Pinautomaat leasen?

Toe aan een (nieuw) pinautomaat? SEPAY is de goedkoopste aanbieder waar u een pinautomaat kunt leasen. Geen gedoe met aanschafkosten, geen percentages over pinomzet. Gewoon elke volgende (werk)dag uw omzet op uw bankrekening. Bij bieden all-in-one pinautomaten. Deze hoeft u niet te koppelen met mobiele telefoons of een apart data-abonnement af te sluiten. Wij regelen alles voor u!

Mobiele Pinautomaat Leasen - 1 maand op proef

Mobiele Pinautomaat – Flexibel en compact

Onze mobiele pinapparaten maken gebruik van het GPRS netwerk (2G) van Vodafone. Hierdoor zijn ze door heel Nederland (en België) te gebruiken en maakt deze pinapparaat tot één van de flexibelste van Nederland!

Een opgeladen batterij gaat ruim 48 uur mee (gemiddeld 100 transacties). Opladen van de automaat is zeer eenvoudig door de meegeleverde cradle.

Voordelen van een mobiele pinautomaat leasen

 • Geen aanschafskosten
 • Binnen 24 uur geleverd
 • Geen installatie benodigd
 • Zeer lage maandelijkse kosten, vanaf € 30,00 per maand (incl. data-abonnement)
 • Ondersteund Contactloos Betalen
Vaste Pinautomaat Leasen - 1 maand op proef

Vaste pinapparaat – Snel met grote toetsen

Onze vaste pinapparaten maken gebruik van een bekabelde internet-aansluiting. Dit pinapparaat is een echt werkpaard! Transacties worden zeer snel verwerkt

Ideaal voor ondernemers die een toonbank-functie hebben. De pinautomaat heeft een zeer helder display en gebruiksvriendelijke toetsen.

Voordelen van een vaste pinautomaat leasen

 • Snelle transactieverwerking
 • Installatie door een vaste internetbekabeling aan te sluiten
 • Zeer lage maandelijkse kosten, vanaf €21,95 per maand
 • Ondersteund Contactloos Betalen
 • Grote toetsen en helder display

Welke pinautomaat past het beste bij mij?

Er zijn twee soorten pinautomaten, vaste- en mobiele pinautomaten. Vaste pinautomaten gebruiken een vaste verbinding (ethernetkabel) aan Internet. Hierdoor worden deze vaak gebruikt op vaste locaties, bijvoorbeeld kledingwinkels, supermarkten en bedrijfsruimtes met een vaste balie-opstelling.

Mobiele pinautomaten gebruiken het mobiele (GPRS) of WiFi netwerk. Hierdoor zijn deze pinautomaten zeer flexibel in te zetten en kunnen ze op elke locatie worden gebruikt. Deze pinautomaten zijn uiterst geschikt voor (tijdelijke)pop-up stores, horecagelegenheden (terras), taxi’s en de ambulante handel.

 

Transacties en kosten

Bij SEPAY rekenen wij vaste transactiekosten op basis van het aantal transacties die u verricht. Het is bij ons niet verplicht om een maandelijkse bundel in te leasen, maar is wel verstandig als u 50 transacties of meer verricht. Deze transactiebundels kunt u per maand aanpassen, zowel naar boven als beneden. Dit kunt u doen binnen uw persoonlijke “Mijn Sepay” pagina.

Abonnementsvormen

Bij elke pinautomaat wordt een abonnement aan gekoppeld. Het grote voordeel van een pinautomaat leasen is dat dit de laagste abonnementsprijs heeft ten opzichte van een leaseovereenkomst.
Het abonnement omvat de volgende onderdelen:

 • Gepersonaliseerde “Mijn Sepay” pagina
 • Transactieverwerking
 • Servicedesk
 • Omruilservice van de pinautomaat
 • Data-abonnement voor mobiele pinautomaat

Bij SEPAY kunt u ook een pinautomaat kopen

Een pinautomaat leasen is niet de enige vorm die SEPAY hanteert. U kunt ook gebruik maken van één van onze koop-constructies.

Lees alles over kopen

Onze pinautomaten zijn de meest innovatieve betaaloplossing op dit moment. Deze automaat accepteert alle vormen van elektronisch betalen - inclusief NFC (contactloos betalen), EMV en magneetstrip - en werkt ook zonder kassa- en/of POS-systeem.
SEPAY
Model: iCT250
EUR329.00 New
SEPAY informatie

In 3 stappen uw pinautomaat leasen

Twijfelt u welke pinautomaat leasen of welk abonnementsvorm het beste bij u past, neem dan contact op met onze salesafdeling. Zij helpen u verder met advies en een passend voorstel.

Heeft u de keuze al gemaakt, dan kunt u deze ook bestellen in onze webshop.

Binnen onze webshop dienen enkele stappen te worden doorlopen. Ook zal er een account worden aangemaakt. Dit account kunt u later gebruiken om aan te melden op “Mijn SEPAY”

Na het doorlopen van enkele stappen op onze webshop, wordt er een overeenkomst gegenereerd. Controleer deze nauwkeurig op eventuele type-en spelfouten. Indien deze juist is, kunt u de ondertekende overeenkomst uploaden.

Heeft u hulp nodig tijdens uw bestelling? Neem dan contact op met onze helpdesk.
088–426 2700

Naast deze overeenkomt, zijn wij verplicht de volgende documenten van u te ontvangen, namelijk:

 • Uittreksel van uw KVK (minder dan 6 maanden oud)
 • Kopie afschrijving bankafschrift (minder dan 3 maanden oud)
 • Kopie legitimatiebewijs (bij voorkeur paspoort)

Onze orderdesk zal de ingestuurde stukken controleren. Indien alle stukken voldoen aan de criteria en overeenkomen met de aanvraag, zal deze overgaan op uitlevering.
.

Bij SEPAY wordt de pinautomaat gekoppeld aan uw klantgegevens, zodat u direct kunt pinnen bij ontvangst. Iedere (complete) order die voor 14:00 uur is verwerkt, wordt dezelfde dag nog verstuurd met UPS. De volgende werkdag zal deze bij u arriveren.

Deze stap dient u zelf te verrichten. Voor het gemak vindt u hieronder de instructies om uw pinautomaat voor het eerst te gebruiken.

.

Vaste pinautomaat gebruiken

Mobiele pinautomaat gebruiken

Eén van de grootste toegevoegde waarde die SEPAY biedt aan haar klanten, is “Mijn SEPAY”. Elke klant van SEPAY heeft hier toegang toe.

Naast uw pintranscaties bekijken, kunt u ook uw gegevens wijzigen en bonteksten aanpassen. Eenvoudig toch?!