ING Pinautomaat Samenwerking SEPAY

ING werkt samen met SEPAY

Goed nieuws voor alle zakelijke klanten van ING. SEPAY werkt samen met de grootste bank van Nederland. Dit betekent dat klanten van ING voor een scherpe prijs een moderne (mobiele of vaste) pinautomaat aan kunnen schaffen bij SEPAY, terwijl ING de pintransacties regelt.

Voor veel ondernemers is het aanschaffen van een pinautomaat een grote investering. Daarom hebben SEPAY en ING de handen ineens geslagen om tot een scherp aanbod voor deze ondernemers te komen. Een goede pinautomaat voor de laagste prijs gecombineerd met een voordelig transactietarief.

De pinautomaten van SEPAY

Klanten van ING kunnen door de samenwerking voor een scherpe prijs een pinautomaat bij SEPAY aanschaffen. Daarbij heeft men de keuze uit drie verschillende modellen. Een mobiele, vaste en mini pinautomaat. Voor iedere ondernemer is er in het assortiment van SEPAY wel een geschikte pinautomaat te vinden.

SEPAY Mini in handNieuw: SEPAY Mini

Ook kunnen klanten van ING ook kiezen voor de SEPAY Mini, de nieuwste pinautomaat van SEPAY. Deze zeer kleine en mobiele, maar toch volwaardige pinautomaat kost € 139,- en is de ideale oplossing voor ondernemers die constant mobiel moeten zijn. Afrekenen wordt door het 2,4 inch kleurendisplay nog eenvoudiger!

De SEPAY Mini is vanaf maart 2019 te verkrijgen. Wilt u als eerste beschikken over deze nieuwe mobiele pinautomaat? U kunt zich dan makkelijk inschrijven. Zodra de pinautomaat beschikbaar is krijgt u dan een speciale link, zodat u de SEPAY Mini zonder aansluitkosten kunt bestellen!

ING SEPAY Vast Plus

De ING Sepay Vast Plus is onze geavanceerde vaste pinautomaat met kleurenscherm. Deze pinautomaat beschikt uiteraard over contactloos betalen en is daarmee klaar voor de toekomst. De pinautomaat is erg compact en handzaam. Voor het gebruik van de pinautomaat dient u te beschikken over een vaste verbinding.

ING SEPAY Mobiel Plus

Ook de ING SEPAY Mobiel Plus is een geavanceerde mobiele pinautomaat met een ingebouwde NFC-chip, waardoor contactloos betalen wordt ondersteund. De pinautomaat maakt verbinding met het internet via een meegeleverde GPRS-simkaart. Dit maakt dat u de pinautomaat overal kunt gebruiken!

Over SEPAY

SEPAY bestaat sinds 2005 en werd in 2011 door De Nederlandsche Bank gecertificeerd als betaalinstelling. Met transactie-diensten, debet- en credittransacties en het leasen, verkopen of verhuren van zowel mobiele als vaste pinautomaten bedienen we inmiddels zo’n 16.000 klanten.

SEPAY was al één van de goedkoopste aanbieders van Nederland, maar door de nieuwe samenwerking met ING en de introductie van de SEPAY Mini is SEPAY de voordeligste aanbieder van pinautomaten. We hopen met deze nieuwe ontwikkelingen nog meer ondernemers te kunnen helpen bij het verwezenlijken van hun droom!

Langer dan 3 maanden huren? Dat kan!

We hanteren een maximale huurtijd van 3 maanden. Wilt u de pinautomaat langer gebruiken, dan is dit mogelijk. U start met het huren van een pinautomaat met een looptijd van 3 maanden. Tot deze drie maanden is dit een normale huurperiode.

Wilt u een pinautomaat langer dan 12 maanden huren? Dan kunt u beter leasen.

Tarieven

Omschrijving
 
Maandelijks
Abonnement
SEPAY Vast€ 62,50
SEPAY Mobiel 4G€ 87,50
SEPAY Mobiel Wifi€ 87,50
SEPAY Mini€ 47,50
Transactietarief: € 0,18

Voorbeeld

Een ondernemer wil voor 7 maanden een mobiele pinautomaat (SEPAY Mobiel) huren. Dat kan, de eerste 3 maanden zal op basis van normale huur zijn met een periode van 3 maanden. Na 3 maanden wordt dit contract automatisch verbroken en wordt de huurperiode tezamen met de gemaakte transacties afgerekend. De pinautomaat blijft bij deze ondernemer, maar de resterende 4 maanden zal deze worden voortgezet onder een tijdelijke lease overeenkomst. Deze wordt maandelijks gefactureerd.

Wat gebeurt er na 3 maanden?

Na drie maanden verbreken we de huurovereenkomst en wordt deze voortgezet binnen een lease-constructie die iedere maand opzegbaar is. De betaalde borg wordt verrekend en u wordt maandelijks gefactureerd voor deze lease-overeenkomst.