Vernieuwde betaalautomaten nu verkrijgbaar!

Vernieuwde betaalautomaten nu verkrijgbaar!

Pinnen is in Nederland nog steeds aan een behoorlijke opmars bezig, ookal bestaat de mogelijkheid tot pinnen al ruim 20 jaar. De opmars komt deels door nieuwe technologieën, zoals retourpinnen en contactloos betalen en deels door de rompslomp die cash geld voor veel ondernemers met zich meebrengt. Om aan de steeds grotere vraag van klanten naar moderne, robuuste pinautomaten te kunnen voldoen, lanceert SEPAY vanaf deze week een volledig nieuwe lijn betaalautomaten. In dit blogartikel lees je er alles over.

 

Twee geheel nieuwe betaalautomaten

De Vast Plus en Mobiel Plus - betaalautomaten van SEPAYTot voor kort bood SEPAY twee witte betaalautomaten aan: de SEPAY Mobiel en de SEPAY Vast. Door de toenemende vraag naar geavanceerde betaaloplossingen worden deze pinautomaten vanaf nu niet langer verkocht. In plaats daarvan komen we met twee nieuwe pinautomaten, de SEPAY Mobiel Plus en de SEPAY Vast Plus.

Zoals je van SEPAY gewend bent, kun je er nog steeds voor kiezen om deze pinautomaten te kopen, langdurig te leasen of kortstondig te huren. Ze zijn ook beschikbaar voor onze unieke PayAsYouPin-propositie, waarbij je vooral voor de pinautomaat betaalt wanneer je deze gebruikt.

 

Uitblinkers in gebruiksgemak & veiligheid

Zoals je kunt zien bieden we voor zowel de vaste pinautomaten (die met een normale internetkabel verbinding maken met het internet), als de mobiele pinautomaten een Plus-versie aan. Deze automaten hebben de beschikking over een kleurenscherm en ondersteunen Contactloos Betalen. Twee andere modellen, de SEPAY Mobiel WiFi en de SEPAY Vast Combi, zijn in de loop van 2016 verkrijgbaar.

 

En mijn huidige betaalautomaat van SEPAY dan?

Heb je al een betaalautomaat van SEPAY? Geen probleem. Ze worden vanaf nu de SEPAY Classic Vast en SEPAY Classic Mobiel genoemd en ze blijven de komende jaren gewoon werkzaam. Wil je desondanks toch liever overstappen op een nieuw model, bijvoorbeeld omdat je contactloze betalingen wilt accepteren? Dan kan dat.

Upload jouw CV | PDF
Maximale bestandsgrootte: 5 MB
Voornaam
Achternaam
Emailadres
Telefoonnummer
Toelichting / motivatie