Pinautomaat voor brood- en banketbakkers

Steeds minder mensen hebben cash geld op zak. Daardoor kunt u een aanzienlijke omzet mislopen. Gelukkig biedt SEPAY betaaloplossingen die overal in Nederland gebruikt kunnen worden. Ideaal voor u als bedrijf als brood- en banketbakker. Door de komst van contactloos betalen, kunnen ook kleine bedragen snel worden afgerekend. U kunt onze pinautomaten zowel voor de korte als de lange termijn gebruiken. Bovendien scheelt het een hoop gedoe met wisselgeld.

De voordelen voor brood- en banketbakkers

  • Gemakkelijk in het gebruik
  • Veilig en snel afrekenen
  • Overal in Nederland dekking
  • Razendsnel betalingen afhandelen
  • Eenvoudig administratie bijhouden
  • Zowel voor korte als lange termijn
Pinautomaat voor brood - en banketbakkers


Leasen

Wilt u langere tijd een pinautomaat intensief gaan gebruiken, maar hoge aanschafkosten vermijden? Dan kunt u bij SEPAY voor 1, 3 of 5 jaar een pinautomaat leasen.Huren

Wanneer u slechts voor een korte periode een pinautomaat nodig heeft, kunt u deze bij SEPAY huren. U betaalt alleen voor de periode dat u de betaalautomaat gebruikt.


Kopen

Wilt u extra lage maandlasten? Koop dan een pinautomaat. Daarmee wordt de pinautomaat uw eigendom en betaalt u maandelijks alleen voor het abonnement.

Deze bedrijven kozen ook voor SEPAY:

Wat onze klanten zeggen:

Langer dan 3 maanden huren? Dat kan!

We hanteren een maximale huurtijd van 3 maanden. Wilt u de pinautomaat langer gebruiken, dan is dit mogelijk. U start met het huren van een pinautomaat met een looptijd van 3 maanden. Tot deze drie maanden is dit een normale huurperiode.

Wilt u een pinautomaat langer dan 12 maanden huren? Dan kunt u beter leasen.

Tarieven

Omschrijving
Maandelijks
Abonnement
SEPAY Vast€ 47,50
SEPAY Vast Duo€ 60,00
SEPAY Mobiel€ 47,50
SEPAY Mobiel Wifi€ 60,00
SEPAY Mini€ 35,00
Transactietarief: € 0,18

Voorbeeld

Een ondernemer wil voor 7 maanden een mobiele pinautomaat (SEPAY Mobiel) huren. Dat kan, de eerste 3 maanden zal op basis van normale huur zijn met een periode van 3 maanden. Na 3 maanden wordt dit contract automatisch verbroken en wordt de huurperiode tezamen met de gemaakte transacties afgerekend. De pinautomaat blijft bij deze ondernemer, maar de resterende 4 maanden zal deze worden voortgezet onder een tijdelijke lease overeenkomst. Deze wordt maandelijks gefactureerd.

Wat gebeurt er na 3 maanden?

Na drie maanden verbreken we de huurovereenkomst en wordt deze voortgezet binnen een lease-constructie die iedere maand opzegbaar is. De betaalde borg wordt verrekend en u wordt maandelijks gefactureerd voor deze lease-overeenkomst.