Eenvoudig een vaste pinautomaat huren

Bij SEPAY kunt u eenvoudig een betrouwbare vaste pinautomaat huren. Daarmee handelt u al uw betalingsverkeer veilig en gemakkelijk af. De pinautomaten zijn ‘plug & play’, dus zodra u de pinautomaat ontvangt, kunt u er mee aan de slag. Bekijk in de onderstaande tabel welke vaste pinautomaat voor u geschikt is.

SEPAY Vaste Pinautomaat Huren

Prijzen voor vaste pinautomaat huren

SEPAY Vaste Pin Huren

Vaste Pinautomaat huren

Prijs

 Dag €   10,00
 Weekend- of feestdag €   15,00
 Weekend €   25,00
 Week €   35,00
 Maand €   79,00
 Drie maanden € 149,00
 Zeven maanden € 199,00
 Transactiekosten (per transactie) €     0,18

Orderverwerking

 Borg € 150,00
 Set-up kosten (per pinautomaat) €   20,00
 Orderkosten (per order) €   17,50
 Verzendkosten Gratis
Optioneel: Spoedlevering € 175,00
Reserveer Direct

Bekijk de inhoud van uw huurkoffer

De SEPAY pinautomaat wordt geleverd in een handig koffertje, met allerlei extra’s, zodat u direct aan de slag kunt met het accepteren van elektronische betalingen. In deze video ziet u wat u geleverd krijgt.

Standaard al helemaal compleet

Als u een vaste pinautomaat huurt, wordt deze standaard in een stevige reiskoffer geleverd. Bij de pinautomaat zit uiteraard een lader geleverd. U houdt de automaat bovendien eenvoudig schoon, dankzij de aanwezige reinigingsdoekjes. Heeft u veel pintransacties? Geen probleem: er zitten drie extra pinrolletjes in de koffer. Zo bent u goed voorbereid op zorgeloze pintransacties.

Geen verrassingen achteraf

Nóg een groot voordeel: bij SEPAY weet u precies waar u aan toe bent. Met onze heldere prijzen voorkomt u verrassingen achteraf. Profiteer nu van de scherpste prijs in de markt door ons unieke alles-in-één pakket.

10% korting op uw volgende huur

Wij vinden het leuk wanneer u de volgende keer weer gebruik maakt van onze huurterminals. Als waardering bieden wij 10% korting op de huurprijs. Daardoor betaalt u (bijvoorbeeld) geen € 12,00 per dag, maar € 10,80. Voordeliger kunnen we het niet maken!

Geleverd met een gratis retourlabel

U kunt de pinautomaat direct aanvragen. Zodra alles ingevuld is en alle documenten compleet en ondertekend binnen zijn, stuurt SEPAY u de vaste pinautomaat toe. U krijgt uw pinautomaat één of twee dagen voor gebruik geleverd in de speciale SEPAY-koffer. De dag na het laatste gebruik moet u de pinautomaat met het gratis retourlabel terugsturen.

Uw klanten veilig en makkelijk overal laten pinnen!

Als ondernemer weet u vast dat 7 van de 10 Nederlanders geen contant geld op zak hebben. Daarom wilt u elektronische betalingen perfect geregeld hebben, al is het maar voor een dag. Het gaat tenslotte om uw omzet. Dit lukt met een gecertificeerde en veilige pinautomaat van SEPAY. Of u nu op een beurs, markt of festival staat, als u een SEPAY-pinautomaat huurt, kiest u voor zorgeloos tijdelijk pinverkeer.

Velen gingen u voor

Dagelijks zijn in Nederland nu al ruim 16.000 SEPAY-pinautomaten actief. Bovendien kiezen elke maand opnieuw zeker 100 ondernemers voor een SEPAY-pinautomaat, om de volgende redenen:

  • SEPAY is de goedkoopste aanbieder van Nederland

  • 100% veilig: alle SEPAY-pinautomaten zijn gecertificeerd

  • Eén of twee dagen voor gebruik wordt de pinautomaat geleverd

  • Transacties worden snel op uw rekening gestort

  • Eenvoudig te installeren en gebruiken

  • Inclusief gratis promotiemateriaal en retourlabel

Keurslager
Madurodam
Schuuring
PontMeyer

Vraag een offerte aan