Inruilen

Inruilen

Onze derde generatie pinautomaten gaan met pensioen!

Het is tijd om afscheid te nemen van uw huidige SEPAY betaalautomaat of betaalautomaten. Niet alle modellen natuurlijk, alleen onze Plus modellen (merk: Ingenico).
U kunt kiezen voor de allernieuwste modellen met bijna 50% korting. Let op, u dient actie te ondernemen! Uw huidige pinautomaat wordt binnenkort ontkoppeld en werkt dan niet meer.

ING SEPAY Mobiel 4G - Prijs

Inruilen SEPAY Mobiel

Wanneer u op dit moment een SEPAY Mobiel Plus (Ingenico IWL 251) in bezit heeft, dient u deze voor 31 december a.s. te hebben ingeruild voor een ander type mobiele pinautomaat:

SEPAY Mobiel 4G

Onze snelste mobiele pinautomaat

Wanneer we deze betaalautomaat vergelijken met de automaat die u in bezit heeft, is dit de Max Verstappen onder de mobiele automaten. Door zijn 4G verbinding (met KPN netwerk), is de transactie binnen 3 seconden voltooid.
Als ING klant ontvangt u direct een mooie korting bij de aanschaf van deze pinautomaat. U betaalt slechts € 229,00 voor deze inruil. Dat is een korting van € 149,00!

Het maandelijks onderhoudsabonnement zal één euro hoger worden ten opzichte van uw huidige abonnementsprijs.

Hoe eerder u hem bestelt, hoe eerder u de nieuwe SEPAY Mobiel 4G kunt gebruiken.

U dient een keuze te maken, anders stopt uw pinautomaat per 01-10-2023

Inruilen SEPAY Vast

Hetzelfde geldt wanneer u een SEPAY Vast Plus (Ingenico ICT 250) in bezit heeft, dient u ook voor 31 december a.s. een keuze te maken voor een andere vaste pinautomaat.

SEPAY Vast Neo

De nieuwste vaste pinautomaat van SEPAY

Vers uit de certificering en nu al beschikbaar. De SEPAY Vast Neo is onze nieuwste pinautomaat. Deze pinautomaat werkt door deze bekabeld aan te sluiten op uw netwerk, net als uw huidige betaalautomaat.

ING klanten ontvangen direct een mooie korting bij de aanschaf van deze pinautomaat. U betaalt slechts € 149,00 voor deze inruil. Dat is een korting van € 119,00!

Het maandelijks onderhoudsabonnement zal € 1,60 hoger worden ten opzichte van uw huidige abonnementsprijs.

Hoe eerder u hem bestelt, hoe eerder u de nieuwe SEPAY Vast Neo kunt gebruiken.

ING SEPAY Vast - Prijs

Gratis alternatief

We bieden een gratis alternatief. Dit is een refurbished model van onze vorige generatie. Een gratis pinautomaat of een bijna gratis alternatief. De keuze is aan u!

Let op! U kunt alleen een wissel aanvragen van een soortgelijke verbinding. Een vaste pinautomaat omzetten naar een mobiele pinautomaat is niet mogelijk…

Het kan natuurlijk gebeuren dat de originele automaat niet meer goed functioneerde en dat wij u een ander model (in dezelfde categorie) heeft ontvangen. Als dit het geval is, hoeft u niets te doen.

Dit hangt af van de keuze. Indien u kiest voor de gratis vervanging, hoeft u niets te doen. Indien u kiest voor de nieuwste pinautomaat, dan gaat u een nieuwe overeenkomst aan met SEPAY (voor één jaar).

SEPAY Mobiel 4G: eenmalige kosten € 229,- en de maandelijkse kosten zijn € 15,95.

SEPAY Vast Neo: eenmalige kosten € 149,- en de maandelijkse kosten zijn € 11,85.

Via Mijn SEPAY zult u ook gevraagd worden om uw adres te verifiëren en akkoord te geven op de kosten van uw nieuwe contract.

We proberen de transitie met ING zo soepel mogelijk te laten verlopen en zullen uw huidige transactieovereenkomst overzetten naar de nieuwe terminal.

 

Betekent dit dat ik tijdelijk geen betaalautomaat heb?

Wanneer ontvang ik de rekening als ik voor de niet-gratis optie kies?

Moet ik actie ondernemen of krijg ik vanzelf een andere pinautomaat?

Si

Geen zorgen! Wij versturen eerst de nieuwe pinautomaat waarna u de oude Ingenico automaat kunt loskoppelen en veilig kunt inleveren bij een daarvoor bestemd depot bij u in de buurt. Geen depot bij u in de buurt? U kunt de terminal ook naar ons toesturen, dan zullen wij zorgdragen voor de vernietiging.

We sturen geen aparte facturen voor de nieuwe pinautomaat. Deze zal op uw maandelijkse factuur erbij worden gezet en geïncasseerd worden, zoals u van ons gewend bent.

Ja, u moet actie ondernemen en een keuze maken tussen één van de twee nieuwste modellen of kiezen voor het gratis alternatief. Doet u dit niet dan gaat uw pinautomaat op een gegeven moment ontkoppeld worden en kunt u er geen gebruik meer van maken.

Upload jouw CV | PDF
Maximale bestandsgrootte: 5 MB
Voornaam
Achternaam
Emailadres
Telefoonnummer
Toelichting / motivatie