SEPAY en Buckaroo Bundelen Krachten

SEPAY en Buckaroo Bundelen Krachten

Vanaf vandaag zal SEPAY verder gaan onder de ‘vlag’ van Buckaroo. Buckaroo is een Payment Service Provider die zich voornamelijk bezig houdt met online betalingen, zoals het afrekenproces binnen webshops. Denk hier bijvoorbeeld aan iDeal betalingen.

Deze overname maakt het erg interessant voor beide partijen. Als SEPAY klant kunt u dadelijk, naast het afhandelen van uw pinbetalingen, ook uw webshop bij ons aansluiten. Hierdoor heeft u één partner voor alle ‘digitale’ betalingen.

Ben je een klant van SEPAY? Dan kun je nog steeds gebruikmaken van de diensten, service en support van SEPAY. We kunnen nu als extra voordeel aanbieden dat u nu ook toegang hebt tot alle online betaaloplossingen van Buckaroo.

Vanuit SEPAY zullen wij niets veranderen in onze bestaande dienstverlening en staan we voor iedereen klaar zoals u gewend bent.

Heeft u toevallig (ook) een webshop, die gebouwd is op Magento, WooCommerce, Lightspeed, Shopware of Prestashop? Dan kunt u de plugin van Buckaroo op deze pagina downloaden.

Samen zijn SEPAY en Buckaroo dé oplossing voor al jouw betalingen, online én in de winkel. 

 Lees het persbericht

Veelgestelde Vragen

Winkels, bedrijven en merken zijn steeds beter online zichtbaar. Ze verkopen via eigen websites, webshops, marketplaces, werken met een pick-up point of kiezen voor een combinatie. Voor hen worden complete omnichannelbetaaloplossingen steeds belangrijker.

Voor Buckaroo reden des te meer om gehoor te geven aan deze vraag. Door de overname van SEPAY kan Buckaroo nu – naast online betaaloplossingen – ook pinterminals en offline betaaloplossingen bieden.

Alle partners van SEPAY worden per mail geïnformeerd over de overname, ben je nog geen partner van SEPAY of Buckaroo of wil je meer informatie? Ga dan naar onze partnerpagina: buckaroo.nl/partners

Met de combinatie SEPAY en Buckaroo zie je straks al je transacties – online en via pin – in één overzicht terug. Ook kun je een betere omnichannelervaring bieden aan je klant. Bijvoorbeeld wanneer een klant iets online maar in de winkel retourneert. Of visa versa. Pinbetalingen, iDEAL-betalingen, creditcardbetalingen, giftcards, refunds en meer gaat straks allemaal gemakkelijk via één betaalprovider.

Een rechtstreekse integratie van beide systemen moet nog worden gebouwd en zal naar verwachting in 2023 beschikbaar zijn. Dat neemt niet weg dat de diensten wél los van elkaar afgenomen kunnen worden. Zo kunnen SEPAY-klanten vandaag al gebruikmaken van alle online services van Buckaroo. En kun je als Buckaroo-klant nu al terecht voor pinterminals en aanverwante in-store betaalservices.

Start direct met online betalingen verwerken >

Buckaroo heeft gratis plug-in’s en app’s voor diverse e-commercesoftware. De bekendste zijn Magento, Lightspeed, WooCommerce, Shopware en PrestaShop. Maar ook andere integraties en koppelingen zijn mogelijk. Bekijk hiervoor de integratie supportpagina.

De missie van Buckaroo is om een omnichannel full-service payment service provider te zijn voor zowel corporate als klein- en middenbedrijven. Met slimme betaaltechnologie zet Buckaroo de standaard in de Benelux.

Buckaroo is actief in Nederland, België en Duitsland. Online kunnen we betalingen vanuit heel Europa en daarbuiten verwerken.

De betaaloplossingen van Buckaroo

Buckaroo is een schaalbaar en flexibel betaalplatform dat jou helpt groeien. Met toekomstbestendige slimme betaaltechnologie zorgen wij dat je zowel online als offline betalen voor jou en je klanten gemakkelijker maakt. Een selectie van Buckaroo’s meest gekozen betaaloplossingen:

 
Upload jouw CV | PDF
Maximale bestandsgrootte: 5 MB
Voornaam
Achternaam
Emailadres
Telefoonnummer
Toelichting / motivatie