Pin Leasen bij SEPAY

Nieuw in de pilot: X/Z rapportage

Nieuwe functie op de pinautomaat: X/Z rapportage

We hebben een uitgebreide rapportagemogelijkheid binnen “Mijn SEPAY”, maar soms is het eenvoudiger om een (tussentijdse) rapportage op de pinautomaat uit te voeren. Hiervoor is de X/Z rapportage. Momenteel zit deze nog in een pilotfase, maar hopelijk kunnen we deze spoedig in productie zetten. Wilt u deze functie testen? Vul het formulier in op onze pagina en ontvang spoedig de nieuwe update op uw pinautomaat.

 

Soorten rapportages

Z-TOTALEN (afdrukken en sluiten): De betaalautomaat drukt een rapport af uit met daarop het totaalbedrag dat is gepind sinds de laatste Z-uitdraai. Onderaan de bon verschijnt de tekst TOTALEN ZIJN GERESET en staat het tijdstip dat de periode is beëindigd.

Reset geeft aan dat de TOTALEN weer op 0 gezet zijn.

X-TOTALEN (afdrukken): Dit rapport is een grotendeels gelijk aan het Z-TOTALEN rapport, behalve dat onderaan de bon de tekst NOG OPEN wordt afgedrukt. De periode wordt dus niet afgesloten en de aantallen en bedragen worden doorgeteld.

COMPACT: totaal aantal transacties en het totale bedrag voor de periode

UITGEBEID: totaal aantal transacties en het totale bedrag voor de periode gesplitst per soort transactie (Maestro, VPay, Mastercard, Visa etc) met aan het eind alles bij elkaar opgeteld.

X-TOTALEN

Tussentijdse totalen uitdraaien

 1. Selecteer op het hoofdscherm de F4 toets (menu)
 2. Selecteer RAPPORTAGE en bevestig deze met de GROENE (OK) toets
 3. Selecteer X-TOTALEN en bevestig deze met de GROENE (OK) toets
 4. Selecteer COMPACT voor de compacte uitdraai en selecteer UITGEBREID voor de uitgebreide uitdraai
 5. Er verschijnt EVEN GEDULD AUB in het scherm
 6. Nadat dit is verdwenen drukt de betaalautomaat het geselecteerde rapport af en keert terug naar het beginscherm

Z-TOTALEN

TOTALEN afsluiten en uitdraaien

 1. Selecteer op het hoofdscherm de F4 toets (menu)
 2. Selecteer RAPPORTAGE en bevestig deze met de GROENE (OK) toets
 3. Selecteer Z-TOTALEN en bevestig deze met de GROENE (OK) toets
 4. Selecteer COMPACT voor de compacte uitdraai en selecteer UITGEBREID voor de uitgebreide uitdraai bevestig deze met de GROENE (OK) toets
 5. Er verschijnt EVEN GEDULD AUB in het scherm.
 6. Nadat dit is verdwenen drukt de betaalautomaat het geselecteerde rapport af en keert terug naar het beginscherm.

Door de Z-TOTALEN optie te selecteren in het RAPPORTAGE menu, wordt een totalen rapport afgedrukt en begint de betaalautomaat opnieuw met het tellen van transactiebedragen en aantallen, ofwel alle totalen worden op 0 gezet.

Langer dan 3 maanden huren? Dat kan!

We hanteren een maximale huurtijd van 3 maanden. Wilt u de pinautomaat langer gebruiken, dan is dit mogelijk. U start met het huren van een pinautomaat met een looptijd van 3 maanden. Tot deze drie maanden is dit een normale huurperiode.

Wilt u een pinautomaat langer dan 12 maanden huren? Dan kunt u beter leasen.

Tarieven

Omschrijving
 
Maandelijks
Abonnement
SEPAY Vast€ 62,50
SEPAY Mobiel 4G€ 87,50
SEPAY Mobiel Wifi€ 87,50
SEPAY Mini€ 47,50
Transactietarief: € 0,18

Voorbeeld

Een ondernemer wil voor 7 maanden een mobiele pinautomaat (SEPAY Mobiel) huren. Dat kan, de eerste 3 maanden zal op basis van normale huur zijn met een periode van 3 maanden. Na 3 maanden wordt dit contract automatisch verbroken en wordt de huurperiode tezamen met de gemaakte transacties afgerekend. De pinautomaat blijft bij deze ondernemer, maar de resterende 4 maanden zal deze worden voortgezet onder een tijdelijke lease overeenkomst. Deze wordt maandelijks gefactureerd.

Wat gebeurt er na 3 maanden?

Na drie maanden verbreken we de huurovereenkomst en wordt deze voortgezet binnen een lease-constructie die iedere maand opzegbaar is. De betaalde borg wordt verrekend en u wordt maandelijks gefactureerd voor deze lease-overeenkomst.