Meer dan 1 miljard pintransacties in supermarkten

Het aantal pintransacties in de supermarktbranche is de afgelopen jaren spectaculair gestegen: van 441 miljoen in 2004 tot 933 miljoen in 2012. Om in 2013 het record van 1 miljard pinbetalingen te halen, werd de Nederlandse consument via tv- en radiocommercials, advertenties, Facebook, Twitter, etc. opgeroepen om te pinnen in de supermarkt.

 

Keihard voor 1 miljard

Creditcard acceptatieBetaalvereniging Nederland coördineerde de actie namens de partijen achter de collectieve pincampagne. Naar buiten toe speelden het Centraal Bureau Levensmiddelenhandel (CBL) en de Super Supermarkten van het Vakcentrum de belangrijkste rol. Om de actie ook regionaal onder de aandacht te brengen is aan het einde van het jaar een promotieteam door het land getrokken met de speciale ‘Keihard voor 1 miljard’-boodschap. In totaal hebben 37 supermarkten meegedaan met een estafette-actie waarbij pinnende klanten steeds een uur lang door het Pinnen, ja graag-promotieteam werden beloond met een cadeautje.

De actie ‘Keihard voor 1 miljard’ heeft zijn vruchten afgeworpen. Op 23 december vond de viering van de miljardste pintransactie plaats. Omdat het gelukt is de 1 miljard pintransacties te halen, doneerde Maestro maar liefst 150.000 maaltijden aan het Wereldvoedselprogramma.

Elektronisch betalen heeft overduidelijke voordelen ten opzichte van cash betalingen. SEPAY kan u hierbij helpen. Wij bieden één aanspreekpunt en ontzorgen u volledig. Bekijk de pinautomaten in onze webshop.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Langer dan 3 maanden huren? Dat kan!

We hanteren een maximale huurtijd van 3 maanden. Wilt u de pinautomaat langer gebruiken, dan is dit mogelijk. U start met het huren van een pinautomaat met een looptijd van 3 maanden. Tot deze drie maanden is dit een normale huurperiode.

Wilt u een pinautomaat langer dan 12 maanden huren? Dan kunt u beter leasen.

Tarieven

Omschrijving
 
Maandelijks
Abonnement
SEPAY Vast€ 62,50
SEPAY Mobiel 4G€ 87,50
SEPAY Mobiel Wifi€ 87,50
SEPAY Mini€ 47,50
Transactietarief: € 0,18

Voorbeeld

Een ondernemer wil voor 7 maanden een mobiele pinautomaat (SEPAY Mobiel) huren. Dat kan, de eerste 3 maanden zal op basis van normale huur zijn met een periode van 3 maanden. Na 3 maanden wordt dit contract automatisch verbroken en wordt de huurperiode tezamen met de gemaakte transacties afgerekend. De pinautomaat blijft bij deze ondernemer, maar de resterende 4 maanden zal deze worden voortgezet onder een tijdelijke lease overeenkomst. Deze wordt maandelijks gefactureerd.

Wat gebeurt er na 3 maanden?

Na drie maanden verbreken we de huurovereenkomst en wordt deze voortgezet binnen een lease-constructie die iedere maand opzegbaar is. De betaalde borg wordt verrekend en u wordt maandelijks gefactureerd voor deze lease-overeenkomst.