Wie we zijn en wat we doen

Over SEPAY - Alles over elektronische betalingen

SEPAY is een grote onafhankelijke aanbieder van elektronische betaaldiensten in Nederland. We bestaan sinds 2005 en zijn als bedrijf door De Nederlandsche Bank gecertificeerd als betaalinstelling. Om gecertificeerd te worden, hebben we moeten aantonen te voldoen aan een groot aantal eisen die door DNB worden gesteld. Denk hierbij aan onze interne organisatie, de capaciteiten van het bestuur, de hoogte van het eigen vermogen en de exacte procedures die worden gevolgd bij de ontvangst- en doorstorting van tegoeden. in 2011 gecertificeerd als betaalinstelling. SEPAY is PCI-DSS compliant.
SEPAY bedient haar klanten met transactie-diensten, debet- en credittransacties, het leasen, kopen of verhuren van zowel mobiele als vaste pinautomaten en het verzorgen van de volledige verwerking van deze transacties, inclusief de rapportages. Inmiddels verzorgen we voor meer dan 25.000 klanten al hun elektronische betalingsverkeer, waaronder V-PAY, Maestro, Visa, Mastercard, American Express, Alipay, Wechat Pay en nog veel meer brands.

Onze missie

Het is onze missie om het betalingsverkeer van onze klanten te optimaliseren door het ontwikkelen en leveren van veilige, efficiënte en voordelige elektronische betaaldiensten in een totaaloplossing.

Voordelen

  • Betrouwbare en gecertificeerde pinautomaten
  • Keuze uit ‘Kopen’, ‘Leasen’ of ‘Huren’
  • Deskundige helpdesk voor ondersteuning
  • Snelle verwerking van de transacties
  • De pinautomaten zijn eenvoudig in gebruik

Laatste nieuws

Langer dan 3 maanden huren? Dat kan!

We hanteren een maximale huurtijd van 3 maanden. Wilt u de pinautomaat langer gebruiken, dan is dit mogelijk. U start met het huren van een pinautomaat met een looptijd van 3 maanden. Tot deze drie maanden is dit een normale huurperiode.

Wilt u een pinautomaat langer dan 12 maanden huren? Dan kunt u beter leasen.

Tarieven

Omschrijving
 
Maandelijks
Abonnement
SEPAY Vast€ 62,50
SEPAY Mobiel 4G€ 87,50
SEPAY Mobiel Wifi€ 87,50
SEPAY Mini€ 47,50
Transactietarief: € 0,18

Voorbeeld

Een ondernemer wil voor 7 maanden een mobiele pinautomaat (SEPAY Mobiel) huren. Dat kan, de eerste 3 maanden zal op basis van normale huur zijn met een periode van 3 maanden. Na 3 maanden wordt dit contract automatisch verbroken en wordt de huurperiode tezamen met de gemaakte transacties afgerekend. De pinautomaat blijft bij deze ondernemer, maar de resterende 4 maanden zal deze worden voortgezet onder een tijdelijke lease overeenkomst. Deze wordt maandelijks gefactureerd.

Wat gebeurt er na 3 maanden?

Na drie maanden verbreken we de huurovereenkomst en wordt deze voortgezet binnen een lease-constructie die iedere maand opzegbaar is. De betaalde borg wordt verrekend en u wordt maandelijks gefactureerd voor deze lease-overeenkomst.