Pinautomaat kopen?

Oriënteren naar een (nieuwe) pinautomaat doet u niet iedere dag. Er zijn zoveel modellen, verschillende contractsvormen en nóg meer variatie in het afhandelen van transacties met verschillende prijzen.
Wij van SEPAY houden niet van ingewikkelde zaken. Bij ons kunt u een pinautomaat leasen tegen een vaste lage prijs, de laagste van Nederland en België! Geen verrassingen achteraf, uitstekende service en eenvoudig in het gebruik.

Prettig wanneer u weet waar u aan toe bent!

SEPAY Vast Plus pinautomaat

Een vaste pinautomaten leasen met vooruitstrevende technologieënvaste pinautomaat kopen

De vaste pinautomaten van SEPAY zijn snel, veilig en betrouwbaar. Ze zijn ideaal om elektronische betalingen te accepteren en bevatten vooruitstrevende technologieën, zoals ondersteuning voor contactloos betalen. Alle automaten zijn direct geschikt voor Maestro en V-PAY-betalingen. Optioneel kunt u bij uw inschrijving ervoor kiezen om ook creditcardbetalingen en giftcards te accepteren. We werken daarbij samen met Worldline en PaySquare. De SEPAY pinautomaten voldoen bovendien aan alle veiligheidseisen van de Europese betaalautoriteiten (European Payment Council), dus u bent helemaal klaar voor de toekomst. Het enige wat u nodig heeft, is een bedrade internetverbinding.

Voordelen van een vaste pinautomaat kopen

 • Eenvoudig te installeren
 • Zeer lage maandelijkse kosten, €16,60 per maand
 • 50 transacties per maand gratis
SEPAY mobiele WiFi pinautomaat

Overal kunnen pinnen met onze mobiele pinautomatenmobiele pinautomaat kopen

Geniet van de vrijheid van onze mobiele pinautomaat. Deze werkt op elke locatie binnen Nederland en zelfs daarbuiten. Door gebruik te maken van het uitgerust met GPRS (data-bundel inbegrepen). Dat maakt pinnen eenvoudig en overal in Nederland mogelijk. Deze pinautomaat is ideaal voor elke ondernemer die mobiel en flexibel moeten zijn, bijvoorbeeld voor koeriers, horeca-ondernemers, taxichauffeurs en standhouders.

Welke keus u ook maakt: al onze mobiele pinautomaten zijn gebruiksvriendelijk, compact en snel.

Voordelen van een mobiele pinautomaat kopen

 • Overal en op elk moment kunnen pinnen, zelfs in het buitenland!
 • Zeer lage maandelijkse kosten, v.a. €37,45 per maand
 • Inclusief databundel
 • 50 transacties per maand gratis

Voordelen van een vaste pinautomaat kopen

 • Eenvoudig te installeren
 • Zeer lage maandelijkse kosten, €16,60 per maand
 • 50 transacties per maand gratis

Voordelen van een mobiele pinautomaat kopen

 • Overal en op elk moment kunnen pinnen, zelfs in het buitenland!
 • Zeer lage maandelijkse kosten, v.a. €37,45 per maand
 • Inclusief databundel
 • 50 transacties per maand gratis

Onze pinautomaten zijn de meest innovatieve betaaloplossing op dit moment. Deze automaat accepteert alle vormen van elektronisch betalen - inclusief NFC (contactloos betalen), EMV en magneetstrip - en werkt ook zonder kassa- en/of POS-systeem.
SEPAY
Model: iCT250
EUR329.00 New

Wilt u geen aanschafkosten voor een pinautomaat? Leasen is ook een optie

Een pinautomaat kopen is niet de enige vorm die SEPAY hanteert. U kunt ook gebruik maken van één van onze lease-constructies.

Lees alles over leasen

SEPAY informatie

In 3 stappen uw pinautomaat kopen

Twijfelt u welke pinautomaat leasenof welk abonnementsvorm het beste bij u past, neem dan contact op met onze salesafdeling. Zij helpen u verder met advies en een passend voorstel.

Heeft u de keuze al gemaakt, dan kunt u deze ook bestellen in onze webshop.

Binnen onze webshop dienen enkele stappen te worden doorlopen. Ook zal er een account worden aangemaakt. Dit account kunt u later gebruiken om aan te melden op “Mijn SEPAY”

Na het doorlopen van enkele stappen op onze webshop, wordt er een overeenkomst gegenereerd. Controleer deze nauwkeurig op eventuele type-en spelfouten. Indien deze juist is, kunt u de ondertekende overeenkomst uploaden.

Heeft u hulp nodig tijdens uw bestelling? Neem dan contact op met onze helpdesk.
088–426 2700

Naast deze overeenkomt, zijn wij verplicht de volgende documenten van u te ontvangen, namelijk:

 • Uittreksel van uw KVK (minder dan 6 maanden oud)
 • Kopie afschrijving bankafschrift (minder dan 3 maanden oud)
 • Kopie legitimatiebewijs (bij voorkeur paspoort)

Onze orderdesk zal de ingestuurde stukken controleren. Indien alle stukken voldoen aan de criteria en overeenkomen met de aanvraag, zal deze overgaan op uitlevering.
.

Bij SEPAY wordt de pinautomaat gekoppeld aan uw klantgegevens, zodat u direct kunt pinnen bij ontvangst. Iedere (complete) order die voor 14:00 uur is verwerkt, wordt dezelfde dag nog verstuurd met UPS. De volgende werkdag zal deze bij u arriveren.

Deze stap dient u zelf te verrichten. Voor het gemak vindt u hieronder de instructies om uw pinautomaat voor het eerst te gebruiken.

.

Vaste pinautomaat gebruiken

Mobiele pinautomaat gebruiken

Eén van de grootste toegevoegde waarde die SEPAY biedt aan haar klanten, is “Mijn SEPAY”. Elke klant van SEPAY heeft hier toegang toe.

Naast uw pintranscaties bekijken, kunt u ook uw gegevens wijzigen en bonteksten aanpassen. Eenvoudig toch?!