Extra diensten voor bij uw pinautomaat

SEPAY is al jarenlang de grootste onafhankelijke aanbieder van elektronische betaaldiensten in Nederland. U kunt bij ons terecht voor het leasen, kopen of huren van mobiele en vaste pinautomaten. Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid om een transactiedienst af te nemen, wanneer u al een eigen pinapparaat in huis heeft.

Wilt u creditcards accepteren, waaronder VISA en Mastercard? Geen probleem, deze dienst wordt standaard geleverd op onze pinautomaat en transactiedienst. Wilt u dit liever niet? Zet deze optie dan uit binnen uw persoonlijke pagina.

Branches

Branches

Onze kennis en ervaring zetten wij dagelijks in om al onze klanten te voorzien van de best passende betaaloplossing. In diverse branches, met uiteenlopende diensten. Ook voor uw branche hebben we een oplossing op maat. Bekijk de mogelijkheden.

Lees verder
Abonnementsvormen

Abonnementsvormen

Bij SEPAY kunt u kiezen uit verschillende abonnementsvormen om uw klanten veilig en gemakkelijk te laten betalen. Welk abonnement u ook kiest: wij regelen alles voor u. U hoeft geen aparte contracten meer af te sluiten met banken of providers.

Lees verder
Transactiedienst

Transactiedienst

Zoekt u een betrouwbare en voordelige partner voor uw transactieverwerking? Of heeft u een pinautomaat met een transactiedienst bij uw eigen bank maar bent u niet tevreden, omdat u te veel moet betalen? Kies dan voor een transactiecontract van SEPAY.

Lees verder
Creditcard Acceptatie

Creditcard acceptatie

Op onze pinautomaten kunt u naast debetkaarten ook creditcards, (Visa en Mastercard) accepteren. De kosten hiervoor zijn vanaf 1,25% over het transactiebedrag. Wilt u ook giftcards accepteren, neem dan contact op met de uitgever.

Lees verder