vinden het leuk wanneer u de volgende keer weer gebruik maakt van onze huurterminals. Als waardering bieden wij 10% korting op de huurprijs. Daardoor betaalt u (bijvoorbeeld) geen € 10,00 per dag, maar € 9,00. Voordeliger kunnen we het niet maken!

Gratis verzending, gratis retour sturen

U kunt de pinautomaat direct aanvragen. Zodra alles ingevuld is en alle documenten compleet en ondertekend binnen zijn, stuurt SEPAY u de pinautomaat gratis toe. U krijgt uw pinautomaat één of twee dagen voor gebruik geleverd in de speciale SEPAY-koffer, samen met alle inbegrepen accessoires. De dag na het laatste gebruik stuurt u de pinautomaat met het gratis retourlabel terug via PostNL.

Alles-in-één pakket voor een scherpe prijs

Nóg een groot voordeel: bij SEPAY weet u precies waar u aan toe bent. Met onze heldere prijzen voorkomt u verrassingen achteraf. Profiteer nu van de scherpste prijs in de markt door ons unieke alles-in-één pakket.

Direct een mobiele pinautomaat huren

Bent u op zoek naar een pinautomaat die compact, snel, licht en geschikt is voor debet- en creditbetalingen? Dan zit u goed bij SEPAY. De pinautomaten zijn direct geschikt voor Maestro en V-PAY-betalingen. Optioneel kunt u er bij uw inschrijving voor kiezen om ook creditcardbetalingen te accepteren. We werken daarbij samen met Worldline en PaySquare: experts op het gebied van creditcardtransacties. Daarmee is veilig en betrouwbaar pinnen altijd gegarandeerd.

 • SEPAY is de goedkoopste aanbieder van Nederland

 • 100% veilig: alle SEPAY-pinautomaten zijn gecertificeerd en gegarandeerd veilig

 • Eén of twee dagen voor gebruik wordt de pinautomaat geleverd

 • Transacties worden snel op uw rekening gestort

 • Eenvoudig te installeren en gebruiken

 • Inclusief gratis promotiemateriaal en retourlabel

Keurslager
Madurodam
Schuuring
PontMeyer

Vraag direct een offerte aan