Als Nederlands e-bike marktleider rijden er dagelijks meer dan 100 Stella service- en bezorgteams door heel Nederland. Voor de veiligheid van onze collega’s zodat zij niet met contant geld onderweg zijn zochten we naar een betrouwbare betaalpartner. De gecertificeerde mobiele pinapparaten en bijhorende betaaloplossingen van Sepay zijn net zo betrouwbaar en storingsvrij als onze e-bikes. Dit maakt Sepay tot onze ideale betaalpartner!

Rense Prakken - Stella Fietsen
Rense Prakken
Stella Fietsen

Goede prijs/kwaliteit verhouding; Duidelijke portal voor de inzage van facturen en transactie-overzichten; Onze klanten zijn ook positief over de pinautomaat en de gebruiksvriendelijkheid.

Dhr. Van Susteren
Invite Fashion Oirschot

Ik ben erg blij met de nieuwe mogelijkheid om een pin apparaat te huren tegen een maandelijks bedrag en dan alleen per dag te betalen als je het apparaat gebruikt. Dat scheelt een hoop heen-en-weer gestuur en kosten. Het apparaat is daarnaast betrouwbaar en werkt prima.

Klaske Essing
Season Blend

We hebben voor verschillende evenementen portable pinautomaten gehuurd maar de terminals van SEPAY zijn het meest gebruikersvriendelijk .
Tevens is de prijs het meest aantrekkelijk van allemaal.

Loes van de Velde
Dungelmann Schoenen

De medewerkers van SEPAY hebben me goed geholpen toen ik de pinautomaten moest aanvragen. Bij het aanvragen van nieuwe pinautomaten naderhand hoefde ik niet meer de opdrachtformulieren zelf in te vullen maar hebben zij dit voor me gedaan. We zijn dan ook erg te spreken over de service en dienstverlening van SEPAY.”

Elaine van Koolwijk
Vestia

In het verleden hebben we vaak een apparaat voor een paar dagen besteld. Deze werd altijd keurig bezorgd en opgehaald en de apparaten werkten zonder problemen. Recentelijk hebben we een ‘PayAsYouPin’-abonnement afgesloten. Dit is de ideale oplossing voor elke ondernemer die niet elke dag een pinapparaat nodig heeft.

Lisette Tuizenga
Nana Pearl

“Met ruim 50 tafels in ons restaurant, is ’t belangrijk dat we kunnen rekenen op een veilige en betrouwbare betaalmogelijkheid voor onze klanten. Sinds een aantal jaar gebruiken we daarom mobiele en vaste pinautomaten van SEPAY. Daarmee kan de klant direct aan tafel of aan de bar betalen. Dat scheelt veel gedoe. Tot dusver zijn we erg tevreden met SEPAY.”

Michael Brand
Restaurant Oker

Lees de referenties van andere SEPAY-klanten

SEPAY werkt continu aan een optimale dienstverlening. We doen er alles aan om een betrouwbare en solide partner te zijn voor onze klanten, zodat veilig en gemakkelijk pinnen overal in Nederland mogelijk blijft. Met onze betaaloplossingen maken we het ondernemers eenvoudig om betalingen te accepteren, zonder dat aparte bankcontracten afgesloten hoeven te worden. U heeft slechts één aanspreekpunt – SEPAY – die u alle zorgen uit handen neemt. Uiteraard voldoen we daarbij aan de internationale eisen voor elektronisch betaalverkeer. Hierboven leest u wat enkele referenties van onze producten en onze dienstverlening vinden.

Samen werken aan de beste pin-ervaring die in Nederland mogelijk is! speciaal voor Marije Jansen Schoonhoven

Maar uw mening is net zo belangrijk voor ons. Help ons om onze dienstverlening nog verder te verbeteren, door het formulier hieronder zo compleet mogelijk in te vullen. Wellicht ziet u uw beoordeling terug bij de referenties hierboven. Heeft u nog aanvullende vragen? Aarzel dan niet om direct contact met ons op te nemen. We nemen alle feedback zeer serieus en reageren binnen enkele werkdagen op uw bericht. Hartelijk dank voor uw feedback!