Pinautomaat kopen?

Een pinautomaat kopen doet u niet iedere dag. Er zijn verschillende aanbieders, modellen, contractvormen en transactieprijzen. Wij van SEPAY houden niet van ingewikkelde zaken! Wij bieden volledige zelfstandig werkende pinautomaten aan met een vast bedrag per transactie. Geen gedoe met kastjes koppelen aan smartphones en tablets. Nee, gewoon een pinautomaat die werkt en voor de laagste prijs van Nederland. Prettig wanneer u weet waar u aan toe bent.

Vaste Pinautomaat kopen?

Een vaste pinautomaten met vooruitstrevende technologieënvaste pinautomaat kopen

De SEPAY Vast Plus is een zeer betrouwbare pinautomaat. Deze pinautomaat werkt met een vaste verbinding en is ontworpen voor snelheid en efficiëntie. De SEPAY Vast plus is NFC-ready (contactloos betalen). Deze pinautomaat voldoet aan de laatste technologie van “fysieke” betalingen. Deze handzame pinautomaat heeft een ingebouwde thermische printer en een kleurscherm met privacy afdekking.

Dankzij zijn snelheid en betrouwbaarheid is deze pinautomaat de oplossing voor vrijwel alle balie- en winkel betaalbehoeftes.

Heeft u een vast verkooppunt en/of verwerkt u dagelijks veel  transacties? Dan is de SEPAY Vast Plus een uitstekende keus!

Voordelen van een vaste pinautomaat kopen

 • Eenvoudig te installeren
 • Zeer lage maandelijkse kosten, €16,60 per maand
 • 50 transacties per maand gratis
Mobiele Pinautomaat kopen?

Overal kunnen pinnen met onze mobiele pinautomatenmobiele pinautomaat kopen

Ervaar het gemak van betrouwbare mobiele pinautomaten bij SEPAY. Onze mobiele pinautomaten zijn uitgerust met GPRS. Dat maakt gemakkelijk pinnen overal in Nederland mogelijk. Daarmee zijn onze pinautomaten ideaal voor koeriers, horeca-ondernemers, taxichauffeurs en standhouders.

Voordelen van een mobiele pinautomaat kopen

 • Overal en op elk moment kunnen pinnen, zelfs in het buitenland!
 • Zeer lage maandelijkse kosten, €23,95 per maand (incl. data-abonnement)
 • 50 transacties per maand gratis

Voordelen van een vaste pinautomaat kopen

 • Eenvoudig te installeren
 • Zeer lage maandelijkse kosten, €16,60 per maand
 • 50 transacties per maand gratis

Voordelen van een mobiele pinautomaat kopen

 • Overal en op elk moment kunnen pinnen, zelfs in het buitenland!
 • Zeer lage maandelijkse kosten, €23,95 per maand (incl. data-abonnement)
 • 50 transacties per maand gratis

Welke pinautomaat past het beste bij mij?

Er zijn twee soorten pinautomaten, vaste- en mobiele pinautomaten. Vaste pinautomaten gebruiken een vaste verbinding (ethernetkabel) aan Internet. Hierdoor worden deze vaak gebruikt op vaste locaties, bijvoorbeeld kledingwinkels, supermarkten en bedrijfsruimtes met een vaste balie-opstelling.

Mobiele pinautomaten gebruiken het mobiele (GPRS) of WiFi netwerk. Hierdoor zijn deze pinautomaten zeer flexibel in te zetten en kunnen ze op elke locatie worden gebruikt. Deze pinautomaten zijn uiterst geschikt voor (tijdelijke)pop-up stores, horecagelegenheden (terras), taxi’s en de ambulante handel.

Transacties

Er zijn partijen die een X% inhouden van de gepinde omzet… niet bij SEPAY! Wij kennen enkel een vaste prijs per transactie. Het is niet verplicht om additionele transactiebundels bij ons af te nemen. Wel is het wijs om hiernaar te kijken als u de 50 transacties per maand overschrijd. Deze transactiebundels kunt u per maand aanpassen, zowel naar boven als beneden. Dit kunt u doen binnen uw persoonlijke “Mijn Sepay” pagina.

Abonnementsvormen

Bij elke pinautomaat wordt een abonnement aan gekoppeld. Het grote voordeel van een pinautomaat kopen is dat dit de laagste abonnementsprijs heeft ten opzichte van een leaseovereenkomst.
Het abonnement omvat de volgende onderdelen:

 • Gepersonaliseerde “Mijn Sepay” pagina
 • Transactieverwerking
 • Servicedesk
 • Omruilservice van de pinautomaat
 • 50 Transacties per maand
 • Data-abonnement voor mobiele pinautomaat

Onze pinautomaten zijn de meest innovatieve betaaloplossing op dit moment. Deze automaat accepteert alle vormen van elektronisch betalen - inclusief NFC (contactloos betalen), EMV en magneetstrip - en werkt ook zonder kassa- en/of POS-systeem.
SEPAY
Model: iCT250
EUR329.00 New

Wilt u geen aanschafkosten voor een pinautomaat? Leasen is ook een optie

Een pinautomaat kopen is niet de enige vorm die SEPAY hanteert. U kunt ook gebruik maken van één van onze lease-constructies.

Lees alles over leasen

SEPAY informatie

In 3 stappen uw pinautomaat kopen

Twijfelt u welke pinautomaat kopen of welk abonnementsvorm het beste bij u past, neem dan contact op met onze salesafdeling. Zij helpen u verder met advies en een passend voorstel.

Heeft u de keuze al gemaakt, dan kunt u deze ook bestellen in onze webshop.

Binnen onze webshop dienen enkele stappen te worden doorlopen. Ook zal er een account worden aangemaakt. Dit account kunt u later gebruiken om aan te melden op “Mijn SEPAY”

Na het doorlopen van enkele stappen op onze webshop, wordt er een overeenkomst gegenereerd. Controleer deze nauwkeurig op eventuele type-en spelfouten. Indien deze juist is, kunt u de ondertekende overeenkomst uploaden.

Heeft u hulp nodig tijdens uw bestelling? Neem dan contact op met onze helpdesk.
088–426 2700

Naast deze overeenkomt, zijn wij verplicht de volgende documenten van u te ontvangen, namelijk:

 • Uittreksel van uw KVK (minder dan 6 maanden oud)
 • Kopie afschrijving bankafschrift (minder dan 3 maanden oud)
 • Kopie legitimatiebewijs (bij voorkeur paspoort)

Onze orderdesk zal de ingestuurde stukken controleren. Indien alle stukken voldoen aan de criteria en overeenkomen met de aanvraag, zal deze overgaan op uitlevering.
.

Bij SEPAY wordt de pinautomaat gekoppeld aan uw klantgegevens, zodat u direct kunt pinnen bij ontvangst. Iedere (complete) order die voor 14:00 uur is verwerkt, wordt dezelfde dag nog verstuurd met UPS. De volgende werkdag zal deze bij u arriveren.

Deze stap dient u zelf te verrichten. Voor het gemak vindt u hieronder de instructies om uw pinautomaat voor het eerst te gebruiken.

.

Vaste pinautomaat gebruiken

Mobiele pinautomaat gebruiken

Eén van de grootste toegevoegde waarde die SEPAY biedt aan haar klanten, is “Mijn SEPAY”. Elke klant van SEPAY heeft hier toegang toe.

Naast uw pintranscaties bekijken, kunt u ook uw gegevens wijzigen en bonteksten aanpassen. Eenvoudig toch?!