Reserve Simkaart

Reserve Simkaart

Iedere klant met een mobiele SEPAY betaalautomaat ontvangt (binnenkort) een extra simkaart, inclusief een hoesje. Deze simkaart dient als reserve van uw huidige simkaart (gooi de originele simkaart NIET weg!). Hiermee willen wij onze dienstverlening verbeteren door een extra mogelijkheid te bieden bij een communicatiestoring. Mocht er geen verbinding zijn met uw huidige sim, dan kunt u de reserve sim plaatsen in uw betaalautomaat. Deze simkaart is 100% KPN en staat helemaal los van de huidige eSims die u momenteel in bezit heeft.

Plaatsen van de reserve simkaart

Zoals gemeld hoeft u uw huidige simkaart dus niet te vervangen. Om de simkaart zit een plastic hoesje (sticker). Deze kunt u plaatsen onder de batterij van uw automaat. Wij hebben drie types mobiele pinautomaten. Hieronder vindt u afbeeldingen van de beste locaties van elk type.

SEPAY Mobiel Plus

SEPAY Mobiel

SEPAY Mini

SEPAY Mobiel Plus - Reserve Simkaart SEPAY Mobiel | WIFI - Reserve Simkaart SEPAY Mini - Reserve Simkaart
Schakel de automaat uit (“Punt” & “CLEAR” toets lang ingedrukt houden) en draai deze om. Verwijder de achterklep. Het beste kunt u hem rechts-onder de batterij plaatsen.
Instructievideo
Schakel de automaat uit (Power on/off toets ingedrukt houden, daarna op “OK” toets drukken) en draai deze om. Verwijder de achterklep. Het beste kunt u hem links-onder de batterij plaatsen.
Instructievideo
Schakel de automaat uit (Power on/off toets ingedrukt houden, daarna op “OK” toets drukken) en draai deze om. Verwijder de achterklep en verwijder de batterij. Het beste is om deze rechtsonderin van de ruimte te plaatsen.
Instructievideo

Geen verbinding met mobiele netwerk

Mocht de verbinding (voor langere tijd) wegvallen op het mobiele netwerk, dan is dit te herkennen aan de volgende symptomen. Na het starten van een transactie duurt het lang (“EVEN GEDULD AUB” tot 1 minuut) en dan worden er foutmeldingen gegeven. Waaronder “CONFIGURATION ERROR” en “CONNECT FAILED”.  Wij adviseren als eerste de terminal opnieuw op te starten. Als dat niet het gewenste resultaat geeft, dan kunt u gebruik maken van de reserve Simkaart.

Voordat u de simkaart verwijdert, kijk goed in welke simkaartslot deze zich bevindt. Verwijder de originele simkaart uit de automaat en vervang deze door de reserve simkaart. Stop de sim die u eruit haalt in het hoesje waar de reserve sim in zat, want een volgende keer kan juist het plaatsen van die sim de oplossing bieden voor een probleem in het mobiele netwerk.

Continuïteit

Wij werken continu aan verbeteringen van onze automaten en dienstverlening. Wij hebben op veel zaken invloed, behalve de verbinding tussen de pinautomaat en onze server, Hiervan zijn wij afhankelijk van derde partijen. Door een extra sim mee te sturen, bieden we meer zekerheid op het gebied van mobiele communicatie, aangezien beide sims van een andere partij zijn.

Wij wensen u veel betaalplezier toe!

Upload jouw CV | PDF
Maximale bestandsgrootte: 5 MB
Voornaam
Achternaam
Emailadres
Telefoonnummer
Toelichting / motivatie