Tijdelijk een pinautomaat nodig? ING Pinautomaat huren

Heeft u tijdelijk een pinautomaat nodig voor bijvoorbeeld uw pop-up store, evenement of om de (seizoens)drukte op te vangen? Huur een pinautomaat bij SEPAY. Bij SEPAY heeft u de keuze uit vier modellen pinautomaten. Elk met zijn eigen voordelen. Hierdoor is er altijd een pinautomaat die bij u past en binnen uw budget ligt.

Bekijk Pinautomaten

Vanaf € 7,50 per dag

Wij zijn de goedkoopste van Nederland. Huren kan al vanaf € 7,50 per dag is al vanaf één dag mogelijk.

Altijd op tijd

Standaard ontvangt u de pinautomaat twee werkdagen voor aanvang in huis.

Bankpassen & Creditcards

Onze pinapparaten zijn geschikt voor alle typen betaalkaarten, zowel pin- als creditcards (Mastercard & Visa).

Gratis retour sturen

Voor uw gemak wordt er bij elke pinautomaat een retourlabel meegestuurd, helemaal gratis.

Prijzen voor mobiele pin huren

SEPAY Mini - ING Pinautomaat Huren

SEPAY Vast - ING Huren

SEPAY Mobiel - ING Huren

SEPAY Mobiel Wifi - ING Huren

Pinautomaat Huren

SEPAY Mini

SEPAY Vast

SEPAY Mobiel

SEPAY Mobiel Wifi

 Dag €     7,50 €   10,00 €   10,00 €   15,00
 Weekend- of feestdag €   10,00 €   15,00 €   15,00 €   20,00
 Weekend €   15,00 €   25,00 €   25,00 €   35,00
 Week €   25,00 €   35,00 €   35,00 €   50,00
 Maand €   59,00 €   79,00 €   79,00 €  109,00
 Drie maanden € 109,00 € 149,00 € 149,00 € 189,00
 Zeven maanden € 159,00 € 199,00 € 199,00 € 249,00
 Transactiekosten (per transactie) €     0,18 €     0,18 €     0,18 €     0,18

Orderverwerking

 Borg € 150,00 € 150,00 € 150,00 € 150,00
 Set-up kosten (per pinautomaat) €   10,00 €   20,00 €   20,00 €   20,00
 Orderkosten (per order) €   17,50 €   17,50 €   17,50 €   17,50
 Verzendkosten Gratis Gratis Gratis Gratis
Optioneel: Spoedlevering € 175,00 € 175,00 € 175,00 € 175,00
Bestellen Bestellen Bestellen Bestellen

Bekijk de inhoud van uw huurkoffer

De SEPAY pinautomaat wordt geleverd in een handig koffertje, met allerlei extra’s, zodat u direct aan de slag kunt met het accepteren van elektronische betalingen. In deze video ziet u wat u geleverd krijgt.

Direct alles bij de hand

U neemt de ING pinautomaat huren overal mee naar toe, dankzij de meegeleverde reiskoffer. In deze koffer zit – naast een gewone lader – ook een 12V-lader geleverd. U houdt de automaat bovendien eenvoudig schoon, dankzij de aanwezige reinigingsdoekjes. Ook aan het bordje ‘Pinnen, ja graag‘ is gedacht, zodat alle klanten weten dat er gepind kan worden. Heeft u veel pintransacties? Geen probleem: er zitten vier extra pinrolletjes in de koffer.

10% korting op mobiele pinautomaat huren10% korting op uw volgende huur

Wij vinden het leuk wanneer u de volgende keer weer gebruik maakt van onze huurterminals. Als waardering bieden wij 10% korting op de huurprijs. Daardoor betaalt u (bijvoorbeeld) geen € 10,00 per dag, maar € 9,00. Voordeliger om een ING pinautomaat huren kunnen we het niet maken!

