Informatie over SEPAY

Favicon SEPAYSEPAY is de grootste onafhankelijke aanbieder van elektronische betaaldiensten in Nederland. We bedienen onze klanten met transactie-diensten, het leasen, kopen of verhuren van zowel mobiele als vaste pinautomaten en de verwerking van deze transacties, inclusief de rapportages.

Recentelijk hebben we een geheel nieuwe line-up pinautomaten op de markt gebracht. Deze pinapparaten kenmerken zich door hun innovatieve eigenschappen, zoals NFC- & WiFi-ondersteuning en gebruiksgemak, zodat u altijd veilig en gemakkelijk kunt betalen.

Blijf op de hoogte:

Neem contact met ons op

SEPAY BV

Postbus 16761, 2500 BT Den Haag

SEPAY Service (terminalretouren)

Dr. Kuyperstraat 14, 2514 BB Den Haag

Telefoonnummer:
  • Voor bestaande klanten:088 – 426 2700
  • Voor vragen en offertes:088 – 426 2701
Contact per e-mail:
Openingstijden van de helpdesk:
  • Iedere werkdag van 08.00 uur tot 20.00 uur
  • Zaterdag van 09.00 uur tot 17.00 uur

Stuur ons uw feedback

Wilt u contact opnemen met ons? Stuur ons een bericht.

Langer dan 3 maanden huren? Dat kan!

We hanteren een maximale huurtijd van 3 maanden. Wilt u de pinautomaat langer gebruiken, dan is dit mogelijk. U start met het huren van een pinautomaat met een looptijd van 3 maanden. Tot deze drie maanden is dit een normale huurperiode.

Wilt u een pinautomaat langer dan 12 maanden huren? Dan kunt u beter leasen.

Tarieven

Omschrijving
 
Maandelijks
Abonnement
SEPAY Vast€ 62,50
SEPAY Mobiel 4G€ 87,50
SEPAY Mobiel Wifi€ 87,50
SEPAY Mini€ 47,50
Transactietarief: € 0,18

Voorbeeld

Een ondernemer wil voor 7 maanden een mobiele pinautomaat (SEPAY Mobiel) huren. Dat kan, de eerste 3 maanden zal op basis van normale huur zijn met een periode van 3 maanden. Na 3 maanden wordt dit contract automatisch verbroken en wordt de huurperiode tezamen met de gemaakte transacties afgerekend. De pinautomaat blijft bij deze ondernemer, maar de resterende 4 maanden zal deze worden voortgezet onder een tijdelijke lease overeenkomst. Deze wordt maandelijks gefactureerd.

Wat gebeurt er na 3 maanden?

Na drie maanden verbreken we de huurovereenkomst en wordt deze voortgezet binnen een lease-constructie die iedere maand opzegbaar is. De betaalde borg wordt verrekend en u wordt maandelijks gefactureerd voor deze lease-overeenkomst.