Lening afsluiten ondanks 'hoog risico'? Het kan bij SECASH!

Lening afsluiten ondanks ‘hoog risico’? Het kan bij SECASH!

Secash Logo

Veel ondernemers lopen na enkele jaren tegen een probleem aan. Ze willen groeien, maar missen daar de financiële slagkracht voor. En banken wijzen aanvragen vanuit het mkb, met een zogenaamd ‘hoog risico’, vaak af. Misschien kent u dit probleem? Een zakelijk krediet kan u misschien uit de brand helpen. Met een klein steuntje in de rug krijgt u dan de mogelijkheid om toch te groeien met uw bedrijf.

SECASH is een zusteronderneming van SEPAY. Met SEPAY voorzien we klanten in tal van verschillende branches van mobiele pinautomaten. Toen we er erachter kwamen dat veel van onze klanten wel een financieel duwtje in de rug kunnen gebruiken om groei te realiseren, zijn we met SECASH gestart. Benieuwd hoe we ook jouw onderneming kunnen helpen? Lees dan snel verder!

Lenen ondanks ‘hoog risico’

Veel ondernemers in het mkb komen een keerpunt tegen, waar ze in staat zijn om te groeien. Dat is een mooie kans, maar vaak moeilijk te realiseren. Voor groei is kapitaal nodig, wat veelal ontbreekt. Deze ondernemers krijgen bij traditionele banken vaak een afwijzing vanwege de beoordeling als een ‘hoog risico’.

Om de klanten van SEPAY te kunnen helpen zijn we gestart met SECASH, waarmee we snel krediet kunnen verlenen zodat bedrijven in staat zijn te groeien groeien. We beoordelen snel uw kredietwaardigheid en hanteren soepele voorwaarden, alles gericht op het gemak voor onze klanten. We verstrekken kredieten van 5.000 tot 100.000 euro en hebben ondernemers in korte tijd al aan meer dan 3.000.000 euro krediet kunnen helpen!

Afwijzing bank belemmert groei bedrijf

De voordelen van een lening bij SECASH

Iedere klant krijgt een pinautomaat van SEPAY, zodat we de betaling en rente kunnen verrekenen met de omzet van de pinautomaat. Wel zo makkelijk! We zetten de voordelen van een snel krediet bij SECASH voor u op een rij:

Laat je bedrijf groeien

Om te kunnen groeien is vaak kapitaal nodig. Soms veel, soms weinig, maar voor middelgrote bedrijven is het erg lastig om geld te lenen van een bank. Met SECASH kunnen we u uit de brand helpen door het verstrekken van een flexibel krediet tot 100.000 euro. Ons krediet geeft u de mogelijkheid noodzakelijke investeringen te doen.

Snelle beoordeling

Bij SECASH houden we van snel schakelen. Daarom ondernemen we snel actie wanneer u een aanvraag doet voor een zakelijk krediet. We beoordelen de aanvraag snel zodat u binnen afzienbare tijd met uw benodigde krediet aan de slag kunt.

Transparante voorwaarden

Onze voorwaarden zijn soepel en bovenal transparant. We houden niet van kleine lettertjes. Wanneer u een zakelijk krediet bij ons af wilt sluiten dient u klant te zijn bij SEPAY. U komt in aanmerking voor een lening als uw bedrijf minimaal twee jaar bestaat en een financieringsbehoefte van 5.000 tot 100.000 euro heeft. De maximale aflossingsperiode is 60 maanden en de afbetaling is flexibel.

Lening afsluiten ondanks hoog risico

Wij helpen ondernemers groeien

We hebben al voor ruim drie miljoen euro aan leningen verstrekt en hebben onze klanten daarmee helpen groeien. Natuurlijk helpen we ook u graag de gewenste groei van uw bedrijf te realiseren.

In deze blog zijn we ingegaan op de voordelen van een zakelijk krediet van Secash. Bent u geïnteresseerd geraakt? Op onze website kunt u eenvoudig meer informatie opvragen. We helpen u graag!

Upload jouw CV | PDF
Maximale bestandsgrootte: 5 MB
Voornaam
Achternaam
Emailadres
Telefoonnummer
Toelichting / motivatie