Aanpassing Algemene Voorwaarden en Privacyverklaring

Met het in werking treden van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) per 25 mei 2018 en onze compliance hiermee, hebben wij onze Algemene Voorwaarden en Privacyverklaring aangepast.

In onze Algemene Voorwaarden hebben we de relevante termen en verwijzingen aangepast:

  • Bewerker is hernoemd naar Verwerker.
  • Verantwoordelijke is hernoemd naar Verwerkingsverantwoordelijke.
  • De verwijzingen naar de WBP (Wet Bescherming Persoonsgegevens) zijn omgezet naar verwijzingen naar de AVG.

In de aanpassing van onze Privacyverklaring hebben we onder andere beschreven welke persoonsgegevens wij van u verwerken, het waarom en wat de grondslag hiervoor is. Ook vindt u hier beschreven wat uw rechten zijn onder de nieuwe wetgeving. Wij adviseren u kennis te nemen van onze Privacyverklaring zodat u goed geïnformeerd bent.

Mocht u hier nog vragen of opmerkingen bij hebben, dan kunt u deze stellen aan privacy@sepay.nl

Langer dan 3 maanden huren? Dat kan!

We hanteren een maximale huurtijd van 3 maanden. Wilt u de pinautomaat langer gebruiken, dan is dit mogelijk. U start met het huren van een pinautomaat met een looptijd van 3 maanden. Tot deze drie maanden is dit een normale huurperiode.

Wilt u een pinautomaat langer dan 12 maanden huren? Dan kunt u beter leasen.

Tarieven

Omschrijving
 
Maandelijks
Abonnement
SEPAY Vast€ 62,50
SEPAY Mobiel 4G€ 87,50
SEPAY Mobiel Wifi€ 87,50
SEPAY Mini€ 47,50
Transactietarief: € 0,18

Voorbeeld

Een ondernemer wil voor 7 maanden een mobiele pinautomaat (SEPAY Mobiel) huren. Dat kan, de eerste 3 maanden zal op basis van normale huur zijn met een periode van 3 maanden. Na 3 maanden wordt dit contract automatisch verbroken en wordt de huurperiode tezamen met de gemaakte transacties afgerekend. De pinautomaat blijft bij deze ondernemer, maar de resterende 4 maanden zal deze worden voortgezet onder een tijdelijke lease overeenkomst. Deze wordt maandelijks gefactureerd.

Wat gebeurt er na 3 maanden?

Na drie maanden verbreken we de huurovereenkomst en wordt deze voortgezet binnen een lease-constructie die iedere maand opzegbaar is. De betaalde borg wordt verrekend en u wordt maandelijks gefactureerd voor deze lease-overeenkomst.