Reede Poffertjes en Oliebollen

Reede Poffertjes en Oliebollen

Wanneer het einde van het jaar in zicht is, krijg je altijd zo’n warm gevoel. Sinterklaas, Kerst, oud en nieuw. O ja, laten we de kermissen en evenementen natuurlijk ook niet vergeten. Dat warme gevoel wordt nog eens versterkt door de bekende (oud Hollandsche) gebakskramen. Heerlijke warme oliebollen, poffertjes en appelflappen… Mmmmm!

En waar komt de lekkerste gebak in Nederland vandaan? Juist, uit Brabant natuurlijk! Reede Poffertjes en Oliebollen is een begrip in Oisterwijk.  Het is een heus familiebedrijf, deze bestaan uit vader, moeder, zoon en zus. In totaal hebben zij liefst 5 ondernemingen. Allemaal gespecialiseerd in oliebollen, poffertjes, churros en overige zoetwaren…

“Niemand heeft bijna meer cash bij zich. We zijn dus wel afhankelijk met onze inkomsten van onze SEPAY betaalautomaten.”

Weersafhankelijk

De gebaksindustrie is zeer afhankelijk van de tijd van het jaar en de weersomstandigheden. Op de ene dag heb je ‘maar’ 30 – 35 transacties en de volgende dag meer dan 450. We zien dat de contante betalingen terugloopt. Vroeger werd ongeveer 70% contant afgerekend, nu is dit nog maar 10%. Niemand heeft bijna meer cash bij zich. We zijn dus wel afhankelijk met onze inkomsten van onze SEPAY betaalautomaten.

Via ING naar SEPAY

Wij gebruikten altijd de betaalautomaten van ING, maar sinds 2019 heeft ING aangegeven dat zij gingen stoppen met de huur/lease van de betaalautomaten. Alternatieven die werden geadviseerd door ING waren CCV en SEPAY. Lopende kosten is voor ons belangrijk om deze zo laag mogelijk te houden. SEPAY is een interessante aanbieder, de goedkoopste die wij hebben gevonden. Deze prijs gaat niet ten koste van de service, die is namelijk uitstekend! Dit is de reden waarom we bij hen blijven en zelfs meerdere pinautomaten hebben afgenomen.

Bestellen was supereenvoudig!

Het proces om een pinautomaat te bestellen bij SEPAY? Dat was niet zo moeilijk. Inschrijfproces was een fluitje van een cent, ja, wel veel informatie doorgeven, maar dat is logisch. Voor de koppeling met ING hebben wij contact gehad met hun orderdesk (Melissa), die heeft ons goed begeleid. Hierdoor hadden wij binnen drie dagen de betaalautomaat in huis, gekoppeld en wel met ING. We konden hem direct gebruiken.

Wij zijn erg tevreden over de prijsstelling van SEPAY en de dienstverlening, maar wanneer je mij vraagt om verbeteringen… Ik zou graag (in de toekomst) dat SEPAY ook bereikbaar is op zaterdag avond en zondag en ik denk wel meer mede-horeca-ondernemers. Maar, dat is een kanttekening. Inmiddels hebben wij al onze pinautomaten bij SEPAY ondergebracht en zijn we supertevreden (zeker over de SEPAY Mobiel 4G ;-) )

Contactgegevens

Review SEPAY - Reede Poffertjes & Oliebollen - Referentie SEPAY Mobiel 4G

Reede Poffertjes en Oliebollen

Corry en Willem Reede

Upload jouw CV | PDF
Maximale bestandsgrootte: 5 MB
Voornaam
Achternaam
Emailadres
Telefoonnummer
Toelichting / motivatie