Altijd een betaaloplossing op maat, in welke branche dan ook

Onze kennis en ervaring zetten wij dagelijks in om al onze klanten te voorzien van de best passende betaaloplossing. In diverse branches, met uiteenlopende diensten. Wij helpen u graag verder. Bijvoorbeeld met de volledige verwerking van uw transacties, de beste betaalbeleving voor uw klanten en de slimste pinautomaten op uw locatie(s).

Ambulante handel

Ambulante handel

Steeds minder klanten hebben cash geld op zak. Dat hoeft geen enkel probleem te zijn. U kunt heel eenvoudig een pinautomaat huren voor de korte of de lange termijn.

Pinnen op Beurzen en evenementen

Pinautomaat voor Evenementen en beurzen

Als u tijdens een evenement of beurs een pinautomaat nodig heeft, kunt u deze heel voordelig huren. Wanneer uw evenement is afgelopen, stuurt u de automaat weer terug.

Pinautomaat voor brood - en banketbakkers

Brood- en banketbakkers

U wilt uw klanten een betrouwbare manier van betalen bieden? Dat kan. In samenwerking met de NBOV biedt SEPAY hoogwaardige producten voor een scherpe prijs.

Pinautomaat voor kledingzaken | Kledingwinkel - Retail

Kledingwinkels

Een betrouwbare pinautomaat zorgt ervoor dat klanten makkelijk en snel afrekenen. Met een tevreden gevoel verlaten ze uw zaak en komen sneller bij u terug.

SEPAY: Pinautomaten voor kappers | kapsalons | Visagie

Kappers en stylisten

Of het nou gaat om hoge of lage bedragen die worden afgerekend: met de veilige pinautomaten van SEPAY kunnen klanten eenvoudig en snel betalen.

SEPAY: Mobiele Pinautomaat | Pinapparaat voor taxi

Taxi’s en vervoersdiensten

Uw klanten willen hun reis snel vervolgen. Onderweg snel en eenvoudig betalen staat dus voorop. Daarnaast speelt de veiligheid voor uw chauffeurs een grote rol.

SEPAY biedt lage transactiekosten. Ideaal voor juweliers

Juweliers

Betaal altijd een vast – laag – bedrag per transactie, ongeacht het aankoopbedrag of de omzet. Ideaal voor ondernemingen als juweliers en horlogerieën.

Pinautomaat voor horeca

Horeca-gelegenheden

Betalen uw gasten aan de bar of liever aan hun tafel op het terras? Stuurt u uw personeel graag zonder cash op pad? Dit kan allemaal met onze alles-in-één betaaloplossing.

Langer dan 3 maanden huren? Dat kan!

We hanteren een maximale huurtijd van 3 maanden. Wilt u de pinautomaat langer gebruiken, dan is dit mogelijk. U start met het huren van een pinautomaat met een looptijd van 3 maanden. Tot deze drie maanden is dit een normale huurperiode.

Wilt u een pinautomaat langer dan 12 maanden huren? Dan kunt u beter leasen.

Tarieven

Omschrijving
 
Maandelijks
Abonnement
SEPAY Vast€ 62,50
SEPAY Mobiel 4G€ 87,50
SEPAY Mobiel Wifi€ 87,50
SEPAY Mini€ 47,50
Transactietarief: € 0,18

Voorbeeld

Een ondernemer wil voor 7 maanden een mobiele pinautomaat (SEPAY Mobiel) huren. Dat kan, de eerste 3 maanden zal op basis van normale huur zijn met een periode van 3 maanden. Na 3 maanden wordt dit contract automatisch verbroken en wordt de huurperiode tezamen met de gemaakte transacties afgerekend. De pinautomaat blijft bij deze ondernemer, maar de resterende 4 maanden zal deze worden voortgezet onder een tijdelijke lease overeenkomst. Deze wordt maandelijks gefactureerd.

Wat gebeurt er na 3 maanden?

Na drie maanden verbreken we de huurovereenkomst en wordt deze voortgezet binnen een lease-constructie die iedere maand opzegbaar is. De betaalde borg wordt verrekend en u wordt maandelijks gefactureerd voor deze lease-overeenkomst.