Bestel uw pinautomaat en accessoires in onze online shop

Bestel uw pinautomaat en accessoires, zoals bonrolletjes, netwerkkabels, beschermtassen, reinigingssets en meer, direct vanuit onze online shop. Als u voor 14.00 uur uw bestelling heeft geplaatst, dan heeft u de volgende werkdag uw pinautomaat en accessoires al in huis. Alles werkt vanaf het begin: u kunt direct beginnen met het accepteren van elektronische betalingen.

Natuurlijk kunt u ook altijd bellen met onze deskundige helpdesk. Zij kunnen al uw vragen beantwoorden voordat u tot een aankoop overgaat in onze gebruiksvriendelijke online shop.

Bestel een pinautomaat in de SEPAY webshop

Bestel een pinautomaat

Kies uit diverse vaste en mobiele pinautomaten het model dat het beste bij uw onderneming past en ontvang binnen de kortste keren elektronische betalingen.

Pinautomaat Accessoire bestellen in webshop

Bestel een accessoire

Heeft u al een pinautomaat van SEPAY? Kies dan voor één van de handige accessoires, waarmee u alles uit uw pinautomaat haalt, zoals een beschermtas of een extra batterij.

SEPAY Webshop - pinnen bij een lunchroom

Bekijk onze branche-oplossingen

Of u nu werkt als MKB’er, in de logistieke dienstverlening of als horeca-ondernemer: we hebben altijd een betaaloplossing die bij u past. Bekijk onze branchepagina.

Langer dan 3 maanden huren? Dat kan!

We hanteren een maximale huurtijd van 3 maanden. Wilt u de pinautomaat langer gebruiken, dan is dit mogelijk. U start met het huren van een pinautomaat met een looptijd van 3 maanden. Tot deze drie maanden is dit een normale huurperiode.

Wilt u een pinautomaat langer dan 12 maanden huren? Dan kunt u beter leasen.

Tarieven

Omschrijving
 
Maandelijks
Abonnement
SEPAY Vast€ 62,50
SEPAY Mobiel 4G€ 87,50
SEPAY Mobiel Wifi€ 87,50
SEPAY Mini€ 47,50
Transactietarief: € 0,18

Voorbeeld

Een ondernemer wil voor 7 maanden een mobiele pinautomaat (SEPAY Mobiel) huren. Dat kan, de eerste 3 maanden zal op basis van normale huur zijn met een periode van 3 maanden. Na 3 maanden wordt dit contract automatisch verbroken en wordt de huurperiode tezamen met de gemaakte transacties afgerekend. De pinautomaat blijft bij deze ondernemer, maar de resterende 4 maanden zal deze worden voortgezet onder een tijdelijke lease overeenkomst. Deze wordt maandelijks gefactureerd.

Wat gebeurt er na 3 maanden?

Na drie maanden verbreken we de huurovereenkomst en wordt deze voortgezet binnen een lease-constructie die iedere maand opzegbaar is. De betaalde borg wordt verrekend en u wordt maandelijks gefactureerd voor deze lease-overeenkomst.

Pinautomaat in huis? Nog
d : u : m : s
om uw order compleet te maken