"Goede prijs/kwaliteit verhouding; Duidelijke portal voor de inzage van facturen en transactie-overzichten; Onze klanten zijn ook positief over de pinautomaat en de gebruiksvriendelijkheid."
Dhr. Van Susteren
Invite Fashion Oirschot
"Ik ben erg blij met de nieuwe mogelijkheid om een pin apparaat te huren tegen een maandelijks bedrag en dan alleen per dag te betalen als je het apparaat gebruikt. Dat scheelt een hoop heen-en-weer gestuur en kosten. Het apparaat is daarnaast betrouwbaar en werkt prima."
Klaske Essing
Season Blend
"We hebben voor verschillende evenementen portable pinautomaten gehuurd maar de terminals van SEPAY zijn het meest gebruikersvriendelijk . Tevens is de prijs het meest aantrekkelijk van allemaal."
Loes van de Velde
Dungelmann Schoenen
"De medewerkers van SEPAY hebben me goed geholpen toen ik de pinautomaten moest aanvragen. Bij het aanvragen van nieuwe pinautomaten naderhand hoefde ik niet meer de opdrachtformulieren zelf in te vullen maar hebben zij dit voor me gedaan. We zijn dan ook erg te spreken over de service en dienstverlening van SEPAY."
Elaine Van Koolwijk
Vestia
"In het verleden hebben we vaak een apparaat voor een paar dagen besteld. Deze werd altijd keurig bezorgd en opgehaald en de apparaten werkten zonder problemen. Recentelijk hebben we een 'Pay As You pPin'- abonnement afgesloten. Dit is de ideale oplossing voor elke ondernemer die niet elke dag een pin apparaat nodig heeft."
Lisette Tuizenga
Nana Pearl
"Ik heb een pinautomaat gekocht bij SEPAY. Deze bleek bij levering kapot te zijn. Gelukkig had ik de dag daarop al een leentoestel binnen. Toen het uiteindelijke toestel binnenkwam, zijn we door de drukte vergeten het leentoestel terug te sturen, met een boete tot gevolg. Nadat ik met SEPAY hierover gebeld heb, waren ze zo vriendelijk om de boete laten vervallen. Ik ben hier zeer blij mee. Bedankt SEPAY."
Huib van de Weerd
Mardie Collections
"Schuuring verbindt mensen. Wij leggen digitale netwerken aan in heel Nederland. Met tevredenheid werken onze monteurs met de mobiele pinautomaten van SEPAY. De betaaldiensten van SEPAY kenmerken we als veilig en betrouwbaar. Dankzij de hoge kwaliteit en flexibiliteit wordt er een grote bijdrage geleverd aan onze business. Zo kunnen wij de innovatieve kwaliteitsonderneming zijn die we willen zijn!"
Tom van Wijk
Schuuring
"Met ruim 50 tafels in ons restaurant, is 't belangrijk dat we kunnen rekenen op een veilige en betrouwbare betaalmogelijkheid voor onze klanten. Sinds een aantal jaar gebruiken we daarom mobiele en vaste pinautomaten van SEPAY. Daarmee kan de klant direct aan tafel of aan de bar betalen. Dat scheelt veel gedoe. Tot dusver zijn we erg tevreden met SEPAY."
Michael Brand
Restaurant Oker
"Ik ben zeer tevreden over jullie product en service. Ik ben al een aantal jaren klant bij jullie met mijn bedrijf KerkopKop en huur met enige regelmaat een pinautomaat als ik naar een beurs ga. Altijd is het apparaat op tijd en de afrekeningen vinden snel en correct plaats. Ook word ik altijd netjes te woord gestaan. Kortom, ik ben erg blij met jullie dienstverlening en wens jullie alle succes toe."
Keurslager
Madurodam
Schuuring
PontMeyer
FEBO

Geef uw mening over SEPAY

Samen werken aan de beste pin-ervaring!

SEPAY werkt continu aan een optimale dienstverlening. We doen er alles aan om een betrouwbare en solide partner te zijn voor onze klanten, zodat veilig en gemakkelijk pinnen overal in Nederland mogelijk blijft. Uiteraard voldoen we daarbij aan de internationale eisen voor elektronisch betaalverkeer. Hierboven leest u wat enkele referenties van onze producten en onze dienstverlening vinden.

Maar uw mening is net zo belangrijk voor ons. Help ons om onze dienstverlening nog verder te verbeteren, door het formulier hieronder zo compleet mogelijk in te vullen. Heeft u nog aanvullende vragen? Aarzel dan niet om direct contact met ons op te nemen. Hartelijk dank voor uw feedback!

Feedback verzendenleegmaken