hygiene pinautomaat - covid-19 - corona

Tips tijdens Corona periode

Hygiëne en uw pinautomaat

Door de Corona komen er veel vragen binnen met betrekking tot de hygiëne van de pinautomaat. Voor onze SEPAY Mini en SEPAY Mobiel (WIFI) zijn siliconen hoezen beschikbaar. Dit maakt het schoonmaken eenvoudiger. Voor iedereen die een vaste pinautomaat of een SEPAY Plus model bezit, de volgende tips:

  • Probeer zo veel mogelijk contactloos af te laten rekenen;
  • Bij gebruik van het toetsenbord, gebruik een stylus/pen of een zakdoekje;
  • Probeer na elk fysiek contact de pinautomaat te reinigen;
  • Plaats desinfecterende handgel naast de pinautomaat;
  • Probeer twee meter afstand tot uw klant te houden;
  • Maak gebruik van een kassiersunit (alleen voor de SEPAY Vast).

Transactiekosten & Abonnementen

Wel is het mogelijk om uw transactiebundel aan te passen voor april. Dit is zeker verstandig indien u volgende maand minder transacties verwacht.
Dit doet u door in te loggen op Mijn SEPAY.

Transactiebundel wijzigen
Transactiebundel wijzigen

U kiest in het menu voor “Abonnementen” en u klikt op het icoontje van de pinautomaat. In het volgende menu ziet u direct de transactiebundel staan. Zet deze op € 0,10 indien u minder dan 50 transacties verwacht voor april of selecteer een andere passende bundel.

Vergeet niet uw bundel weer te wijzigen zodra uw transacties weer toenemen.

De volledige handleiding van o.a. Mijn SEPAY, kunt u hier downloaden.

Helaas is het niet mogelijk om uw abonnement tijdelijk op te schorten. Een volledige beëindiging is een optie, maar brengt wel extra kosten en handelingen met zich mee bij heractivatie. Deze kosten zijn € 99,00 per automaat en kan alleen worden verricht op ons hoofdkantoor.

bereikbaarheid SEPAYBereikbaarheid

Alle medewerkers van SEPAY werken (indien mogelijk) vanuit huis. Er verandert niets aan de bereikbaarheid van onze support- en salesafdeling. Deze blijft zoals u van ons gewend bent.

Logistiek
Bij het gereed maken van uw pinautomaat, houden wij strikt aan de normen die het RIVM voorschrijft. Wij maken gebruik van wegwerphandschoenen en desinfecteren de automaat nadat we een testbetaling hebben verricht.

Het is tijdelijk niet mogelijk om uw pinautomaat op ons kantoor op te halen of af te leveren.

Pakketbezorging
Een andere maatregel is door onze vervoerder (PostNL) ingevoerd. Dit houdt in dat de bezorger zelf tekent voor ontvangst, na toestemming van de ontvanger. Dit om het contact tussen mensen te minimaliseren. Er zal gevraagd worden om de laatste 3 tekens van het legitimatiebewijs en wordt genoteerd in het handtekeningveld.

Langer dan 3 maanden huren? Dat kan!

We hanteren een maximale huurtijd van 3 maanden. Wilt u de pinautomaat langer gebruiken, dan is dit mogelijk. U start met het huren van een pinautomaat met een looptijd van 3 maanden. Tot deze drie maanden is dit een normale huurperiode.

Wilt u een pinautomaat langer dan 12 maanden huren? Dan kunt u beter leasen.

Tarieven

Omschrijving
Maandelijks
Abonnement
SEPAY Vast€ 47,50
SEPAY Vast Duo€ 60,00
SEPAY Mobiel€ 47,50
SEPAY Mobiel Wifi€ 60,00
SEPAY Mini€ 35,00
Transactietarief: € 0,18

Voorbeeld

Een ondernemer wil voor 7 maanden een mobiele pinautomaat (SEPAY Mobiel) huren. Dat kan, de eerste 3 maanden zal op basis van normale huur zijn met een periode van 3 maanden. Na 3 maanden wordt dit contract automatisch verbroken en wordt de huurperiode tezamen met de gemaakte transacties afgerekend. De pinautomaat blijft bij deze ondernemer, maar de resterende 4 maanden zal deze worden voortgezet onder een tijdelijke lease overeenkomst. Deze wordt maandelijks gefactureerd.

Wat gebeurt er na 3 maanden?

Na drie maanden verbreken we de huurovereenkomst en wordt deze voortgezet binnen een lease-constructie die iedere maand opzegbaar is. De betaalde borg wordt verrekend en u wordt maandelijks gefactureerd voor deze lease-overeenkomst.