QoQo Massage Clinics

QoQo Massage Clinics

Het avontuur begon in 2012 met de eerste QoQo Massage Clinics Beukelsdijk in Rotterdam. Anderhalf jaar later kwamen daar salons aan de Oostzeedijk, Laan op Zuid en Peppelweg in dezelfde stad bij. Nu, in 2021 staat de teller op ruim dertig salons in meer dan dertien steden en het aantal groeit nog steeds! De grote drijfkracht achter QoQo massages is Robert Reijnders. “Door passie en liefde kunnen wij blijven groeien” geeft hij aan. Het lijkt erop dat het einde nog lang niet in zicht is voor QoQo massage. Als het aan hem ligt, hebben ze straks duizend vestigingen wereldwijd.

Het succes van QoQo Massage Clincs ligt voornamelijk bij het specialisme en de diversiteit van de massages. Zij combineren de traditionele Chinese therapieën met het moderne westerse concept van een gezonde en duurzame levensstijl. Iedere massage wordt afgestemd op de behoefte van de ontvanger. Hierdoor is iedere massage anders.
Robert bankiert al jaren bij ING en maakte ook gebruik van hun pinautomaten. Door de samenwerking tussen ING en SEPAY, werd ook hij bekend met oplossingen die SEPAY biedt. “Door het groeiend aantal pintransacties en het afnemen van contante betalingen, was ik op zoek naar een voordeligere oplossing. De betaalkosten liepen elke maand op en ook voor de veiligheid wil ik naar volledig “cashless” binnen mijn onderneming.”

In 2019 had Robert nog niet eerder gehoord van SEPAY en liet zich uitgebreid voorlichten.
“De automaten van SEPAY waren een stuk nieuwer dan mijn huidige en ook zijn mijn maandelijkse kosten een heel stuk lager dan hiervoor. Cashless komt steeds meer inzicht, contante betalingen zijn nu nog verder afgenomen door de Corona periode en de meeste betalingen worden bij het boeken van een massage direct online gedaan of per pin op de gekozen vestiging.”

“Het eerste contact verliep zeer goed, maar vooral persoonlijk”

Een persoonlijke klik

“Het eerste contact verliep zeer goed, maar vooral persoonlijk” geeft Robert aan. “Er ontstond een persoonlijke klik met de accountmanager van SEPAY, waardoor het contact soepel en gemakkelijk verliep. Ook de online inschrijving was zeer eenvoudig en verliep vlot. Dit vind ik een groot pluspunt. SEPAY handelt snel en biedt goede service.”

Creditcards standaard geactiveerd

“Naast het goede contact, vlotte service en de prijs, hebben de pinautomaten van SEPAY nog een groot voordeel. Bij bestelling was direct Mastercard en Visa (en inmiddels ook American Express) aangesloten zonder additionele contracten of overeenkomsten.” “Hierdoor kan iedereen gemakkelijk betalen, en maakt het niet uit met welke kaart iemand aan komt en hoeft niet een hele procedures doorlopen te worden voordat het eindelijk werkt. Hierdoor voldoen de terminals aan alle eisen en is iedereen tevreden!”
Inmiddels gebruikt QoQo Massage Clinics zeventien pinautomaten van SEPAY met maandelijks ruim 2000 transacties.

“Storingen? Nee, ik ervaar zelden storingen of problemen.”

Contactgegevens

Referentie SEPAY - Qoqo Massage Logo

QoQo Massage Clinics

Robert Reijnders

Upload jouw CV | PDF
Maximale bestandsgrootte: 5 MB
Voornaam
Achternaam
Emailadres
Telefoonnummer
Toelichting / motivatie