Pintransactie

Aantal pinbetalingen naar nieuwe recordhoogte

Nederlandse consumenten pinden in 2013 vaker dan ooit. Het aantal pinbetalingen bereikte in 2013 met 2.660 miljard (2.660.000.000.000!!) transacties opnieuw een record. Vergeleken met 2012 was dit een groei van 7,5 procent. Dit blijkt uit cijfers van Betaalvereniging Nederland, die woensdag 15 januari 2014 werden gepubliceerd.

 

Record pinbetalingen

PintransactieNog nooit werden zo veel pinbetalingen in één jaar geregistreerd. Horecabedrijven zijn bezig met een ware inhaalslag. De horeca- en recreatiesector is met een groei van bijna 25 procent een van de grootste stijgers. In totaal werd hier meer dan 190 miljoen keer met de pinpas betaald. Net zoals voorgaande jaren viel de sterkste groei te noteren bij betalingen tot 10 euro. Het aantal pinbetalingen in deze categorie steeg het afgelopen jaar met bijna 130 miljoen (16,6 procent) tot een totaal van ruim 907 miljoen. Dat is meer dan een derde (35 procent) van alle pintransacties.

De horeca laat bij kleine betalingen zelfs een stijging zien van 36,4 procent en een totaal van meer dan 90 miljoen pintransacties. Dat komt volgens de brancheorganisatie doordat bij steeds meer kleinere horecabedrijven zoals cafés, cafetaria’s, lunchrooms en ijssalons gepind kan worden.
Heeft u ook een (horeca-)onderneming, maar kan er bij u nog niet gepind worden? Kijk dan eens op de site van SEPAY voor een betaaloplossing die bij u past.

(Bron: http://www.nu.nl)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Langer dan 3 maanden huren? Dat kan!

We hanteren een maximale huurtijd van 3 maanden. Wilt u de pinautomaat langer gebruiken, dan is dit mogelijk. U start met het huren van een pinautomaat met een looptijd van 3 maanden. Tot deze drie maanden is dit een normale huurperiode.

Wilt u een pinautomaat langer dan 12 maanden huren? Dan kunt u beter leasen.

Tarieven

Omschrijving
 
Maandelijks
Abonnement
SEPAY Vast€ 62,50
SEPAY Mobiel 4G€ 87,50
SEPAY Mobiel Wifi€ 87,50
SEPAY Mini€ 47,50
Transactietarief: € 0,18

Voorbeeld

Een ondernemer wil voor 7 maanden een mobiele pinautomaat (SEPAY Mobiel) huren. Dat kan, de eerste 3 maanden zal op basis van normale huur zijn met een periode van 3 maanden. Na 3 maanden wordt dit contract automatisch verbroken en wordt de huurperiode tezamen met de gemaakte transacties afgerekend. De pinautomaat blijft bij deze ondernemer, maar de resterende 4 maanden zal deze worden voortgezet onder een tijdelijke lease overeenkomst. Deze wordt maandelijks gefactureerd.

Wat gebeurt er na 3 maanden?

Na drie maanden verbreken we de huurovereenkomst en wordt deze voortgezet binnen een lease-constructie die iedere maand opzegbaar is. De betaalde borg wordt verrekend en u wordt maandelijks gefactureerd voor deze lease-overeenkomst.