Altijd een betaaloplossing op maat, in welke branche dan ook

Onze kennis en ervaring zetten wij dagelijks in om al onze klanten te voorzien van de best passende betaaloplossing. In diverse branches, met uiteenlopende diensten. Wij helpen u graag verder. Bijvoorbeeld met de volledige verwerking van uw transacties, de beste betaalbeleving voor uw klanten en de slimste pinautomaten op uw locatie(s).

SEPAY pinautomaten voor kledingwinkels en modezaken - Branche

Kledingwinkels

Een betrouwbare pinautomaat zorgt ervoor dat klanten makkelijk en snel afrekenen. Met een tevreden gevoel verlaten ze uw zaak en komen sneller bij u terug.

Lees verder
SEPAY biedt betaalgemak aan kappers en stylisten

Kappers en stylisten

Of het nou gaat om hoge of lage bedragen die worden afgerekend: met de veilige pinautomaten van SEPAY kunnen klanten eenvoudig en snel betalen.

Lees verder
SEPAY biedt lage transactiekosten. Ideaal voor juweliers

Juweliers

Betaal altijd een vast – laag – bedrag per transactie, ongeacht het aankoopbedrag of de omzet. Ideaal voor ondernemingen als juweliers en horlogerieën.

Lees verder
Mobiele Pinautomaat Kopen - Eenvoudig voor horeca

Horeca-gelegenheden

Betalen uw gasten aan de bar of liever aan hun tafel op het terras? Stuurt u uw personeel graag zonder cash op pad? Dit kan allemaal met onze alles-in-één betaaloplossing.

Lees verder

Taxi’s en vervoersdiensten

Uw klanten willen hun reis snel vervolgen. Onderweg snel en eenvoudig betalen staat dus voorop. Daarnaast speelt de veiligheid voor uw chauffeurs een grote rol.

Lees verder
Ambulante handel

Ambulante handel

Steeds minder klanten hebben cash geld op zak. Dat hoeft geen enkel probleem te zijn. U kunt heel eenvoudig een pinautomaat huren voor de korte of de lange termijn.

Lees verder
Pinnen op Beurzen en evenementen

Evenementen en beurzen

Als u tijdens een evenement of beurs een pinautomaat nodig heeft, kunt u deze heel voordelig huren. Wanneer uw evenement is afgelopen, stuurt u de automaat weer terug.

Lees verder
Pinnen bij een delicatessenwinkel

Brood- en banketbakkers

U wilt uw klanten een betrouwbare manier van betalen bieden? Dat kan. In samenwerking met de NBOV biedt SEPAY hoogwaardige producten voor een scherpe prijs.

Lees verder

Strandexploitanten

Elektronisch betalen kan overal in Nederland. Ook op de stranden, dankzij de goede dekking. Daarmee is veilig betalen gegarandeerd. En tijdelijk is ’t goedkoper dan ooit.

Lees verder