Eenvoudig een vaste pinautomaat huren

Bij SEPAY kunt u eenvoudig een betrouwbare vaste pinautomaat huren. Daarmee handelt u al uw betalingsverkeer veilig en gemakkelijk af. De pinautomaten zijn ‘plug & play’, dus zodra u de pinautomaat ontvangt, kunt u er mee aan de slag. Bekijk in de onderstaande tabel welke vaste pinautomaat voor u geschikt is.

Reserveer Direct

Prijzen voor vaste pin huren

SEPAY Vast Plus - Huren

SEPAY Vast Duo- Huren

Pinautomaat Huren

SEPAY Vast

SEPAY Vast Duo

 Dag €   10,00 €   15,00
 Weekend- of feestdag €   15,00 €   20,00
 Weekend €   25,00 €   35,00
 Week €   35,00 €   50,00
 Maand €   79,00 €  109,00
 Drie maanden € 149,00 € 189,00
 Transactiekosten (per transactie) €     0,18 €     0,18

Orderverwerking

 Borg € 150,00 € 150,00
 Set-up kosten (per pinautomaat) €   20,00 €   20,00
 Orderkosten (per order) €   17,50 €   17,50
 Verzendkosten Gratis Gratis
Optioneel: Spoedlevering € 175,00 € 175,00
Bestellen Bestellen
Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW

Creditcards accepteren

Wilt u creditcards accepteren? Vanuit SEPAY activeren wij Visa en Mastercard op uw pinautomaat. Deze is actief zodra u de pinautomaat ontvangt. Bij het ontvangen van een creditcardbetaling betaalt u vanaf 1,25% van de omzet.

Wilt u daarnaast ook andere creditcards of giftcards willen accepteren? Dan is het belangrijk dat u een SEPAY Mobiel Plus pinautomaat huurt. Deze pinautomaat ondersteund alle credit- en giftcards. Vergeet niet uw aansluitnummers aan ons door te geven, zodat we deze kunnen koppelen met uw pinautomaat.

Bekijk de inhoud van uw huurkoffer

De SEPAY pinautomaat wordt geleverd in een handig koffertje, met allerlei extra’s, zodat u direct aan de slag kunt met het accepteren van elektronische betalingen. In deze video ziet u wat u geleverd krijgt.

Standaard al helemaal compleet

Als u een vaste pinautomaat huurt, wordt deze standaard in een stevige reiskoffer geleverd. Bij de pinautomaat zit uiteraard een lader geleverd. U houdt de automaat bovendien eenvoudig schoon, dankzij de aanwezige reinigingsdoekjes. Heeft u veel pintransacties? Geen probleem: er zitten drie extra pinrolletjes in de koffer. Zo bent u goed voorbereid op zorgeloze pintransacties.

Geen verrassingen achteraf

Nóg een groot voordeel: bij SEPAY weet u precies waar u aan toe bent. Met onze heldere prijzen voorkomt u verrassingen achteraf. Profiteer nu van de scherpste prijs in de markt door ons unieke alles-in-één pakket.

10% korting op uw volgende huur

Wij vinden het leuk wanneer u de volgende keer weer gebruik maakt van onze huurterminals. Als waardering bieden wij 10% korting op de huurprijs. Daardoor betaalt u (bijvoorbeeld) geen € 12,00 per dag, maar € 10,80. Voordeliger kunnen we het niet maken!

Geleverd met een gratis retourlabel

U kunt de pinautomaat direct aanvragen. Zodra alles ingevuld is en alle documenten compleet en ondertekend binnen zijn, stuurt SEPAY u de vaste pinautomaat toe. U krijgt uw pinautomaat één of twee dagen voor gebruik geleverd in de speciale SEPAY-koffer. De dag na het laatste gebruik moet u de pinautomaat met het gratis retourlabel terugsturen.

Uw klanten veilig en makkelijk overal laten pinnen!

Als ondernemer weet u vast dat 7 van de 10 Nederlanders geen contant geld op zak hebben. Daarom wilt u elektronische betalingen perfect geregeld hebben, al is het maar voor een dag. Het gaat tenslotte om uw omzet. Dit lukt met een gecertificeerde en veilige pinautomaat van SEPAY. Of u nu op een beurs, markt of festival staat, als u een SEPAY-pinautomaat huurt, kiest u voor zorgeloos tijdelijk pinverkeer.

Velen gingen u voor

Dagelijks zijn in Nederland nu al ruim 16.000 SEPAY-pinautomaten actief. Bovendien kiezen elke maand opnieuw zeker 100 ondernemers voor een SEPAY-pinautomaat, om de volgende redenen:

  • SEPAY is de goedkoopste aanbieder van Nederland

  • 100% veilig: alle SEPAY-pinautomaten zijn gecertificeerd

  • Eén of twee dagen voor gebruik wordt de pinautomaat geleverd

  • Transacties worden snel op uw rekening gestort

  • Eenvoudig te installeren en gebruiken

  • Inclusief gratis promotiemateriaal en retourlabel

Keurslager
Madurodam
Schuuring
PontMeyer

Vraag een offerte aan