Update van SEPAY pinautomaat en uitschakelen tweede bon

Onze IT-afdeling heeft hard gewerkt aan onze nieuwe software voor onze terminal. De nieuwe softwareversie kan nu worden gedownload.

Enkele wijzigingen binnen de software:

  • Mobiele pinautomaten “always on” verbinding met GPRS
  • Tweede bon uit- / aanzetten binnen Mijn SEPAY
  • Snelheid van transactie versneld
  • Visuele wijziging beginscherm

Stap 1: Update downloaden

Om de update te downloaden dient u de volgende stappen te volgen:

  • Druk op “F
  • Druk op 1 – GPAS… (!LET OP: soms kan dit ook optie 2 zijn)
  • Druk op 2 – Call TMS

U ziet een progressbar verschijnen. Dit proces duurtenkele minuten. Zodra de pinautomaat hiermee klaar is zal deze een bon printen. Wanneer de update goed is gegaan, zal deze automatisch herstarten (warm boot).

Wanneer de update fout is gegaan, zal de pin een bon genereren met de foutcode. Probeer dan bovenstaande stappen nogmaals. Mocht het na drie keer proberen nog steeds niet gelukt zijn, neem contact op met onze helpdesk. Geef aub de foutcode door.

Wacht 30 minuten voordat u aan stap 2 begint

SEPAY-tweede-bon_succes

Stap 2: Download uitvoeren

Dit proces duurt ongeveer 10 minuten, afhankelijk van de verbindingssnelheid van de pinautomaat. Volg de volgende stappen:

  • Druk op MENU
  • Druk op 5 – TECHNISCH MENU
  • Druk op 0 – UPDATE

De pinautomaat zal nu een download doen van nieuwe software. Wanneer deze handeling geslaagd is, zal duidelijk zichtbaar zijn door het SEPAY logo die verschijnt op uw startscherm.

Indien u de tweede (merchant)bon heeft uitgezet binnen uw Mijn SEPAY, dan zal dit (ongeveer) een half uur later zijn doorgevoerd op de pinautomaat.

Veel plezier met deze update!

[dt_fancy_image image_id=”17729″ lightbox=”true” width=”150″ align=”center”]
[dt_fancy_image image_id=”17734″ lightbox=”true” width=”150″ align=”center”]
[dt_fancy_image image_id=”17732″ lightbox=”true” width=”150″ align=”center”]
[dt_fancy_image image_id=”17733″ lightbox=”true” width=”150″ align=”center”]

Langer dan 3 maanden huren? Dat kan!

We hanteren een maximale huurtijd van 3 maanden. Wilt u de pinautomaat langer gebruiken, dan is dit mogelijk. U start met het huren van een pinautomaat met een looptijd van 3 maanden. Tot deze drie maanden is dit een normale huurperiode.

Wilt u een pinautomaat langer dan 12 maanden huren? Dan kunt u beter leasen.

Tarieven

Omschrijving
 
Maandelijks
Abonnement
SEPAY Vast€ 62,50
SEPAY Mobiel 4G€ 87,50
SEPAY Mobiel Wifi€ 87,50
SEPAY Mini€ 47,50
Transactietarief: € 0,18

Voorbeeld

Een ondernemer wil voor 7 maanden een mobiele pinautomaat (SEPAY Mobiel) huren. Dat kan, de eerste 3 maanden zal op basis van normale huur zijn met een periode van 3 maanden. Na 3 maanden wordt dit contract automatisch verbroken en wordt de huurperiode tezamen met de gemaakte transacties afgerekend. De pinautomaat blijft bij deze ondernemer, maar de resterende 4 maanden zal deze worden voortgezet onder een tijdelijke lease overeenkomst. Deze wordt maandelijks gefactureerd.

Wat gebeurt er na 3 maanden?

Na drie maanden verbreken we de huurovereenkomst en wordt deze voortgezet binnen een lease-constructie die iedere maand opzegbaar is. De betaalde borg wordt verrekend en u wordt maandelijks gefactureerd voor deze lease-overeenkomst.