Contact

Contact

Op bezoek bij SEPAY?

Hoewel we de snelste levertijden van Nederland en België hebben, kan het natuurlijk zijn dat u met nog meer spoed uw betaalautomaat in ontvangst wilt nemen.  Daar staan we natuurlijk voor open en is ook geen enkel probleem. Geef dit aan op uw order of neem contact op met één van onze medewerkers, dan zorgen wij dat alles klaar staat wanneer u arriveert.

Vindt u online bestellingen plaatsen lastig? Het is mogelijk om uw bestelling met één van onze medewerkers te plaatsen. Gemiddeld neemt dit 45 – 60 minuten in beslag en kunt u direct uw pinautomaat meenemen. Vergeet niet de benodigde documenten mee te nemen (paspoort/ID Kaart en eventueel uittreksel KVK).

Informatie over SEPAY

SEPAY is de grootste onafhankelijke aanbieder van elektronische betaaldiensten in Nederland. We bedienen onze klanten met transactie-diensten, het leasen, kopen of verhuren van zowel mobiele als vaste pinautomaten en de verwerking van deze transacties, inclusief de rapportages.

Innovaties

Continue is SEPAY bezig met het verbeteren van de betaalautomaten en alles op en rond het gebied van betalingsverkeer. We concentreren ons niet enkel op debet- en kredietbetalingen, maar ook op alternatieve betaalmogelijkheden. Denk hierbij aan producten zoals Alipay en WeChatpay.

Ook de rapportages worden overzichtelijk weergegeven binnen de webpagina van “Mijn SEPAY”. Deze is ook beschikbaar in een mobiele applicatie. Zo heeft u altijd real-time informatie over uw (ontvangen) betalingen.

Bijna iedere 3 jaar brengen we een geheel nieuwe line-up pinautomaten op de markt. Deze pinapparaten kenmerken zich door hun innovatieve eigenschappen, zoals NFC-, WiFi & 4G-ondersteuning en gebruiksgemak, zodat u altijd voordelig, veilig en gemakkelijk kunt betalen!

Contactgegevens

SEPAY BV

Postbus 16761, 2500 BT Den Haag

SEPAY Service (terminalretouren)

Dr. Kuyperstraat 14, 2514 BB Den Haag

Telefoonnummer:

  • Voor bestaande klanten:088 – 426 2700
  • Voor vragen en offertes:088 – 426 2701

Contact per e-mail:

Openingstijden van de helpdesk:

  • Iedere werkdag van 08.00 uur tot 20.00 uur
  • Zaterdag van 09.00 uur tot 17.00 uur
Upload jouw CV | PDF
Maximale bestandsgrootte: 5 MB
Voornaam
Achternaam
Emailadres
Telefoonnummer
Toelichting / motivatie