SEPAY Kassakoppeling

Koppel uw SEPAY Pinautomaat aan uw kassakoppeling

Zowel bedraad als via de cloud

Eind 2019 zijn alle SEPAY pinautomaten voorzien van een kassakoppeling. Dit is niet enkel voor onze vaste pinapparaten, maar ook voor de mobiele versies. Hierdoor is het mogelijk om uw SEPAY pinautomaat aan te sluiten aan uw POS systeem.

  • Direct vanuit de kassa het totaalbedrag op uw pinautomaat;
  • Werkt bedraad of via de cloud;
  • Cloud- en iPadkassa’s worden ondersteund;
  • Koppeling is gratis.

Gerealiseerde kassakoppelingen

Maakt u gebruik van een kassasysteem? Vertel het ons

Kassakoppeling voor (toekomstige) klanten

Wij hebben contact gelegd met ruim 100 kassaleveranciers. Deze koppeling wordt goed ontvangen, maar zoals elke ondernemer wordt er inzicht gewenst in de aantallen voordat er geïnvesteerd gaat worden en een planning kan worden gemaakt. Help ons, en daarmee ook uzelf, door kort aan te geven welk kassasysteem u gebruikt.

Informatie voor kassaleveranciers

U bent een kassaleverancier en wilt een koppeling kunnen maken tussen uw kassasysteem en onze pinautomaten? Wij hebben de documentatie beschikbaar hoe dit te realiseren is. Deze krijgt u automatisch gemaild, na het invullen van het contactformulier. Wij kijken uit naar een prettige samenwerking.

Feedback formulier

Laat ons weten welk kassasysteem u gebruikt of, voor kassaleveranciers, vraag de details op van onze pinautomaten.

Aansluiting

Het is mogelijk om met elke pinautomaat van SEPAY een kassakoppeling te maken. Het protocol is voor elke pinautomaat hetzelfde, maar we maken we onderscheid in een bedrade en een draadloze (cloud) koppeling.

  • De bedrade variant is enkel mogelijk voor de SEPAY Vast (Nexgo T2). Deze wordt aangesloten via een seriële/USB kabel tussen het pinapparaat en de kassa.
  • De draadloze variant is voor alle SEPAY pinautomaten mogelijk (dus ook voor de vaste). Deze maakt gebruik van een cloud koppeling tussen uw kassasysteem en de pinautomaat.

LET OP! De kassaleverancier dient wel ons protocol te ondersteunen in hun software.

Langer dan 3 maanden huren? Dat kan!

We hanteren een maximale huurtijd van 3 maanden. Wilt u de pinautomaat langer gebruiken, dan is dit mogelijk. U start met het huren van een pinautomaat met een looptijd van 3 maanden. Tot deze drie maanden is dit een normale huurperiode.

Wilt u een pinautomaat langer dan 12 maanden huren? Dan kunt u beter leasen.

Tarieven

Omschrijving
 
Maandelijks
Abonnement
SEPAY Vast€ 62,50
SEPAY Mobiel 4G€ 87,50
SEPAY Mobiel Wifi€ 87,50
SEPAY Mini€ 47,50
Transactietarief: € 0,18

Voorbeeld

Een ondernemer wil voor 7 maanden een mobiele pinautomaat (SEPAY Mobiel) huren. Dat kan, de eerste 3 maanden zal op basis van normale huur zijn met een periode van 3 maanden. Na 3 maanden wordt dit contract automatisch verbroken en wordt de huurperiode tezamen met de gemaakte transacties afgerekend. De pinautomaat blijft bij deze ondernemer, maar de resterende 4 maanden zal deze worden voortgezet onder een tijdelijke lease overeenkomst. Deze wordt maandelijks gefactureerd.

Wat gebeurt er na 3 maanden?

Na drie maanden verbreken we de huurovereenkomst en wordt deze voortgezet binnen een lease-constructie die iedere maand opzegbaar is. De betaalde borg wordt verrekend en u wordt maandelijks gefactureerd voor deze lease-overeenkomst.