Huur een pinapparaat tijdens de feestmaanden

Huur een pinapparaat tijdens de feestmaanden

De feestdagen komen weer dichterbij. Sinterklaas, Kerstmis en Oud & Nieuw. Voor u als ondernemer is dit het perfecte moment om tijdelijk een pinapparaat te huren. Bijvoorbeeld als u een oliebollenkraam heeft, kerstbomen gaat verkopen, een pop-up store gaat starten of vuurwerk te koop gaat aanbieden. Veel klanten hebben anno 2015 namelijk geen of weinig cash geld meer op zak. Bovendien is het accepteren van elektronische betalingen vaak goedkoper dan het accepteren van cash geld.

 

Huur een pinapparaat voor uw oliebollenkraamDe feiten en cijfers op een rij

Pinnen bestaat al sinds 1996, maar het aantal pintransacties neemt jaarlijks nog steeds enorm toe. In 2014 – het jaar met de meest recente cijfers – werd er maarliefst 2,913 miljard keer gepind, een absoluut record. De sterkste groei zat daarbij in bedragen tussen de 0 en 10 euro. Van die bijna 3 miljard pintransacties was bovendien 8 miljoen gepind via een contactloze betaling, een aandeel dat in 2015 alleen maar hoger zal uitvallen.

 

Huur een pinapparaat en verhoog uw omzet

Juist omdat steeds meer mensen elektronisch betalen en juist steeds minder cash geld op zak hebben, is het als ondernemer slim om over een pinapparaat te beschikken, óók als u deze betaalautomaat slechts tijdelijk nodig heeft, bijvoorbeeld in de aankomende winterperiode. U kunt heel voordelig een pinapparaat huren, bijvoorbeeld per dag, per weekend, per week of per maand. Zodra u de pinautomaat niet langer nodig heeft, stuurt u ‘m met de bijgeleverde retourlabel gratis terug.

Bij SEPAY huurt u al een pinapparaat vanaf € 14,- per dag. U krijgt de automaat één à twee dagen voor de huurperiode in huis en u stuurt ‘m na afloop gewoon weer mee terug met het bijgeleverde retourlabel. Maak uw reservering bijtijds in orde en voorkom dat u achter het net vist.

Upload jouw CV | PDF
Maximale bestandsgrootte: 5 MB
Voornaam
Achternaam
Emailadres
Telefoonnummer
Toelichting / motivatie