Mobiele Pinautomaat Kopen - Eenvoudig voor horeca

Zo zorgt u voor veilig pinnen

De laatste tijd is er veel nieuws over relatief nieuwe vormen van criminaliteit, zoals ‘skimming’ en ‘phishing’. Ook pintransacties zijn gevoelig voor dit soort fraude. Daarom leggen we u in dit artikel uit hoe u veilig pinnen garandeert voor uw klanten. Of u nu een vaste of een mobiele pinautomaat heeft, het is altijd belangrijk om op de onderstaande punten te letten.

 

Scherm de pinautomaat goed af

chipknipPlaats de pinautomaat altijd zo dat het toetsenbord van de pinautomaat afgeschermd is. Om ervoor te zorgen dat er zo veilig mogelijk bij u gepind wordt, is het belangrijk dat u de pinautomaat zo opstelt dat uw consument voldoende privacy heeft en het dus niet mogelijk is dat anderen mee kunnen kijken. Voor maximale bescherming zit er altijd een privacy kapje op onze pinautomaten.

Het is belangrijk dat de pashouder zijn of haar bankpas altijd in het zicht heeft. Uw klant mag de pas niet uit het oog verliezen! Daarom kunt u de consument het beste de pas laten insteken. Als dit om welke reden dan ook niet gaat, zorg er dan voor dat u de pas in de pinautomaat steekt terwijl de pashouder dit goed kan zien.

Controleer de pinautomaat regelmatig, zo kunt u voorkomen dat skimmers ongemerkt aan uw pinautomaat hebben gezeten. Mochten er monteurs langskomen voor uw pinautomaat, vraag dan altijd om legitimatie. Zorg ervoor dat de pincode van uw klanten ook niet zichtbaar wordt via spiegels of reflecties.

Heeft u eigen tips of ideeën over veilig pinnen in uw winkel? Laat ze dan achter in de reacties.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Langer dan 3 maanden huren? Dat kan!

We hanteren een maximale huurtijd van 3 maanden. Wilt u de pinautomaat langer gebruiken, dan is dit mogelijk. U start met het huren van een pinautomaat met een looptijd van 3 maanden. Tot deze drie maanden is dit een normale huurperiode.

Wilt u een pinautomaat langer dan 12 maanden huren? Dan kunt u beter leasen.

Tarieven

Omschrijving
 
Maandelijks
Abonnement
SEPAY Vast€ 62,50
SEPAY Mobiel 4G€ 87,50
SEPAY Mobiel Wifi€ 87,50
SEPAY Mini€ 47,50
Transactietarief: € 0,18

Voorbeeld

Een ondernemer wil voor 7 maanden een mobiele pinautomaat (SEPAY Mobiel) huren. Dat kan, de eerste 3 maanden zal op basis van normale huur zijn met een periode van 3 maanden. Na 3 maanden wordt dit contract automatisch verbroken en wordt de huurperiode tezamen met de gemaakte transacties afgerekend. De pinautomaat blijft bij deze ondernemer, maar de resterende 4 maanden zal deze worden voortgezet onder een tijdelijke lease overeenkomst. Deze wordt maandelijks gefactureerd.

Wat gebeurt er na 3 maanden?

Na drie maanden verbreken we de huurovereenkomst en wordt deze voortgezet binnen een lease-constructie die iedere maand opzegbaar is. De betaalde borg wordt verrekend en u wordt maandelijks gefactureerd voor deze lease-overeenkomst.