 • Als Nederlands e-bike marktleider rijden er dagelijks meer dan 100 Stella service- en bezorgteams door heel Nederland. Voor de veiligheid van onze collega’s zodat zij niet met contant geld onderweg zijn zochten we naar een betrouwbare betaalpartner. De gecertificeerde mobiele pinapparaten en bijhorende betaaloplossingen van Sepay zijn net zo betrouwbaar en storingsvrij als onze e-bikes. Dit maakt Sepay tot onze ideale betaalpartner!

  Rense Prakken - Stella Fietsen
  Rense Prakken
  Stella Fietsen
 • De medewerkers van SEPAY hebben me goed geholpen toen ik de pinautomaten moest aanvragen. Bij het aanvragen van nieuwe pinautomaten naderhand hoefde ik niet meer de opdrachtformulieren zelf in te vullen maar hebben zij dit voor me gedaan. We zijn dan ook erg te spreken over de service en dienstverlening van SEPAY.”

  Elaine van Koolwijk
  Vestia
 • In het verleden hebben we vaak een apparaat voor een paar dagen besteld. Deze werd altijd keurig bezorgd en opgehaald en de apparaten werkten zonder problemen. Recentelijk hebben we een ‘PayAsYouPin’-abonnement afgesloten. Dit is de ideale oplossing voor elke ondernemer die niet elke dag een pinapparaat nodig heeft.

  Lisette Tuizenga
  Nana Pearl
 • “Met ruim 50 tafels in ons restaurant, is ’t belangrijk dat we kunnen rekenen op een veilige en betrouwbare betaalmogelijkheid voor onze klanten. Sinds een aantal jaar gebruiken we daarom mobiele en vaste pinautomaten van SEPAY. Daarmee kan de klant direct aan tafel of aan de bar betalen. Dat scheelt veel gedoe. Tot dusver zijn we erg tevreden met SEPAY.”

  Michael Brand
  Restaurant Oker
Pinautomaat huren - ING pinautomaat huren

Kermisexploitanten

De BOVAK erkent het ook, pinnen op de kermis heeft vele voordelen. Denk bijvoorbeeld aan de veiligheid van u(w medewerkers).

Reserveren
ING pinautomaat huren

Pop-up Store

Ideaal voor een tijdelijke winkel. Door ons voordelige maandtarief huurt u een pinautomaat voor minder dan € 3,00 per dag.

Reserveren
ING pinautomaat huren

Seizoenswerk

Op zoek naar een betaalbare en flexibele betaaloplossing? Huur onze mobiele pinapparaat voor de tijd waarop uw organisatie actief is.

Reserveren

Gratis verzending, gratis retour sturen

U kunt de pinautomaat direct aanvragen. Zodra alles ingevuld is en alle documenten compleet en ondertekend binnen zijn, stuurt SEPAY u de pinautomaat gratis toe. U krijgt uw pinautomaat één of twee dagen voor gebruik geleverd in de speciale SEPAY-koffer, samen met alle inbegrepen accessoires. De dag na het laatste gebruik stuurt u de pinautomaat met het gratis retourlabel terug via PostNL.

Alles-in-één pakket voor een scherpe prijs

Nóg een groot voordeel: bij SEPAY weet u precies waar u aan toe bent. Met onze heldere prijzen voorkomt u verrassingen achteraf. Profiteer nu van de scherpste prijs in de markt door ons unieke alles-in-één pakket.

Direct een ING pinautomaat huren

Bent u op zoek naar een pinautomaat die compact, snel, licht en geschikt is voor debet- en creditbetalingen? Dan zit u goed bij SEPAY. De pinautomaten zijn direct geschikt voor Maestro, V-PAY-betalingen, Mastercard en Visa.

 • SEPAY is de goedkoopste aanbieder van Nederland
 • 100% veilig: alle SEPAY-pinautomaten zijn gecertificeerd en gegarandeerd veilig
 • Eén of twee dagen voor gebruik wordt de pinautomaat geleverd
 • Transacties worden snel op uw rekening gestort
 • Eenvoudig te installeren en gebruiken
 • Inclusief gratis promotiemateriaal en retourlabel