PayAsYouPin: alleen betalen bij gebruik

SEPAY heeft een nieuw dienst ontwikkeld, speciaal voor ondernemers die starten of weinig pinnen maar wel pinnen willen aanbieden aan hun klanten. Gebruik een pinautomaat met PayAsYouPin en betaal naast een vast laag bedrag per maand verder alleen voor de momenten waarop u de pinautomaat gebruikt!

 

vrouw-met-betaalpasPayAsYouPin: ideaal voor veel ondernemers

Heeft u een onderneming en wilt u uw klanten het gemak van pinbetalingen kunnen bieden? Dan kunt u nu ook gebruik maken van PayAsYouPin. Dat is handig als u nog geen idee heeft hoeveel pintransacties u gaat ontvangen van uw klanten. Het kopen of leasen van een pinautomaat kan te duur en onrendabel zijn. Om de kosten voor u als ondernemer toch zo laag mogelijk te houden, biedt PayAsYouPin de ideale oplossing. U betaalt – naast een zeer laag maandbedrag – pas wanneer de pinautomaat gebruikt wordt. Zo komt u niet voor hoge uitgaven te staan.

Bekijk of PayAsYouPin voor u geschikt is

PayAsYouPin is geschikt voor u als:

[dt_list style=”1″ bullet_position=”middle” dividers=”false”][dt_list_item image=””]U maar enkele dagen per maand pint[/dt_list_item][dt_list_item image=””]U nog niet weet hoeveel transacties u per maand mag verwelkomen[/dt_list_item][dt_list_item image=””]U alleen wilt betalen wanneer u de pinautomaat gebruikt[/dt_list_item][/dt_list]

Wilt u weten wat de kosten zijn van deze unieke dienst? Kijk dan op www.sepay.nl/payasyoupin

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Langer dan 3 maanden huren? Dat kan!

We hanteren een maximale huurtijd van 3 maanden. Wilt u de pinautomaat langer gebruiken, dan is dit mogelijk. U start met het huren van een pinautomaat met een looptijd van 3 maanden. Tot deze drie maanden is dit een normale huurperiode.

Wilt u een pinautomaat langer dan 12 maanden huren? Dan kunt u beter leasen.

Tarieven

Omschrijving
 
Maandelijks
Abonnement
SEPAY Vast€ 62,50
SEPAY Mobiel 4G€ 87,50
SEPAY Mobiel Wifi€ 87,50
SEPAY Mini€ 47,50
Transactietarief: € 0,18

Voorbeeld

Een ondernemer wil voor 7 maanden een mobiele pinautomaat (SEPAY Mobiel) huren. Dat kan, de eerste 3 maanden zal op basis van normale huur zijn met een periode van 3 maanden. Na 3 maanden wordt dit contract automatisch verbroken en wordt de huurperiode tezamen met de gemaakte transacties afgerekend. De pinautomaat blijft bij deze ondernemer, maar de resterende 4 maanden zal deze worden voortgezet onder een tijdelijke lease overeenkomst. Deze wordt maandelijks gefactureerd.

Wat gebeurt er na 3 maanden?

Na drie maanden verbreken we de huurovereenkomst en wordt deze voortgezet binnen een lease-constructie die iedere maand opzegbaar is. De betaalde borg wordt verrekend en u wordt maandelijks gefactureerd voor deze lease-overeenkomst.