Wanneer kiezen voor een mobiele pinautomaat?

Wanneer kiezen voor een mobiele pinautomaat?

Wanneer kiezen voor een mobiele pinautomaat?

U ziet ze waarschijnlijk steeds vaker: mobiele pinautomaten. Waarom ze zo populair zijn snapt u waarschijnlijk wel, ze zijn licht, makkelijk in gebruik en kunnen overal mee naar toe. Maar voor wie is een mobiele pinautomaat nu de beste oplossing? En misschien nog wel belangrijker: is een mobiele pinautomaat de beste oplossing voor uw onderneming?

In deze blog bespreken we de voordelen van deze nieuwe manier van pinnen en geven we u enkele voorbeelden voor wie een mobiele pinautomaat de ideale oplossing zou kunnen zijn. Dan komt u er snel genoeg achter of u ook beter kunt kiezen voor mobiel pinnen.

Voordelen van een mobiele pinautomaat

Ten opzichte van een reguliere pinautomaat kent de mobiele variant enkele belangrijke voordelen. De meest voor de hand liggende is uiteraard de mobiliteit. Met een mobiele automaat bent u niet langer gebonden aan uw kassa balie. Dat kan in veel situaties enorm handig zijn. Later in de blog gaan we verder in op specifieke situaties waarin deze mobiliteit goed van pas kan komen

Lagere vaste kosten dan verwacht

De vaste kosten ligt gemiddeld € 3,50 hoger t.o.v. een vaste pinautomaat. Dit heeft ermee te maken dat er een GPRS databundel in het abonnement zit verweven. Dit component biedt de ultieme vrijheid in betaalgemak. Niet alleen werkt deze in Nederland, maar in de gehele eurozone.

Voor wie is een mobiele pinautomaat?

U begrijpt dus dat er een hoop bedrijven zijn die van mobiele pinautomaten kunnen profiteren. Er zijn echter enkele soorten ondernemers die echt aangeraden wordt om een mobiele pinautomaat te kopen. Hieronder geven we enkele voorbeelden van ondernemers die veel profijt kunnen hebben van een mobiel pinapparaat.

Horeca

De eerste branche die grootschalig kan profiteren van mobiele pinautomaten is de horeca. Van café’s en clubs tot bezorg- en afhaalrestaurants, ieder kan op z’n eigen manier z’n voordeel halen uit mobiele pinautomaten. Zo kunnen klanten aan hun tafel of zelfs op het terras pinnen, en hoeven bezorgers niet langer met een hoop contant geld op pad gestuurd te worden.

Mobiel Pinautomaat SlagerVervoersdiensten

Als iemand met het openbaar vervoer op reis gaat of een taxi neemt, kunt u er op rekenen dat ze niet alle tijd hebben. Bovendien hebben mensen steeds minder vaak contant geld op zak. Daarom is het ook voor vervoersdiensten belangrijk dat hun klanten kunnen pinnen. Een mobiel pinapparaat kan dan de oplossing bieden.

Evenementen

Evenementen zijn altijd een organisatorische uitdaging. Denk maar aan een muziekfestival, daar is een bijna constante toestroom van bezoekers richting de barren. Om al die bezoekers zo snel mogelijk te helpen is het handig om een aantal mobiele pinautomaten tot uw beschikking te hebben die u op het hele terrein kunt inzetten.

Marktkraamhouders

Als contant geld ergens nog de norm is, dan is dat wel op de markt. Toch zien we ook hier dat steeds meer mensen zouden willen pinnen. Voor marktkraamhouders kan een mobiel pinapparaat dan ook goed van pas komen. Het apparaat gaat gemakkelijk mee van markt naar markt, en klanten kunnen het apparaat toegereikt krijgen om te betalen.

Goede doelen

Organisaties met een winstoogmerk zijn niet de enige die gebruik kunnen maken van een mobiele pinautomaat, ook goede doelen kunnen ervan profiteren. Minder mensen met contant geld in huis betekent ook minder mensen die een donatie kunnen achterlaten bij de collectant. Met een mobiele pinautomaat hoeft dat geen probleem te zijn.

Beginnende ondernemers

Ten slotte wordt het alle beginnende ondernemers aangeraden om een mobiele pinautomaat te kopen. Omdat het abonnement en het apparaat relatief goedkoop zijn, is de investering een stuk minder groot dan bij een regulier pinapparaat. Handig, aangezien u zeker in de eerste jaren van een onderneming elke besparing goed kunt gebruiken.

Mobiele pinautomaat Bloemenkiosk

Mobiele pinautomaat kopen of huren

Dit is slechts een greep uit alle soorten ondernemers die iets zouden hebben aan een mobiele pinautomaat. Ga bij uzelf eens na: Wilt u niet langer gebonden zijn aan uw kassa balie? Wilt u niet teveel uitgeven aan een pinapparaat? Dan is het tijd om te kiezen voor een mobiele pinautomaat.

Bij Sepay kunt u kiezen om een pinautomaat te kopen of te leasen voor de lange termijn, of te huren voor een kortere periode. Welke keus u ook maakt, al onze mobiele pinautomaten zijn gebruiksvriendelijk, compact en snel. Daarnaast zorgt onze landelijke dekking ervoor dat u overal in Nederland kunt pinnen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bezoek dan onze website, of neem contact met ons op.

Upload jouw CV | PDF
Maximale bestandsgrootte: 5 MB
Voornaam
Achternaam
Emailadres
Telefoonnummer
Toelichting / motivatie