Extra diensten voor bij uw pinautomaat

SEPAY is al jarenlang de grootste onafhankelijke aanbieder van elektronische betaaldiensten in Nederland. U kunt bij ons terecht voor het leasen, kopen of huren van mobiele en vaste pinautomaten. Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid om een transactiedienst af te nemen, wanneer u al een eigen pinapparaat in huis heeft.

Wilt u creditcards accepteren, waaronder Visa en Mastercard? Geen probleem, deze dienst wordt standaard geleverd op onze pinautomaat en transactiedienst. Wilt u dit liever niet? Zet deze optie dan uit binnen uw persoonlijke pagina.

Mijn SEPAY - persoonlijke pagina Header

Mijn SEPAY

Iedere klant van SEPAY krijgt toegang tot een eigen persoonlijke pagina. Op deze pagina kunt u uw transacties bekijken, dag-, week- en maandtotalen downloaden. Daarnaast kunt u bijna alle instellingen aanpassen op uw SEPAY automaat…

SEPAY Abonnementenbij pinautomaten

Abonnementsvormen

Bij SEPAY kunt u kiezen uit verschillende abonnementsvormen om uw klanten veilig en gemakkelijk te laten betalen. Welk abonnement u ook kiest: wij regelen alles voor u. U hoeft geen aparte contracten meer af te sluiten met banken of providers.

Branches - pinnen bij een lunchroom

Branches

Onze kennis en ervaring zetten wij dagelijks in om al onze klanten te voorzien van de best passende betaaloplossing. In diverse branches, met uiteenlopende diensten. Ook voor uw branche hebben we een oplossing op maat. Bekijk de mogelijkheden.

Retourpinnen - cashless

Retourpinnen

Naast het accepteren van debet- en kredietbetalingen, ondersteunen onze pinautomaten ook retourpinnen. Hierdoor is het mogelijk om uw onderneming 100% cashloos te maken. Heeft u interesse in deze dienst? Bekijk de pagina voor alle informatie.

Transactiedienst

Zoekt u een betrouwbare en voordelige partner voor uw transactieverwerking? Of heeft u een pinautomaat met een transactiedienst bij uw eigen bank maar bent u niet tevreden, omdat u te veel moet betalen? Kies dan voor een transactiecontract van SEPAY.

Creditcard aanvragen SEPAY

Creditcard acceptatie

Op onze pinautomaten kunt u naast debetkaarten ook creditcards, (Visa en Mastercard) accepteren. De kosten hiervoor zijn vanaf 1,25% over het transactiebedrag. Wilt u ook giftcards accepteren, neem dan contact op met de uitgever.

Kassakoppeling SEPAY

Kassakoppeling

Onze automaten zijn geschikt voor een draadloze (WECR) en/of bedrade (ECR) kassakoppeling. Hiermee kunt u het te betalen bedrag via uw kassa doorsturen naar de SEPAY pinautomaat. Wel dient de kassaleverancier ons protocol te hebben opgenomen.

Payconiq QR betaling op een SEPAY Pinautomaat

QR Betalingen accepteren

Iedereen met een SEPAY pinautomaat, kan QR betalingen van Alipay, WeChat Pay en Payconiq accepteren. Hiervoor hoeft u geen additionele contracten voor af te sluiten en het is uiteraard uw eigen keuze om hiervan gebruik te maken.

Langer dan 3 maanden huren? Dat kan!

We hanteren een maximale huurtijd van 3 maanden. Wilt u de pinautomaat langer gebruiken, dan is dit mogelijk. U start met het huren van een pinautomaat met een looptijd van 3 maanden. Tot deze drie maanden is dit een normale huurperiode.

Wilt u een pinautomaat langer dan 12 maanden huren? Dan kunt u beter leasen.

Tarieven

Omschrijving
 
Maandelijks
Abonnement
SEPAY Vast€ 62,50
SEPAY Mobiel 4G€ 87,50
SEPAY Mobiel Wifi€ 87,50
SEPAY Mini€ 47,50
Transactietarief: € 0,18

Voorbeeld

Een ondernemer wil voor 7 maanden een mobiele pinautomaat (SEPAY Mobiel) huren. Dat kan, de eerste 3 maanden zal op basis van normale huur zijn met een periode van 3 maanden. Na 3 maanden wordt dit contract automatisch verbroken en wordt de huurperiode tezamen met de gemaakte transacties afgerekend. De pinautomaat blijft bij deze ondernemer, maar de resterende 4 maanden zal deze worden voortgezet onder een tijdelijke lease overeenkomst. Deze wordt maandelijks gefactureerd.

Wat gebeurt er na 3 maanden?

Na drie maanden verbreken we de huurovereenkomst en wordt deze voortgezet binnen een lease-constructie die iedere maand opzegbaar is. De betaalde borg wordt verrekend en u wordt maandelijks gefactureerd voor deze lease-overeenkomst.