Geld inzamelen in 2018? Gebruik de Donatiebus

Geld inzamelen in 2018? Gebruik de Donatiebus

Geld inzamelen in 2018? Gebruik de digitale collectebus!

Collecteren voor goede doelen gebeurt al tijden en is erg dankbaar werk. Door weer en wind gaan collectanten met collectebussen door de straten om geld in te zamelen. Maar tijden veranderen en steeds minder mensen hebben contant geld op zak. “Sorry, ik heb geen contant geld bij me.” is een antwoord dat collectanten regelmatig te horen krijgen. Gelukkig is er nu een oplossing voor dit veelvoorkomende probleem: de donatiebus.

Wat is een donatiebus?

De digitale collectebus wordt door steeds meer collectanten en goede doelen ingezet. Ook kleine goede doelen hebben de mobiele pinautomaat ontdekt. Het concept is erg simpel: collectanten krijgen een kleine, mobiele pinautomaat mee waarmee mensen gemakkelijk contactloos kunnen betalen via de NFC chip.

Om het gebruik van de digitale collectebus zo makkelijk mogelijk te maken, kunnen vooraf tot maximaal tien bedragen worden ingesteld. Zo kunt u mensen eenvoudig bijvoorbeeld 2, 5 of 10 euro laten doneren.

Donatiebus

De voordelen van collecteren met de Donatiebus

Digitaal collecteren is de toekomst. Steeds vaker laten mensen contant geld links liggen, waardoor collectanten tijdens hun werk naast het net vissen. De digitale collectebus is de oplossing. De voordelen van digitaal collecteren:

Contactloos betalen

U kunt zich vast voorstellen dat mensen, ondanks de nodige identificatie, moeite hebben met het pinnen aan de deur. Men moet toch de eigen pincode intoetsen op het apparaat waarmee de collectant even later weer vertrekt. Gelukkig is het invoeren van een pincode niet nodig bij de digitale collectebus, want het pinnen is volledig contactloos.

Via een NFC chip kunnen mensen die een daarvoor geschikte pas of mobiele telefoon hebben eenvoudig pinnen, zonder dat daar een pincode aan te pas komt. Geld inzamelen was nog nooit zo makkelijk!

Aanpasbaar uiterlijk

U wilt als goed doel natuurlijk wel herkenbaar zijn. Mensen moet u immers vertrouwen. Het aanpasbare uiterlijk van onze digitale collectebus kan u daarbij helpen. Buiten de gangbare identificatie kan het unieke uiterlijk van de pinautomaat mensen helpen u te herkennen en te vertrouwen. U kunt zelf een design aanleveren, maar wij kunnen u daarbij ook helpen.

Binnen 24 uur geleverd én actief

Jeuken de handen van u en uw vrijwilligers om zo snel mogelijk met een digitale collectebus de straat op te gaan? Dat komt dan goed uit, want wij kunnen deze mobiele pinautomaat binnen 24 uur leveren en activeren. Alles zodat de aandacht besteed kan worden aan het hoofddoel: geld inzamelen voor het goede doel!

Contactloos geld inzamelen met digitale collectebus

Ook digitaal collecteren?

Enthousiast geworden over deze nieuwe manier van geld inzamelen? Dat begrijpen wij maar al te goed! De digitale collectebus is op dit moment nog niet in de webshop te bestellen. Het product is echter wel al leverbaar!

Interesse in deze manier van geld inzamelen? Neem dan even contact met ons op, dan helpen we u graag op weg! We vertellen u graag meer over de mogelijkheden. SEPAY is een gerenommeerde verstrekker van mobiele pinautomaten en heeft de expertise in huis om u verder te helpen.

Upload jouw CV | PDF
Maximale bestandsgrootte: 5 MB
Voornaam
Achternaam
Emailadres
Telefoonnummer
Toelichting / motivatie