“Met ruim 50 tafels in ons restaurant, is ’t belangrijk dat we kunnen rekenen op een veilige en betrouwbare betaalmogelijkheid voor onze klanten. Sinds een aantal jaar gebruiken we daarom mobiele en vaste pinautomaten van SEPAY. Daarmee kan de klant direct aan tafel of aan de bar betalen. Dat scheelt veel gedoe. Tot dusver zijn we erg tevreden met SEPAY.”

Michael Brand - SEPAY Review

Michael Brand

Restaurant Oker

“Ik ben erg blij met de nieuwe mogelijkheid om een pin apparaat te huren tegen een maandelijks bedrag en dan alleen per dag te betalen als je het apparaat gebruikt. Dat scheelt een hoop heen-en-weer gestuur en kosten. Het apparaat is daarnaast betrouwbaar en werkt prima.”

Klaske Essing - Season Blend

Klaske Essing

Season Blend

“Goede prijs/kwaliteit verhouding; Duidelijke portal voor de inzage van facturen en transactie-overzichten; Onze klanten zijn ook positief over de pinautomaat en de gebruiksvriendelijkheid.“

Dhr. Van Susteren - Invite Fashion Oirschot

Dhr. Van Susteren

Invite Fashion Oirschot

“Als Nederlands e-bike marktleider rijden er dagelijks meer dan 100 Stella service- en bezorgteams door heel Nederland. Voor de veiligheid van onze collega’s zodat zij niet met contant geld onderweg zijn zochten we naar een betrouwbare betaalpartner. De gecertificeerde mobiele pinapparaten en bijhorende betaaloplossingen van Sepay zijn net zo betrouwbaar en storingsvrij als onze e-bikes. Dit maakt SEPAY tot onze ideale betaalpartner!”

Rense Prakken - Stella Fietsen

Rense Prakke

Stella Fietsen

“We hebben voor verschillende evenementen portable pinautomaten gehuurd maar de terminals van SEPAY zijn het meest gebruikersvriendelijk .
Tevens is de prijs het meest aantrekkelijk van allemaal.”

Loes van de Velde - Dungelman Schoenen

Loes van de Velde

Dungelmann Schoenen

“De medewerkers van SEPAY hebben me goed geholpen toen ik de pinautomaten moest aanvragen. Bij het aanvragen van nieuwe pinautomaten naderhand hoefde ik niet meer de opdrachtformulieren zelf in te vullen maar hebben zij dit voor me gedaan. We zijn dan ook erg te spreken over de service en dienstverlening van SEPAY.”

Elaine van Koolwijk - SEPAY Reviews

Elaine van Koolwijk

Vestia

Lees de referenties van andere SEPAY-klanten

SEPAY werkt continu aan een optimale dienstverlening. We doen er alles aan om een betrouwbare en solide partner te zijn voor onze klanten, zodat veilig en gemakkelijk pinnen overal in Nederland mogelijk blijft. Met onze betaaloplossingen maken we het ondernemers eenvoudig om betalingen te accepteren, zonder dat aparte bankcontracten afgesloten hoeven te worden. U heeft slechts één aanspreekpunt – SEPAY – die u alle zorgen uit handen neemt. Uiteraard voldoen we daarbij aan de internationale eisen voor elektronisch betaalverkeer. Hierboven leest u wat enkele referenties van onze producten en onze dienstverlening vinden.

Samen werken aan de beste pin-ervaring die in Nederland mogelijk is! speciaal voor Marije Jansen Schoonhoven

Maar uw mening is net zo belangrijk voor ons. Help ons om onze dienstverlening nog verder te verbeteren, door het formulier hieronder zo compleet mogelijk in te vullen. Wellicht ziet u uw beoordeling terug bij de referenties hierboven. Heeft u nog aanvullende vragen? Aarzel dan niet om direct contact met ons op te nemen. We nemen alle feedback zeer serieus en reageren binnen enkele werkdagen op uw bericht. Hartelijk dank voor uw feedback!

Vragen?

Neem contact met ons op.

Langer dan 3 maanden huren? Dat kan!

We hanteren een maximale huurtijd van 3 maanden. Wilt u de pinautomaat langer gebruiken, dan is dit mogelijk. U start met het huren van een pinautomaat met een looptijd van 3 maanden. Tot deze drie maanden is dit een normale huurperiode.

Wilt u een pinautomaat langer dan 12 maanden huren? Dan kunt u beter leasen.

Tarieven

Omschrijving
 
Maandelijks
Abonnement
SEPAY Vast€ 62,50
SEPAY Mobiel 4G€ 87,50
SEPAY Mobiel Wifi€ 87,50
SEPAY Mini€ 47,50
Transactietarief: € 0,18

Voorbeeld

Een ondernemer wil voor 7 maanden een mobiele pinautomaat (SEPAY Mobiel) huren. Dat kan, de eerste 3 maanden zal op basis van normale huur zijn met een periode van 3 maanden. Na 3 maanden wordt dit contract automatisch verbroken en wordt de huurperiode tezamen met de gemaakte transacties afgerekend. De pinautomaat blijft bij deze ondernemer, maar de resterende 4 maanden zal deze worden voortgezet onder een tijdelijke lease overeenkomst. Deze wordt maandelijks gefactureerd.

Wat gebeurt er na 3 maanden?

Na drie maanden verbreken we de huurovereenkomst en wordt deze voortgezet binnen een lease-constructie die iedere maand opzegbaar is. De betaalde borg wordt verrekend en u wordt maandelijks gefactureerd voor deze lease-overeenkomst.