Eenvoudig een vaste pinautomaat huren

Bij SEPAY kunt u eenvoudig een betrouwbare vaste pinautomaat huren. Daarmee handelt u al uw betalingsverkeer veilig en gemakkelijk af. De pinautomaten zijn ‘plug & play’, dus zodra u de pinautomaat ontvangt, kunt u er mee aan de slag. Bekijk in de onderstaande tabel welke vaste pinautomaat voor u geschikt is.

Bekijk de inhoud van uw huurkoffer

De SEPAY pinautomaat wordt geleverd in een handig koffertje, met allerlei extra’s, zodat u direct aan de slag kunt met het accepteren van elektronische betalingen. In deze video ziet u wat u geleverd krijgt.

Standaard al helemaal compleet

Wanneer u een vaste pinautomaat huurt, wordt deze standaard in een stevige reiskoffer geleverd. Bij de pinautomaat zit uiteraard een lader geleverd. U houdt de automaat bovendien eenvoudig schoon, dankzij de aanwezige reinigingsdoekjes. Heeft u veel pintransacties? Geen probleem: er zitten drie extra pinrolletjes in de koffer. Zo bent u goed voorbereid op zorgeloze pintransacties.

Geen verrassingen achteraf

Nóg een groot voordeel: bij SEPAY weet u precies waar u aan toe bent. Met onze heldere prijzen voorkomt u verrassingen achteraf. Profiteer nu van de scherpste prijs in de markt door ons unieke alles-in-één pakket.

Vaste Pinautomaat Kopen

SEPAY Vaste Pinautomaat Huren

SEPAY Vaste Pinautomaat Huren

Pinautomaat Huren

SEPAY Vast

SEPAY Vast Duo

 Dag€   10,00€   15,00
 Weekend- of feestdag€   15,00€   20,00
 Weekend€   25,00€   35,00
 Week€   35,00€   50,00
 Maand€   79,00€  109,00
 Drie maanden€ 149,00€ 189,00
 Langer dan 3 maanden?Meer infoMeer info
Transactiekosten (per transactie)€     0,18€     0,18

Orderverwerking

 Borg€ 150,00€ 150,00
 Set-up kosten (per pinautomaat)€   20,00€   20,00
 Orderkosten (per order)€   17,50€   17,50
 VerzendkostenGratisGratis
Optioneel: Spoedlevering€ 175,00€ 175,00

Model

 SEPAY VastSEPAY Vast Duo
BestellenBestellen
Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW

Creditcards accepteren

Wilt u creditcards accepteren? Vanuit SEPAY activeren wij Visa en Mastercard op uw pinautomaat. Deze is actief zodra u de pinautomaat ontvangt. Bij het ontvangen van een creditcardbetaling betaalt u vanaf 1,25% van de omzet.

Maestro Logo - SEPAY Betaalautomaat
VPAY Logo - SEPAY Pinautomaat
Mastercard logo - SEPAY Betaalautomaat
Visa Logo - SEPAY Pinautomaat
American Express Logo - SEPAY Pinapparaat
Payconiq brand logo - SEPAY Pinautomaat
Alipay brand logo - SEPAY Pinautomaten
WeChat Pay brand logo - SEPAY Pinapparaten

Wilt u daarnaast ook andere creditcards of giftcards willen accepteren? Dan is het belangrijk dat u een SEPAY Vast Plus pinautomaat huurt. Deze pinautomaat ondersteunt alle credit- en giftcards. Vergeet niet uw aansluitnummers aan ons door te geven, zodat we deze kunnen koppelen met uw pinautomaat.

10% korting op uw volgende huur

Wij vinden het leuk wanneer u de volgende keer weer gebruik maakt van onze huurterminals. Als waardering bieden wij 10% korting op de huurprijs. Daardoor betaalt u (bijvoorbeeld) geen € 10,00 per dag, maar € 9,00. Voordeliger kunnen we het niet maken!

Geleverd met een gratis retourlabel

U kunt de pinautomaat direct aanvragen. Zodra alles ingevuld is en alle documenten compleet en ondertekend binnen zijn, stuurt SEPAY u de vaste pinautomaat huren toe. U krijgt uw pinautomaat één of twee dagen voor gebruik geleverd in de speciale SEPAY-koffer. De dag na het laatste gebruik moet u de pinautomaat met het gratis retourlabel terugsturen.

Uw klanten veilig en makkelijk overal laten pinnen!

Als ondernemer weet u vast dat 7 van de 10 Nederlanders geen contant geld op zak hebben. Daarom wilt u elektronische betalingen perfect geregeld hebben, al is het maar voor een dag. Het gaat tenslotte om uw omzet. Dit lukt met een gecertificeerde en veilige pinautomaat van SEPAY. Of u nu op een beurs, markt of festival staat, als u een SEPAY-pinautomaat huurt, kiest u voor zorgeloos tijdelijk pinverkeer.

Velen gingen u voor

Dagelijks zijn in Nederland nu al ruim 16.000 SEPAY-pinautomaten actief. Bovendien kiezen elke maand opnieuw zeker 100 ondernemers voor een SEPAY-pinautomaat, om de volgende redenen:

  • SEPAY is de goedkoopste aanbieder van Nederland
  • 100% veilig: alle SEPAY-pinautomaten zijn gecertificeerd
  • Eén of twee dagen voor gebruik wordt de pinautomaat geleverd
  • Transacties worden snel op uw rekening gestort
  • Eenvoudig te installeren en gebruiken
  • Inclusief gratis promotiemateriaal en retourlabel

Vraag een vrijblijvende offerte aan vaste pinautomaat huren

Langer dan 3 maanden huren? Dat kan!

We hanteren een maximale huurtijd van 3 maanden. Wilt u de pinautomaat langer gebruiken, dan is dit mogelijk. U start met het huren van een pinautomaat met een looptijd van 3 maanden. Tot deze drie maanden is dit een normale huurperiode.

Wilt u een pinautomaat langer dan 12 maanden huren? Dan kunt u beter leasen.

Tarieven

Omschrijving
Maandelijks
Abonnement
SEPAY Vast€ 47,50
SEPAY Vast Duo€ 60,00
SEPAY Mobiel€ 47,50
SEPAY Mobiel Wifi€ 60,00
SEPAY Mini€ 35,00
Transactietarief: € 0,18

Voorbeeld

Een ondernemer wil voor 7 maanden een mobiele pinautomaat (SEPAY Mobiel) huren. Dat kan, de eerste 3 maanden zal op basis van normale huur zijn met een periode van 3 maanden. Na 3 maanden wordt dit contract automatisch verbroken en wordt de huurperiode tezamen met de gemaakte transacties afgerekend. De pinautomaat blijft bij deze ondernemer, maar de resterende 4 maanden zal deze worden voortgezet onder een tijdelijke lease overeenkomst. Deze wordt maandelijks gefactureerd.

Wat gebeurt er na 3 maanden?

Na drie maanden verbreken we de huurovereenkomst en wordt deze voortgezet binnen een lease-constructie die iedere maand opzegbaar is. De betaalde borg wordt verrekend en u wordt maandelijks gefactureerd voor deze lease-overeenkomst.