Pinautomaat kopen?

Een pinautomaat kopen doet u niet iedere dag. Er zijn verschillende aanbieders, modellen, contractvormen en transactieprijzen. Wij van SEPAY houden niet van ingewikkelde zaken! Wij bieden volledige zelfstandig werkende pinautomaten aan met een vast bedrag per transactie. Geen gedoe met kastjes koppelen aan smartphones en tablets. Nee, gewoon een pinautomaat die werkt en voor de laagste prijs van Nederland. Prettig wanneer u weet waar u aan toe bent.

€ 399,00

Vaste pinapparaat – Snel met grote toetsen

Vaste Pinautomaat Leasen - 1 maand op proef

Onze vaste pinapparaten maken gebruik van een bekabelde internet-aansluiting. Dit pinapparaat

is een echt werkpaard! Transacties worden zeer snel verwerkt

Ideaal voor ondernemers die een toonbank-functie hebben. De pinautomaat heeft een zeer helder display en gebruiksvriendelijke toetsen.

Voordelen van een vaste pinautomaat kopen

 • Snelle transactieverwerking
 • Installatie door een vaste internetbekabeling aan te sluiten
 • Zeer lage maandelijkse kosten, €11,95 per maand
 • Ondersteund Contactloos Betalen
 • Grote toetsen en helder display

€ 595,00

Mobiele Pinautomaat – Flexibel en compact

Mobiele Pinautomaat Leasen - 1 maand op proefOnze mobiele pinapparaten maken gebruik van het GPRS netwerk (2G) van Vodafone. Hierdoor zijn ze door heel Nederland (en België) te gebruiken en maakt deze pinapparaat tot één van de flexibelste van Nederland!

Een opgeladen batterij gaat ruim 48 uur mee (gemiddeld 100 transacties). Opladen van de automaat is zeer eenvoudig door de meegeleverde cradle.

Voordelen van een mobiele pinautomaat kopen

 • Binnen 24 uur geleverd
 • Geen installatie benodigd
 • Zeer lage maandelijkse kosten, €16,95 per maand (incl. data-abonnement)
 • Ondersteund Contactloos Betalen
 • Compact formaat

Pinautomaat kopen?

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Welke pinautomaat past het beste bij mij?

Er zijn twee soorten pinautomaten, vaste- en mobiele pinautomaten. Vaste pinautomaten gebruiken een vaste verbinding (ethernetkabel) aan Internet. Hierdoor worden deze vaak gebruikt op vaste locaties, bijvoorbeeld kledingwinkels, supermarkten en bedrijfsruimtes met een vaste balie-opstelling.

Mobiele pinautomaten gebruiken het mobiele (GPRS) of WiFi netwerk. Hierdoor zijn deze pinautomaten zeer flexibel in te zetten en kunnen ze op elke locatie worden gebruikt. Deze pinautomaten zijn uiterst geschikt voor (tijdelijke)pop-up stores, horecagelegenheden (terras), taxi’s en de ambulante handel.

 

Transacties en kosten

Bij SEPAY rekenen wij vaste transactiekosten op basis van het aantal transacties die u verricht. Het is bij ons niet verplicht om een maandelijkse bundel in te kopen, maar is wel verstandig als u 50 transacties of meer verricht. Deze transactiebundels kunt u per maand aanpassen, zowel naar boven als beneden. Dit kunt u doen binnen uw persoonlijke “Mijn Sepay” pagina.

Abonnementsvormen

Bij elke pinautomaat wordt een abonnement aan gekoppeld. Het grote voordeel van een pinautomaat kopen is dat dit de laagste abonnementsprijs heeft ten opzichte van een leaseovereenkomst.
Het abonnement omvat de volgende onderdelen:

 • Gepersonaliseerde “Mijn Sepay” pagina
 • Transactieverwerking
 • Servicedesk
 • Omruilservice van de pinautomaat
 • Data-abonnement voor mobiele pinautomaat

Liever geen aanschafkosten voor een pinautomaat?

Een pinautomaat kopen is niet de enige vorm die SEPAY hanteert. U kunt ook gebruik maken van één van onze lease-constructies.

Lees alles over leasen

Onze pinautomaten zijn de meest innovatieve betaaloplossing op dit moment. Deze automaat accepteert alle vormen van elektronisch betalen - inclusief NFC (contactloos betalen), EMV en magneetstrip - en werkt ook zonder kassa- en/of POS-systeem.
SEPAY
Model: iCT250
EUR329.00 New
SEPAY informatie

In 3 stappen uw pinautomaat kopen

Twijfelt u welke pinautomaat kopen of welk abonnementsvorm het beste bij u past, neem dan contact op met onze salesafdeling. Zij helpen u verder met advies en een passend voorstel.

Heeft u de keuze al gemaakt, dan kunt u deze ook bestellen in onze webshop.

Binnen onze webshop dienen enkele stappen te worden doorlopen. Ook zal er een account worden aangemaakt. Dit account kunt u later gebruiken om aan te melden op “Mijn SEPAY”

Na het doorlopen van enkele stappen op onze webshop, wordt er een overeenkomst gegenereerd. Controleer deze nauwkeurig op eventuele type-en spelfouten. Indien deze juist is, kunt u de ondertekende overeenkomst uploaden.

Heeft u hulp nodig tijdens uw bestelling? Neem dan contact op met onze helpdesk.
088–426 2700

Naast deze overeenkomt, zijn wij verplicht de volgende documenten van u te ontvangen, namelijk:

 • Uittreksel van uw KVK (minder dan 6 maanden oud)
 • Kopie afschrijving bankafschrift (minder dan 3 maanden oud)
 • Kopie legitimatiebewijs (bij voorkeur paspoort)

Onze orderdesk zal de ingestuurde stukken controleren. Indien alle stukken voldoen aan de criteria en overeenkomen met de aanvraag, zal deze overgaan op uitlevering.
.

Bij SEPAY wordt de pinautomaat gekoppeld aan uw klantgegevens, zodat u direct kunt pinnen bij ontvangst. Iedere (complete) order die voor 14:00 uur is verwerkt, wordt dezelfde dag nog verstuurd met UPS. De volgende werkdag zal deze bij u arriveren.

Deze stap dient u zelf te verrichten. Voor het gemak vindt u hieronder de instructies om uw pinautomaat voor het eerst te gebruiken.

.

Vaste pinautomaat gebruiken

Mobiele pinautomaat gebruiken

Eén van de grootste toegevoegde waarde die SEPAY biedt aan haar klanten, is “Mijn SEPAY”. Elke klant van SEPAY heeft hier toegang toe.

Naast uw pintranscaties bekijken, kunt u ook uw gegevens wijzigen en bonteksten aanpassen. Eenvoudig toch?!